Spar
22%

Imedeen Prime Renewal

Marine og Vitea complex med vitamin C, E og zink - Beautiful skin begins within

120 Tabletter
Vejl. Pris 679,95 kr 528,95 kr
Stærk pris
Spar 151,00 kr
På lager | Levering 1-2 dage
FRI FRAGT
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Imedeen Prime Renewal henvender sig til voske, 50 år +.

Kottilskuddet indeholder vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen, de har betydning for normalt fungerende hud.

Marine complex™ af fiskeekstrakt er et unikt protein- og polysakkarid kompleks som indeholder elementer, der minder om dem, der naturligt findes i huden.
ViTea er et patenteret complex med en kombination af hvis teekstrakt, vitamin C, tomatekstrakt (indeholdende lycopen), vindruekerneekstrakt og vitamin E. Tilsat zink.

 

Over tid nedbrydes hudens støttestruktur, og den mister sin tæthed og bliver tyndere. Dette medfører synlige tegn på ældning, da hudens kollagendannelse bliver mindre og mindre.
Når du når 40'erne, begynder fine linjer og rynker at blive mere synlige. For at mindske dette skal der arbejdes i hudens dybere lag, hvor almindelige anti-aging cremer ikke kan nå ned.

Imedeens prisvindende hudplejeserie med skandinaviske rødder er skræddersyet til din huds behov baseret på alder og er unikt formuleret til forskellige aldersgrupper.

 

Daglig dosis:

Voksne:4 tabletter

Brugsanvisning og forholdsregler:

2 tabletter om morgenen (sol) og 2 tabletter om aftenen (måne). Bør indtages sammen med et måltid. For at få det bedste ud af produktet, anbefales det at tage tabletterne i mindst 12 uger.

Opbevaring:

Tørt og ved stuetemperatur under 25°C.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold4 tabletter% RI (Referenceindtag)
Vitamin E (mg)1083
Vitamin C (mg)6075
Zink (mg)550
Fiskeekstrakt (mg)315
Hvid teekstrakt (mg)62
Kamilleekstrakt (mg)29
Tomatekstrakt (mg)29
Vindurekerneekstrakt (mg)28


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse
Imedeen Prime Renewal

Captcha
Captcha