Spar
20%

Imedeen Derma One

Med marine complex, C-vitamin og zink - Beautiful skin begins within

mg
180 Kapsler
Vejl. Pris 999,95 kr 799 kr
Stærk pris
Spar 200,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
FRI FRAGT
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Imedeen Derma One henvender sig til voksne, 25 år +.

Kosttilskuddet indeholder vitamin C, bidrager til normal dannelse af kollagen, de har betydning for normalt fungerende hud. Imedeen Derma One indeholder Marine complex™ af fiskeekstrakt er et unikt protein- og polysakkarid kompleks som indeholder elementer, der minder om dem, der naturligt findes i huden.

 

Over tid nedbrydes hudens støttestruktur, og den mister sin tæthed og bliver tyndere. Dette medfører synlige tegn på ældning, da hudens kollagendannelse bliver mindre og mindre.
Når du når 40'erne, begynder fine linjer og rynker at blive mere synlige. For at mindske dette skal der arbejdes i hudens dybere lag, hvor almindelige anti-aging cremer ikke kan nå ned.

Imedeens prisvindende hudplejeserie med skandinaviske rødder er skræddersyet til din huds behov baseret på alder og er unikt formuleret til forskellige aldersgrupper.

 

Daglig dosis:

Voksne: 2 tabletter

Brugsanvisning og forholdsregler:

Bør indtages sammen med et måltid. For at få det bedste ud af IMEDEEN Derma One anbefales det at tage hudplejetabletterne i mindst 12 uger.

Opbevaring:

Tørt og ved stuetemperatur (under 25 °C)

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold2 tabletter% RI (Referenceindtag)
Vitamin C (mg)6075
Zink (mg)440
Fiskeekstrakt (mg)210


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse
Imedeen Derma One

Captcha
Captcha