Linsevæske

Til rengøring og desinficering af kontaktlinser.

Få bedre syn med en god linsevæske

Hvis du ikke får rengjort dine linser, vil urenheder bygge sig op på dem, og det vil naturligvis forringe dit syn og genere dine øjne.

Får du ikke renset linserne gennem længere tid, kan du endda få infektioner i øjnene. En anden grund til at rense dine linser grundigt i en god kontaktlinsevæske er, at linserne simpelthen sidder bedre, når de er rene. Og når linserne sidder rigtigt, er dit syn bedst. 

Bausch & Lomb Biotrue linsevæske

Det er vigtigt, at du bruger en linsevæske, der også passer på dine øjne og f.eks. Bausch & Lomb Renu Multi Purpose er et godt produkt, der ikke kun renser dine linser, men også holder dine øjne fugtige.

Smøremidlet i Renu Multi Purpose linsevæske findes naturligt i dine øjne, og det matcher PH'en i dine tårer. Er du i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske du skal bruge, så kan du spørge din øjenlæge eller din optiker. 

Produkter til øjnene

Hvis du har problemer med tørre og irriterede øjne, så har Mecindo et godt udvalg af renseservietter, gel og lotion til dine øjne. Renseservietter er nemme at have med på farten, mens en gel eller lotion måske er at foretrække, når du er hjemme.