Priorin

Priorin

Priorin er et kosttilskud, som du kan tage, hvis du har problemer med hårtab. Alle mennesker taber hår hver dag, men taber du mere end ca. 100 hår om dagen, har du hårtab og bør derfor prøve Priorin. Priorin tilfører næring indefra direkte til hårrødderne og giver dig et kraftigt og stærkt hår.


Hvad er Priorin?

Priorin er et kosttilskud der tilfører hovedbund og hår næring indefra. Virkningen af Priorin sker i hårrødderne, hvorfra de enkelte hårstrå har sin vækst. Priorin er sammensat af effektive ingredienser på en sådan måde, at produktet bidrager til at opretholde en normal hårvækst. Derfor anvender rigtigt mange Priorin i forbindelse med hårtab – både i forhold til behandling, men også forebyggelse. Priorin blev tilbage i 2017 testet videnskabeligt gennem et forsøg, hvor resultatet var, at over 80 % af testpersonerne oplevede en markant forbedring efter brug af Priorin i 3 måneder. 

Læs mere om indholdet i Priorin samt hvordan Priorin virker, her på siden. 

Hvad indeholder Priorin?

Priorin indeholder de virksomme ingredienser:

  • Hirseekstrakt
  • B5 vitamin
  • Proteinet cystin
  • Biotin - B7 vitamin

Hirseekstrakt er rig på siliciumforbindelser. Hirseekstrakt indeholder desuden miliacin og fedtsyrer. B5 vitamin bidrager til energiomsætningen.
Cystin er en naturlig byggesten af keratin og er hovedbestanddelen i hår og negle. Biotinen i kosttilskuddet bidrager til at opretholde en normal hårvækst og en god hårkvalitet. Biotin vedligeholder desuden den normale cellefunktion og hjælper på hårets vækst og udvikling.

Priorin produkter – hvordan virker de?


Priorin kapsler

Kapslerne er nemme at sluge og tages dagligt med et glas vand eller anden væske. 
Tag kapslerne dagligt i 90 dage for at opnå resultat. Da håret vokser så langsomt kræves der en lang periode med kosttilskud, før du kan se resultater. Efter kuren med to kapsler dagligt, kan du sætte dosis ned til en kapsel om dagen for at vedligeholde de gode resultater. 
Vær opmærksom på, at den anbefalede daglige dosis ændres fra måned til måned. De første tre måneder anbefales en daglig dosis på 2 kapsler, og måneder efter er den daglige dosis 1 kapsel. Først efter tre måneder ses den fulde effekt ved at bruge Priorin. 

Priorin shampoo

Priorin Shampoo er skånsom mod dit hår og er udviklet til at supplere Priorin kapslerne. Prøv Priorin shampoo i en periode, men du tager hårkuren med tabletterne. Er du glad for resultatet, er der al mulig grund til at fortsætte.
Priorin shampoo indeholder ekstrakt fra hirse, proteiner og B5-vitaminet, pantothensyre. Når du bruger Priorin shampoo renser dit hår skånsomt, og ved at supplere med Priorin kapsler opnår du et sundt og stærkt hår. Desuden bidrager produkterne tilsammen til at mindske hårtab. 
Hvis du vælger Priorin får du et produkt der i 2017 var verdens mest solgte kosttilskud til hår. Et produkt der giver stærkere, sundere, fyldigere og mere glansfuldt får. Effekten ser du allerede efter kun 12 ugers brug. 

Hvorfor opstår hårtab?

Der kan være forskellige årsager til at du oplever hårtab Hvad er årsagen til hårtab?

  • Stress
  • Fejlernæring
  • Arvelighed
  • Medicin
  • Alder

Aldersbetinget hårtab er noget, som mange mænd lærer at leve med. 
Nogle barberer sig skaldet og bliver dermed fri for de bare pletter, andre lever med tyndt hår eller en bar plet og lærer at acceptere, at sådan er livet. Hos andre, hos yngre mænd og hos kvinder kan hårtab give store psykiske problemer. 
Lige meget hvad der er årsagen til dit uønskede hårtab, kan en kur med Priorin kosttilskuddet være lige dét, der hjælper dit hår. 

Du stresser også håret direkte, hvis du dagligt føntørrer, glatter eller farver håret. Der er også forskel på hvorfor mænd og kvinder oplever hårtab. Hos kvinder skyldes det i 80 % af tilfældene deres gener, og det sker især fra 30-årsalderen og frem. Hos mænd handler det også om genetik, og derfor oplever mange at få høje tindinger og måne. 
Alle taber hår i løbet af dagen, men lider du af hårtab taber du over 100 hår hver dag. Hvis du taber så mange hår, er det en god idé at prøve Priorin. 

Køb Priorin hos Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du det populære kosttilskud, Priorin – både som kapsler og som shampoo. Bestil online og få dine varer leveret inden for 2-4 hverdage. Hvis du har spørgsmål til Priorin eller din ordre, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon eller via mail. 
Du bør søge læge hvis dit hårtab fortsætter efter 90 dage med Priorin kosttilskud. Der kan være andre årsager til hårtab end ovennævnte, og lykkes det dig ikke at få styr på dit hårtab med Priorin kosttilskud, bør lægen se på dig og hjælpe med at stille en diagnose.

Læs mere Skjul