Herbatint


Herbatint - Effektiv og bæredygtig hårfarve 


Trænger håret til fornyelse? Så er det hårfarve fra Herbatint du skal prøve. Hos Herbatint finder du permanent og bæredygtig hårfarve, som indeholder 8 forskellige økologiske urteekstrakter, der nemt dækker grå hår. Herbatint fremstiller hårfarver i alle nuancer, og derfor kan du finde lige præcis den farve, der passer til dig. 

 

 

viser 1 til 48 af 58 (2 sider )

Herbatint: Hårfarve uden ammoniak 

Herbatint har siden 1970 fremstillet hårfarve uden indhold af ammoniak. Ingredienserne stammer bl.a. fra vegetabilske ekstrakter. Herbatints ønsker at gøre produkterne så naturlige som muligt.
Hårfarveprodukterne fra Herbatint er certificeret af PETA, der beskytter dyrs rettigheder. Desuden er produkterne veganske, og indeholder altså ingen ingredienser af animalsk oprindelse.
For mange kan det være svært at vælge hårfarve, især fordi der findes mange forskellige farver, men også fordi den hårfarve man har inden farvningen kan afgøre hvordan det nye look bliver. 

 

Forskellen på Herbatint og konventionel hårfarve

Den helt store forskel på Herbatint hårfarver og konventionelle hårfarver er, hvilke ingredienser der tilsættes produkterne. Dog indeholder både Herbatint permanente og konventionelle permanente hårfarver stoffet PPD. PPD er en forkortelse for P-phenylenediamine, og er et sort farvestof.
Stoffet bruges i hårfarve, da det er den eneste ingrediens der gør, at håret dækkes fuldstændigt af den farve der bruges.  

Som nævnt indeholder Herbatint ikke ammoniak, men alligevel er det altid en god idé at teste produktet på et lille område, for at se om du er overfølsom for nogle af ingredienserne. 

Lav en hudprøve på denne måde inden du bruger Herbatint hårfarve første gang:

 • Påfør en mængde på størrelse med en ært på huden på albue, eller bag øret. Området hvorpå du påfører farven, må ikke vaskes de næste 48 timer.
 • Lad farven tørre
 • Dæk området til med et plaster
 • Lad plasteret og farven være i 48 timer
 • Hvis du i løbet af de 48 timer oplever kløe, rødme eller anden irritation, skal du stoppe brugen
 • Hvis ikke du oplever irritation kan du farve håret med dit Herbatint produkt. 

Vælg den rigtige farve

Med et hårfarveprodukt fra Herbatint, får du et produkt der nænsomt dækker din naturlige hårfarve perfekt - uden at skade dit hårs naturlige struktur. Resultatet er fantastisk, og uanset hvilken farve du ønsker, finder du den med garanti lige her. 

Blonde, black, brown, ash blond, henna red og plum, er bare nogle af de farver du kan vælge mellem når du ønsker at farve dit hår. Du kan med fordel vælge en hårfarve der passer til din hud og øjenfarve. Hvis din hud er lys, og du har blå/grønne øjne, er Copper tones et fornuftigt valg. Er du derimod mørkere i huden, og har mørke øjne, er Mahogany tones et godt valg til din nye hårfarve.

Følg vores guide herunder når du skal vælge farve og farve håret med Herbatint hårfarve:

 • Når du går med tankerne om at farve dit hår, er det altid en god idé at vælge en farve der er 1-2 nuancer lysere eller mørkere end din naturlige hårfarve. 
   
 • Hvis du farver hår der er farvet i forvejen, er det vigtigt, at du kun påfører farven på udgroning da ny farve på allerede farvet hår resulterer i en mørkere farve end ønsket. Påfør farven i små sektioner af håret og brug en kam til at fordele farven ordentligt. Farven skal påføres fra hårets rødder og ud til spidserne. 
   
 • Inden du begynder at farve hele håret, bør du teste din hud for at se om du er overfølsom overfor nogle af ingredienserne. Du behøver ikke at vaske håret inden farvning. Når du vasker håret, fjerner du ikke bare skidt, men også nogle af hårets naturlige fedtstoffer der kan være med til at beskytte hovedbunden mod mindre irritationer. 
   
 • Når håret er farvet, vil du helt sikkert gerne beholde farven i længst mulig tid. Glatte- og krøllejern samt klorvandet i pools kan være med til at farven forsvinder hurtigere. Derfor bør du klart begrænse dig i brugen af disse.
   
 • Undgå brug af shampoo og conditioner med indhold af sulfater, silikone, phthalater og syntetiske parfumer. Brug Herbatints shampoo og conditioner – så er du sikret den bedste pleje af dit behandlede hår. 
   
 • Hvis du mod forventning ikke synes om din nye hårfarve, skal du vaske det – gerne med en shampoo der indeholder sulfater. På den måde fjernes farven hurtigere.  Påfør aldrig ny farve på det farvede hår – du gør det kun værre. 
   
 • Du kan genfarve dit hår hver 3-12 uge. Det kommer selvfølgelig an på, hvor hurtigt dit hår gror ud. 
   

Herbatint hårfarveprøver

 

Herbatint Applications Kit

Når farven skal tilføres håret, har Herbatint sammensat et perfekt sæt til hårfarvning. Sættet indeholder skål, pensel og målebæger, og gør det nemt og enkelt at farve håret. 

 

En god hårpleje

Håret kræver en god pleje uanset om det er farvet eller ej. Herbatint har udviklet hårplejeprodukter der er med til at hårfarven holder længere, og at håret får fugt og næring.
Brug Herbantint Chamomile Shampoo hvis du har lyst hår. Shampooen plejer, lysner og giver glans og er derfor det perfekte valg, hvis du har valgt en lys hårfarve fra Herbatint. Du kan også bruge Herbatint Moringa Repair shampoo velegnet til farvet får. Er håret skadet, reparerer Moringa Repair shampooen dette.

Herbatint Moringa Repair Conditioner er specielt udviklet til farvet hår. Indholdet af moringa, aloe vera og rosmarin, giver håret vitaminer, proteiner og mineraler. Conditioneren plejer og fugter håret intensivt. 

 

Køb hårfarve fra Herbatint på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du et stort udvalg af Herbatint hårfarveprodukter til billige priser. Vælg bl.a. de populære Herbatint 6N, Herbatint 7N og Herbatint 8N her på siden.
Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.