Kokosolie

Utrolig alsidig og sund olie.

Kokosolie er sandysnligvis den sundeste olien av dem alle, og selv om oljen indeholder mættet fedt, så lagrer fetdet i kokosolje sig ikke som fedt på kroppen, men bruger kroppens fedtdepoter for at omsættes. 

Kokosolie bliver presset av friske kokosnødder. Du må også bruge kokosolie til håret for at styrke det, desuden kan du lave din egen hjemmelavede hudcreme av kokosolie og nogle få andre ingredienser. Kokosolie har desuden antibakterielle egenskaber. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Kokosolie til håret - det lyder riktig fedt.

Men kokosolie fedter faktisk ikke, selv om du smører det i håret. Kokosolie er hårdt, også ved stuetemperatur, men smelter om du gnider det i henderne. 

Gnid det i håret og skyll derefter grundigt, så bliver dit hår skinnende og flot. Gnid desuden kokosolje i hovedbunden om du har skæl. Kokosolie er desuden god mod lus og luseæg. 

Koldpresset kokosolie av den fineste kvalitet.

Pukka jomfru koldpresset kokosolie er organisk og velegnet til både madlavning og hudpleje. Vi sælger kokosolie fra flere gode produsenter, og det er op til dig at finne ud af hvilken olie du best kan lide. 
Brug f.eks din foretrukne kokosolie for at lave din egne hudcreme!


Du behøver blot kokosolie, olivenolje, evt. aloe vera og en lille mengde duftolie (lime og/eller appelsin er velduftende og friske). Olivenolje (eller anden olje) skal i for at blødgøre kokosoljen. 


Alle ingrediensene piskes sammen med en håndmikser eller på en røremaskin og tilføjes duftolie, til man er tilfreds med duften. 


Olien er klar til brug med det samme og kan holde sig i nogle måneder. Din hud bliver blød, glat og velduftende, i det du smører den med kokosoliekrem - eller med ren kokosolie for den sags skyld.

Læs mere Skjul