Imedeen


IMEDEEN - Skønhed indefra   
 

IMEDEEN kosttilskud består af hudpleje og skønhedspleje i tabletform, til din daglige skønhedsrutine. IMEDEEN hudplejetilskud fås i tre varianter, målrettet din alder. De virker ved at arbejde indefra i det hudlag, som de færreste cremer og lotions når. Fordelene ses derfor over hele kroppen og ikke kun i ansigtet. IMEDEEN består også af Tan Optimizer, der hjælpermed at forberede din hud til solen.

 

 

Imedeen hudpleje indefra

IMEDEEN - Ekspert i hudpleje indefra 
 

IMEDEEN er en prisvindende hudplejeserie med skandinaviske rødder. Med en videnskabelig dokumenteret effekt, arbejder IMEDEEN i hudens dybere lag, hvor kun de færreste cremer når ned*.

IMEDEENs hudpleje fås i varianter tilpasset din huds behov, hvad end du er +25 eller +50 år.

I serien findes også Tan Optimizer, der forbereder din hud til solens stråler.

* Gælder ikke Tan Optimizer


 

Plej huden indefra

Imedeen er et kosttilskudsprodukt, som tilbyder hudpleje til både unge og lidt ældre kvinder og mænd. På webshoppen mecindo.dk finder du et bredt udvalg af Imedeen produkter. 

Har du brug for et produkt, der bidrager til hudens kvalitet og fugtbalance, skal du købe produktet Imedeen Derma One. Er du en kvinde på 40 +, og har du brug for et effektivt anti-aldringsprodukt, finder du Imedeen Prime Renewal i webshoppens produktsortiment.

Søger du et produkt, der styrker negle og hår, er produktet Hair & Nails det oplagte valg. Alle produkterne består af hudplejetabletter, der indtages på daglig basis. 

Der er en anbefaling om, at man tager tabletterne i mindst 12 uger.

Imedeens effekt og ingredienser

Produkterne i mecindos webshop tilbyder effekter som mindskning af rynker, forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance, beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress samt dannelse af kollagen.

Produkterne er også såkaldte kollagen kosttilskud.

Disse kollagen kosttilskud indeholder nemlig vitamin C, der bidrager til cellernes dannelse af kollagen. Kollagen bidrager generelt til, at din hud fungerer normalt.

Produkterne indeholder desuden naturlige ingredienser såsom vindruekerneekstrakt, tomatekstrakt og zink.

Nem og hurtig levering

Når du har valgt de ønskede produkter og lagt dem i indkøbskurven, er der bare tilbage at betale med kreditkort. Der tillægges et mindre fragtgebyr, og køber du over et vist beløb, er fragten gratis. Produkterne bliver leveret indenfor 2-4 hverdage.