RawBite

Køb danske RawBites på mecindo.dk. En RawBite passer perfekt til madpakken eller som mellemmåltid på farten. RawBite er økologisk, glutenfri, vegansk og fri for tilsat sukker. Læs mere her og bestil online allerede i dag.


Hvad er RawBite?

RawBite er en bar med frugt og nødder, og så er den tilmed 100 % økologisk, vegansk og glutenfri. En RawBite er nem at have med på farten – den fylder ikke meget, men den er perfekt til at stille den lille sult, og fungerer som et godt mellemmåltid. 

Det var tre venner der i 2009 fik ideen til RawBite, og siden da er udvalget af RawBite og salget deraf stedet stødt. Hovedkvarteret findes i København, og barerne produceres i både Danmark og Holland.


En bar fuld af smag

RawBite findes i otte forskellige smagsvarianter: æble, kanel, kakao, cashew, kokos, lime, peanut, protein og vanilje. Som nævnt er RawBite både økologisk, vegansk, glutenfri, høj på fibre og så er der ikke tilsat sukker. Det eneste sukker der findes i barrerne, er den sukker der naturligt findes i de frugter og nødder der er anvendt. 

Navnet ”RawBite” kommer af ”rå” – altså noget der ikke er bearbejdet. Tanken bag RawBite er, at det skal være simpelt og fremtidstænkende. 

Proteinbaren fra RawBite er rig på proteiner fra ris, samt græskarkerner og nødder. Baren er perfekt som snack før- og efter træning. 

Du kan have RawBite med overalt – både om vinteren og om sommeren. En RawBite smelter nemlig ikke, ligesom den heller ikke bliver hård af frost. Desuden krummer den ikke, og den holder teksturen og formen lige indtil den spises. 


Køb RawBite på mecindo.dk

Prøv en lækker og smagfuld RawBite eller to, og køb dem her på mecindo.dk til billige priser. Vi forhandler alle varianterne, også de populære RawBite Protein, RawBite Cashew og RawBite Cacao. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul