Kokosolie

Utrolig alsidig og sund olie.

Kokosolie er nok den sundeste olie overhovedet og selvom olien indeholder mættet fedt, så lagrer fedtet ikokosolie sig ikke som fedt på kroppen, men bruger ligefrem af kroppens fedtdepoter for at blive omsat.

Kokosolie presses af friske kokosnødder. Du kan bruge kokosolie til håret for at styrke det, og så kan du lave din egen hjemmelavede hudcreme af kokosolie og nogle få andre ingredienser. Kokosolie har desuden antibakterielle egenskaber. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Kokosolie til håret - det lyder rigtig fedtet.

Men kokosolie fedter faktisk ikke, selvom du smører det i håret. Kokosolie er hårdt også ved stuetemperatur men smelter, når du kommer det i hånden.

Gnub det i håret og skyl derefter grundigt og dit hår vil blive skinnende og flot. Gnid desuden kokosolie i hovedbunden hvis du har skæl, og det skulle også virke mod lus og luseæg. 

Koldpresset kokosolie af den fineste kvalitet.

Pukka jomfru koldpresset kokosolie er organisk og velegnet til både madlavning og hudpleje. Vi sælger kokosolie fra flere, gode producenter, og det er op til dig at finde ud af, hvilken olie du synes bedst om.
Brug f.eks din foretrukne kokosolie til at lave din egen hudcreme!


Du skal blot bruge  kokosolie, olivenolie, evt. noget aloe vera og lidt duftolie (lime og/eller appelsin er velduftende og friske). Olivenolien (eller anden olie) skal i for at blødgøre kokosolien.


Alle ingredienserne piskes sammen med en håndmixer eller på en røremaskine og tilsættes duftolie, til man er tilfreds med duften. 


Olien er klar til brug med det samme og kan holde sig i nogle måneder. Din hud bliver blød, glat og velduftende, når du smører den med kokosoliecreme - eller med ren kokosolie for den sags skyld.

Læs mere Skjul