Priorin

Priorin er et kosttilskud, som du kan tage, hvis du har problemer med hårtab. Alle mennesker taber hår hver dag, men taber du mere end ca. 100 hår om dagen, har du et stort hårtab og bør derfor prøve om kosttilskud kan hjælpe. Priorin tilfører næring indefra direkte til hårrødderne og giver dig et kraftigt og stærkt hår.


Hvad er Priorin?

Priorin er et kosttilskud der tilfører hovedbund og hår næring indefra. Virkningen af Priorin sker i hårrødderne, hvorfra de enkelte hårstrå har sin vækst. Priorin er sammensat af effektive ingredienser på en sådan måde, at produktet bidrager til at opretholde en normal hårvækst. Derfor anvender rigtigt mange Priorin i forbindelse med hårtab – både i forhold til behandling, men også forebyggelse. Priorin blev tilbage i 2017 testet videnskabeligt gennem et forsøg, hvor resultatet var, at over 80 % af testpersonerne oplevede en markant forbedring efter brug af Priorin i 3 måneder. 

Læs mere om indholdet i Priorin samt hvordan Priorin virker, her på siden. 

Hvad indeholder Priorin?

Priorin indeholder de virksomme ingredienser:

 • Hirseekstrakt
 • B5 vitamin
 • Proteinet cystin
 • Biotin - B7 vitamin


Hirseekstrakt er rig på siliciumforbindelser. Hirseekstrakt indeholder desuden miliacin og fedtsyrer. B5 vitamin bidrager til energiomsætningen.

Cystin er en naturlig byggesten af keratin og er hovedbestanddelen i hår og negle. Biotinen i kosttilskuddet bidrager til at opretholde en normal hårvækst og en god hårkvalitet. Biotin vedligeholder desuden den normale cellefunktion og hjælper på hårets vækst og udvikling.


Hvad gør priorin?

Priorin kapsler

Kapslerne er nemme at sluge og tages dagligt med et glas vand eller anden væske. 

Tag kapslerne dagligt i 90 dage for at opnå resultat. Da håret vokser så langsomt kræves der en lang periode med kosttilskud, før du kan se resultater. Efter kuren med to kapsler dagligt, kan du sætte dosis ned til en kapsel om dagen for at vedligeholde de gode resultater. 

Vær opmærksom på, at den anbefalede daglige dosis ændres fra måned til måned. De første tre måneder anbefales en daglig dosis på 2 kapsler, og måneder efter er den daglige dosis 1 kapsel. Først efter tre måneder ses den fulde effekt ved at bruge Priorin. 

Priorin shampoo

Priorin Shampoo er skånsom mod dit hår og er udviklet til at supplere Priorin kapslerne. Prøv Priorin shampoo i en periode, men du tager hårkuren med tabletterne. Er du glad for resultatet, er der al mulig grund til at fortsætte.

Priorin shampoo indeholder ekstrakt fra hirse, proteiner og B5-vitaminet, pantothensyre. Når du bruger Priorin shampoo renser dit hår skånsomt, og ved at supplere med Priorin kapsler opnår du et sundt og stærkt hår. Desuden bidrager produkterne tilsammen til at mindske hårtab. 

Hvis du vælger Priorin får du et produkt der i 2017 var verdens mest solgte kosttilskud til hår. Et produkt der giver stærkere, sundere, fyldigere og mere glansfuldt får. Effekten ser du allerede efter kun 12 ugers brug. 


Hvorfor opstår hårtab?

Der kan være forskellige årsager til at du oplever hårtab Hvad er årsagen til hårtab?

 • Stress
  Når du er stresset og har meget at se til, kan det ses på både hår, hud og negle. Hvis du er stresset over en længere periode, kan det vise sig ved at du taber flere hår end normalt.
 • Fejlernæring
  Hvis du spiser meget ensformig kost, risikerer du at du ikke får nok vitaminer, mineraler og fedtsyrer som alle bidrager til en normalt fungerede krop. Fejlernæring kan desuden påvirke dit humør, din søvn og dit energiniveau.
 • Arvelighed
  Er din far tyndhåret, har han måle eller slet ingen hår? Hvis du er af det mandlige køn, kan du arve dette hårtab af din far. Ligeledes kan kvinder arve tyndt hår af deres mor. Det er dog ikke altid en garanti, at fordi mor eller far har tyndt hår/hårtab, at du også får det.
 • Medicin
  Nogle typer medicin kan have bivirkninger på din hårvækst, men når du stopper med medicinen, vil hårvæksten for det meste igen blive tilnærmelsesvis normal.
 • Alder
  Med alderen oplever mange at blive tyndhårede og tabe håret. Både kvinder og mænd kan opleve hårtab når de kommer op i alderen.


Aldersbetinget hårtab er noget, som mange mænd lærer at leve med. 

Nogle barberer sig skaldet og bliver dermed fri for de bare pletter, andre lever med tyndt hår eller en bar plet og lærer at acceptere, at sådan er livet. Hos andre, hos yngre mænd og hos kvinder kan hårtab give store psykiske problemer. 

Lige meget hvad der er årsagen til dit uønskede hårtab, kan en kur med Priorin kosttilskuddet være lige dét, der hjælper dit hår. 

Du stresser også håret direkte, hvis du dagligt føntørrer, glatter eller farver håret. Der er også forskel på hvorfor mænd og kvinder oplever hårtab. Hos kvinder skyldes det i 80 % af tilfældene deres gener, og det sker især fra 30-årsalderen og frem. Hos mænd handler det også om genetik, og derfor oplever mange at få høje tindinger og måne. 

Alle taber hår i løbet af dagen, men lider du af hårtab taber du over 100 hår hver dag. Hvis du taber så mange hår, er det en god idé at prøve Priorin. 


Gode råd til at forebygge/mindske hårtab

Alt efter årsagen til dit hårtab, er der nogle råd du kan følge, for at forebygge hårtabet. Hvis du er i risikozonen for at få arveligt hårtab, er det ikke sikkert der er meget at gøre i forhold til at forebygge.

 • Sørg for at dit hår får luft og at hovedbunden kan ånde. Derfor bør du ikke gå med hat/kasket dagligt. 
 • Rengør og plej dit hår. Brug en god og mild shampoo der renser hårbunden og håret.
 • Re dit hår med en god hårbørste. Hårbørsten stimulerer hovedbundens blodomløb og fjerner løse hår.
 • Spis sundt og varieret så du får tilført alle essentielle vitaminer og mineraler.
 • Dyrk motion – motion øger kroppens blodcirkulation.


Køb Priorin hos Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du det populære kosttilskud, Priorin – både som kapsler og som shampoo. Vær opmærksom på, at du bør søge læge, hvis dit hårtab fortsætter efter 90 dage med Priorin kosttilskud. Der kan være andre årsager til hårtab end ovennævnte, og lykkes det dig ikke at få styr på dit hårtab med Priorin kosttilskud, bør lægen se på dig og hjælpe med at stille en diagnose.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 



Læs mere Skjul