2 Køb Urtekram økologisk produkter online hos Mecindo.dk

Urtekram


Viser 1 til 24

Urtekram

 

Urtekram International A/S er Skandinaviens største økologiske grossist. Deres hovedkontor ligger i Danmark i smukke Mariager. Ideen om at opstarte denne virksomhed opstod i 1972, hvor netop fællesskab og bevidstheden om miljøet var i højkurs. Det var danske Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail der fik ideen om at sælge miljørigtige og økologiske produkter og dermed opstartede de en lille helsekost butik hvorfra de solgte forskellige produkter- alle med fokus på den simple og rene livsstil.
En Urtekræmmer er et gammelt ord for en købmand af urter og krydderier, netop derfor syntes Urtekram som det bedst passende navn. I løbet af årene er Urtekram som bekendt vokset betydeligt og i dag sælger de deres produkter i mere end 36 lande. At vokse er også en af Urtekrams mål. Fordi de, jo flere økologiske og fairtrade produkter de udvikler og sælger, jo mere godt kan gøre for miljøet, mht. sundhed og fremme ansvarlig fødeproduktion.
Siden 2000 har Urtekram været miljøcertificeret i henhold til ISO 14001

Mijlø, Fairtrade og Økologisk

Urtekrams personlig pleje produkter indeholder ingredienser fra økologisk landbrug og er fremstillet ved brug af økologiske ingredienser. Der foretages ikke dyreforsøg ved udviklingen af deres produkter og produkterne indeholder kun veganske ingredienser.
Derudover er størstedelen af Urtekrams produkter også Fairtrade mærket hvilket blandt andet sikrer at deres medarbejdere arbejder under ordentlige forhold og der ikke har indgået børnearbejde i produktionen.

Urtekram  Parfume-fri

Vi fører her på mecindo.dk Urtekrams parfumefri serie af pleje produkter, til særlig sart hud. På denne måde kan du skåne din hud for den hårde parfume vi finder i shampoo, sæbe og deodoranter.
Især huden under armene er sensitiv. I løbet af en dag får din underarm ikke meget luft og din arm gnubber konstant mod huden. Dette skaber grobund for bakterier og irritation.
Derfor er det ekstra vigtigt at have en god deodorant. Urtekram  deo roll on uden parfume skåner den hyper sensitive hud vi har under armene, samtidigt med den fugter og desinficerer.