VitaCare

VitaCare har et bredt sortiment som blandt andet består af de populære Glucosamin-produkter samt en række kosttilskud såsom VitaCare Tygbar Multivitamin til voksne, som har en frisk smag af skovbær. Læs mere om VitaCare og deres kosttilskud, nederst på siden her.


Hvad er VitaCare?

VitaCare er et dansk firma som tidligere var kendt som JemoPharm A/S. Firmaet har siden begyndelsen i 1986 fokuseret på udvikling og produktion af produkter i høj kvalitet.  VitaCares fabrik findes på Møn, hvor den skønne natur er kilde og inspiration til alle kosttilskuddene. Både fortid og nutid, traditioner og det moderne sammensættes i en helt unik og bæredygtig kombination. 

Alle produkter fra VitaCare bærer Svalemærket – og ved at købe VitaCare, støtter du danske produktionsarbejdspladser. 

 

Kosttilskud fra VitaCare

VitaCare har et bredt sortiment som blandt andet består af de populære Glucosamin-produkter samt en række kosttilskud såsom VitaCare Organisk Selen og VitaCare Tygbar Multivitamin til voksne, som har en frisk smag af skovbær. De populære Glucosamin-produkter er til dig der ønsker at lindre smerter i forbindelse med slidgigt. Du finder både glucosamin 750 mg og glucosamin 1500 mg her: 

  • VitaCare Glucosamin 750 mg, som kan anvendes mod smerter og stivhed i forbindelse med slidgigt. Denne pakke indeholder 180 tabletter med 750 mg Glucosamin sulfat pr. tablet. 
  • VitaCare Glucosamin 1500 mg, som kan anvendes mod smerter og stivhed i forbindelse med slidgigt. Denne pakke indeholder 90 tabletter med 1500 mg Glucosamin sulfat pr. tablet. 

I forbindelse med urinvejsinfektioner, f.eks. blærebetændelse, er VitaCare Tranebær et utroligt populært kosttilskud. En dagsdosis, 2 kapsler, indeholder op til 36 mg proanthocyanidiner (PAC), og er det aktive stof som optages i kroppen. 

 

Hvad er urinvejsinfektion?

Urinvejsinfektion er betændelse i blæren (blærebetændelse) og sommetider endda også i nyrebækkenet (nyrebækkenbetændelse). 

Symptomerne er hyppig og sviende vandladning, pludselig tissetrang, uklar og lugtende urin, og sommetider feber. 

Fordi kvinder har et kortere urinrør end mænd, har de tendens til at være mere udsatte. Dog kan ældre mænd med kateter eller forstørret prostata også have tendens til urinvejsinfektioner. 

Også gravide og ældre kvinder er særligt udsatte. 

 

Gode råd mod urinvejsinfektion (blærebetændelse)

  • Drik rigeligt med vand 
  • Tøm blæren helt, hver gang du skal tisse 
  • Tis altid efter samleje 
  • Vær omhyggelig med den nedre hygiejne 
  • Vær forsigtig med kuldepåvirkninger 
 

Hvad er slidgigt?

Slidgigt, også kaldet artrose, er en kronisk ledsygdom. I forbindelse med sygdommen nedbrydes leddets brusk, hvilket resulterer i smerter, stivhed og knasen i leddene. Der er stor forskel på, hvor stærke smerter osv. en person med slidgigt har. Nogle oplever kun få smerter og knasen, mens andre er så plagede og påvirkede, at det går ud over både livskvalitet og mobilitet. 

Der findes desværre ingen behandling som kan fjerne slidgigt, men du kan lindre og mindske symptomerne – bl.a. ved brug af glucosamin og ved at dyrke regelmæssig motion. 

 

Hvad er en depottablet?

Modsat almindelige tabletter, som nedbrydes relativt hurtigt efter indtagelse, afgiver depottabletter gradvist de aktive indholdsstoffer, således at virkningen bliver mere langvarig. 

Depottabletter må ikke knuses eller deles men skal derimod synkes hele med et glas vand. 

VitaCare byder på en række produkter i form af depottabletter, såsom VitaCare C-Long som sørger for, at du får en jævn mængde C-Vitamin tilført gennem dagen, da depottabletten opløses langsomt gennem mavetarmsystemet.

 

Køb VitaCare kosttilskud på mecindo.dk

Vælg dit VitaCare kosttilskud eller naturlægemiddel og støt danskproducerende arbejdspladser. Mange kosttilskud fremstilles i udlandet, men hos VitaCare finder al produktion sted på Møn. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.