Sirup

Bliv klogere på sirup og hvad den kan bruges til. Vi har et bredt udvalg af lys og mørk sirup i form af både agavesirup, ahornsirup, maltsirup, kokosblomstssirup og dadelsirup. Vi har sirup til billige priser og hurtig levering.

Kundernes favoritter

Hvad er sirup?

Sirup er en tyktflydende masse fremstillet af råsukker fra enten sukkerroer eller sukkerrør. Desuden tappes ahorn sirup fra ahorntræet, hvor den saftige, bløde og gyldne saft smager fantastisk. 

Hvad er forskellen på mørk og lys sirup?

Hvis du prøver begge slags sirup, vil du opleve, at den lyse har en mild smag med et strejf af karamel. Den mørke har en kraftigere smag. Derudover er forskellen også hvilken type sirup du vælger – dem kan du læse mere om herunder.

Forskellige typer sirup


  • Agavesirup: Er udvundet af agaveplanten og findes i både en mørk og lys variant. En agavesirup kan bruges i al slags madlavning, og fungerer desuden perfekt som erstatning for f.eks. almindeligt sukker. 
  • Ahornsirup: I Canada er det at fremstille ahornsirup, en stor den af deres historie og deres kultur. Ahornsiruppen tappes fra de flotte Ahorntræer, og hældes på flaske. Ahornsiruppen er mørk, ikke for sød og har en behagelig smag. 
  • Maltsirup: Når maltsirup fremstilles, skal der bruges malt. Malt er spirede kerner af korn som knuses, koges og anvendes i fremstillingen af både maltsirup og whisky.
  • Kokosblomstssirup: Udvindes af kokosblomster og har en sød og aromatisk smag. En sirup af kokosblomster må ikke stilles på køl.
  • Dadelsirup: Som navnet hentyder, består dadelsirup kun af dadler. Dadelsirup har en mørk farve og en sød/frugtagtig smag. 

Hvad kan sirup bruges til?

Sirup kan anvendes til mange forskellige ting. Brug sirup i desserter, på pandekager eller i julesmåkager. Den mørke sirup er især velegnet til marinader. Derudover kan sirup anvendes i mange forskellige madretter – kun fantasien sætter grænser.

Hvordan skal sirup opbevares?

Der er forskel på hvordan de forskellige typer sirup bør opbevares. Nogle af dem størkner nemlig hvis de kommer på køl, hvorefter de er ubrugelige. 

  • Ahornsirup kan både opbevares i og uden for køleskabet. Dog forlænges holdbarheden hvis den opbevares i køleskabet. 
  • Agavesirup bør opbevares tørt og køligt, og ikke i direkte sollys. 
  • Maltsirup bør opbevares på køl.
  • Kokosblomstssirup skal opbevares tørt – ikke i køleskab.
  • Dadelsirup skal opbevares tørt og køligt.

Køb sirup på Mecindo.dk

Køb din sirup på Mecindo.dk og vælg mellem både ahorn, agave, malt, dadel og kokossirup. Bestil online i dag og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.
Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Så hvis du ofte handler online på Mecindo, kan det være en fordel for dig at blive medlem af vores kundeklub, Club Mecindo. Som medlem får du ekstra rabatter på produkter, samt gratis fragt på alle dine ordrer.
Har du spørgsmål til et produkt, en ordre eller kundeklubben, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  

Læs mere Skjul