Korn, frø & kerner

Sunde og smagfulde.

Når det kommer til chiafrø, hampefrø og quinoa, så finder du den bedste kvalitet og et meget stort udvalg til de bedste priser hos Mecindo. Du kan købe færdigretter, som du kan spise lige fra posen eller varme i mikroovnen, og kan købe både sorte og hvide chiafrø, hampefrø til dine smoothies, teff korn og gode græskarkerner. 

Læs mere
viser 1 til 48 af 138 (3 sider )

Madlavning med quinoa

Køb god quinoa både naturel og som færdige måltider. Quinoaen kan bruges i stedet for ris, koges til grød og kommes i bagværk.  Quinoa indeholder:

    • Vitamin B og E
    • Jern
    • Kalcium
    • Magnesium
    • Zink

og er en god kilde til protein.
Quinoa er glutenfrit og dyrkes på Fairtrade-mærkede plantager i Andesbjergene. Quinola Express Spicy Mexicansk Quinoa er et færdigt, økologisk måltid - retten består af hvidquinoa, økologiske tomater, azukibønner og rød peber. Sort quinoa er sprødere end anden quinoa, og den røde quinoa har en distinkt nøddeagtig smag.

Chiafrø er gode for din sundhed. .

Chiafrø er rige på omega 3 samt på fibre og proteiner, de er gode for fordøjelsen og for ens kolesteroltal. Chiafrøene kan bruges i både brød og kager og smager rigtig godt i smoothies. Du kan købe chifrø fra både Green Origins, Superfruits og The Chia Co hos Mecindo. 

Få alle ti essentielle aminosyrer i hampefrø

Hampefrø er en rigtig god kilde til protein og indeholder alle ti essentielle aminosyrer. De er gode i grød og i mysli. Køb nemt din quinoa online hos Mecindo til absolut fornuftige priser.