Spar
20%

Imedeen Time Perfection

Plej din hud indefra med Marine complex, LycophenceGS, vitamin C og zink

mg
60 Tabletter
Vejl. Pris 499,95 kr 399 kr
Stærk pris
Spar 100,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Imedeen Time Perfection henvender sig voksne, 40 år +.

Det indeholder det særlige Marine Complex™, som er rigt på proteiner og polysakkarider, der minder om dem, der naturligt findes i hudens støttevæv, samt LycoPhence GS Forte™, et patenteret forsvarssystem, der indeholder lycopen, vindruekerneekstrakt, vitamin C og zink.

Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Over tid danner kroppen mindre kollagen, hvilket medfører fine linjer og rynker. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle. Zink og vitamin C beskytter cellerne mod oxidativt stress.

 

Over tid nedbrydes hudens støttestruktur, og den mister sin tæthed og bliver tyndere. Dette medfører synlige tegn på ældning, da hudens kollagendannelse bliver mindre og mindre.
Når du når 40'erne, begynder fine linjer og rynker at blive mere synlige. For at mindske dette skal der arbejdes i hudens dybere lag, hvor almindelige anti-aging cremer ikke kan nå ned.

Imedeens prisvindende hudplejeserie med skandinaviske rødder er skræddersyet til din huds behov baseret på alder og er unikt formuleret til forskellige aldersgrupper.

 

Er du interesseret i en pakke til 2 måneders forbrug - find den her

 

Daglig dosis:

Voksne:2 tabletter dagligt

Brugsanvisning og forholdsregler:

Bør indtages i forbindelse med et måltid. For det bedste resultat anbefales det at tage hudplejetabletterne i mindst 12 uger.

Opbevaring:

Tørt og ved stuetemperatur.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold2 tabletter% RI (Referenceindtag)
Vitamin C (mg)5468
Zink (mg)440
Fiskeekstrakt (mg)210
Tomat ekstrakt (mg)29
Vindruekerne ekstrakt (mg)28


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse
Imedeen Time Perfection

Captcha
Captcha