Terranova


TERRANOVA – 100% veganske kosttilskud
 

Terranova's produkter er 100% veganske, fri for tilsætningsstoffer og lavet på naturlige ingredienser.  

De fleste af Terranova’s råvarer dyrkes i Oregon, USA, langt væk fra forurening i et frodigt område ved Sandy River Canyon og Mount Hood.
Mange af ingredienserne er også økologisk certificerede.

 

 

For at du kan optage produkterne bedst muligt, har Terranova udviklet to videnskabelige fremstillingsmetoder – Magnifood Complex,
der får produkterne til at spille sammen med din krop, og PhytoFRESH, hvor ingredienserne frysetørres og derved bevarer deres gavnlige effekt bedst muligt.

 

Populære produkter fra Terranova:

 

 

 

Terranova life drink

Sæt fokus på kroppens synergi

Terranova Life Drink er et unikt pulverprodukt, der indeholder en blanding af hele 29 forskellige planter, bær og urter i ét koncentrat.

Du får altså en alsidig blanding af præbiotika, probiotika, omega 3-6-9 fedtsyrer og fordøjelsesenzymer.

Terranova Life Drink er nem at bruge og kan tages som en del af din daglige rutine. 
Bland en skefuld Terranova Life Drink med vand, juice, smoothie eller i din foretrukne plantebaserede mælk for at lave en sund og nærende shake.


Hvad er Terranova?

Terranova er en serie af naturlige kosttilskud. Alle kosttilskud er baseret på naturen, og er ikke tilsat nogen former for tilsætningsstoffer. Desuden er alle kosttilskuddene fra Terranova, veganske.

Renhed fylder utroligt meget hos Terranova, og derfor mener de, at i en tid hvor flere undgår produkter med animalske ingredienser, er det endnu vigtigere. Ligesom kosttilskuddene ikke indeholder tilsætningsstoffer, bliver der heller ikke tilsat bindemidler, fyldstoffer, konserveringsmidler og sødestoffer.

Idéen til Terranova kom til Stephen Terrass i Oregon, USA i 2008. Terrass har stor viden og erfaring inden for kosttilskud, da han tidligere har været teknisk direktør for Solgar Vitamins i England. Derudover er han blandt de førende eksperter i Europa, inden for naturmedicin og botanisk videnskab. 

 

Udvikling og fremstilling af Terranova kosttilskud

I udviklingen og fremstillingen af kosttilskud, har Terranova udviklet to videnskabelige metoder som de anvender i deres daglige arbejde. Den ene er ”Magnifood Complex”, der beskæftiger sig med at få det enkelte kosttilskud til at samarbejde med kroppen. Den anden er ”PhytoFRESH”, som sikrer at de anvendte ingredienser bevarer deres utroligt gavnlige effekt.

Når du gør brug af kosttilskud, er det ikke ensbetydende med at de optages af kroppen. Optagelsen afhænger nemlig af både synergi og biokemi – noget der eksisterer mellem din krop og de næringsstoffer du indtager. Det er netop hér, at Magnifood Complex kommer i spil. Magnifood Complex gør brug af en lang række ”superfoods”, som bidrager til at kroppen får lettere ved at optage næringsstoffer. 

PhytoFRESH sørger for, at de urter og planter der anvendes, beholder deres potens, integritet og enzymer ved at blive frysetørret. I forbindelse med frysetørring, udtrækkes alt vand og resulterer i en koncentreret version af den friske plante eller urt. 

De ingredienser der anvendes i fremstillingen af Terranovas kosttilskud, dyrkes primært i et frodigt område ved Sandy River Canyon og Mount Hood i Oregon. Begge områder ligger utroligt fjernt fra alle former for forurening. 

Når planterne dyrkes, sker det uden nogen former for kemi – hverken pesticider eller plantebeskyttelsesmidler.

 

Vælg dit Terranova kosttilskud

Udvalget af kosttilskud fra Terranova er stort – og indeholder alle de kendte kosttilskud som vitaminer, mineraler og omega-fedtsyrer. Derudover finder du også en række kosttilskud med urter der gavner kroppen. Læs mere om nogle af produkterne herunder, eller klik på det enkelte produkt for at læse mere.

 • Terranova Digestive Enzyme Complex
  Med sit indhold af fordøjelsesenzymer bidrager Terranova Digestive Enzyme Complex til en sund og normal fordøjelse. 
   
 • Terranova Life Drink Komplex
  Indeholder både mælkesyrebakterier, fordøjelsesenzymer og omega-3, 6 og 9 fedtsyrer. Bidrager til en normal fordøjelse og optagelse af næringsstoffer, samt hjerne og hjerte.
   
 • Terranova Probiotic Complex
  Styrk fordøjelsen med de mange mælkesyrebakterier. Indeholder desuden superfoods som burrerod og rødbede. 
   
 • Terranova Living Multinutrient
  Indeholder vitaminer og mineraler samt urteekstrakter. Vitaminerne er bl.a. B1-vitamin, B2-vitamin, C-vitamin og D-vitamin. Mineraler er bl.a. zink, selen, kobber, jern og magnesium. 
   
 • Terranova Prenatal Multivitamin Complex
  Et vitamin og mineral kosttilskud til gravide og ammende kvinder. Indeholder bl.a. folat, jern og calcium som anbefales under graviditet. 
   
 • Terranova Marietidsel
  Indeholder 500 mg. marietidsel pr. kapsel. Marietidslen vokser vildt i den danske natur, og giver mellem 15-25 mg silymarin.
 

Hvorfor gøre brug af kosttilskud?

Kosttilskud er fantastiske når det kommer til at supplere kosten med vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Den mad vi spiser, er den primære kilde til vitaminer og mineraler, men er kosten ikke varieret nok vil kroppen mangle nogle af vitaminerne og mineralerne. 

Symptomerne på vitamin- eller mineralmangel kan være mange, og afhænger af hvilket vitamin eller mineral kroppen mangler.

Med et kosttilskud er du sikret ikke at komme i hverken vitamin- eller mineralmangel. Dog skal du huske, at et kosttilskud altid kun bør fungere som et supplement. 

 

Derfor skal du vælge kosttilskud fra Terranova

Der er nogle helt særlige grund til at vælge dit kosttilskud fra Terranova:

 • Ingen tilsætningsstoffer
 • Ingen animalske ingredienser = 100 % vegansk
 • Økologisk dyrkede råvarer
 • Høj optagelighed
 • Indeholder superfoods
 

Køb Terranova kosttilskud på mecindo.dk

Se det store udvalg af vitaminer og mineraler fra Terranova, og køb til billige priser her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder bl.a. de populære produkter som Terranova Digestive Enzyme Complex, Terranova Life Drink Komplex og Terranova Marietidsel. Gå på opdagelse mellem flere end 20 forskellige kosttilskud fra Terranova. 

Populære Terranova kosttilskud

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice