HUSK

HUSK® Psyllium-frøskaller er godkendt af Sundhedsstyrelsen som naturlægemiddel, og kan virke mod forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterol.


HUSK® Psyllium-frøskaller er godkendt af Sundhedsstyrelsen som naturlægemiddel, og virker mod forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterol.

Forskellige loppefrøskaller 

Hos Mecindo har vi et stort udvalg af produkter med loppefrøskaller, blandt andet i almindelig pulverform, kapsler, samt pulveriserede loppefrøskaller med smag af solbær og lime. 

Husk Psyllium Loppefrøskaller i kapsel-form er lette at indtage, selv hvis man er på farten. Husk blot at indtage rigeligt med væske (2,5 dl) pr. dosis. 

Husk Psyllium Loppefrøskaller i pulverform kan røres ud i et glas vand (1,5 dl), mælk eller juice eller drysses ud over din yoghurt. 

Hvordan virker loppefrøskaller? 

HUSK® Psyllium-frøskaller består af frøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk, også kendt som Ispaghula Husk eller Psyllium Husk. 

Psyllium frøskaller har et stort indhold af plantefibre, som er vanskelige at fordøje. Dette resulterer i, at fibrene bliver i tarmen, hvor de suger væske til sig og svulmer op. Væskeindholdet gør at afføringen bliver blød og dette kan virke mod forstoppelse, diarré og irritabel tyktarm. 

Læs mere Skjul