Natures Own

Nature´s Own er kosttilskud som er letoptagelige, af høj kvalitet og flere tilmed økologiske. Food State og Wholefood sørger for, at de mineraler og vitaminer du indtager, genekendes af kroppen da de er identiske med dem du indtager gennem kosten. Læs mere om Nature´s Own nederst på siden.


Hvad er Nature´s Own?

Nature’s Own er en engelsk producent af kosttilskud af typen Food State. Siden 1980 er virksomheden vokset stødt og har i dag et bredt sortiment inden for kosttilskud. Nature´s Own var de første til at udvikle Food State og Wholefood kosttilskud – en helt særlig type, som indeholder de bedste ingredienser med utroligt høj optagelighed. Produkterne fra Nature´s Own udvikles ud fra tanken om at:

Der er en mangel på næringsstoffer blandt befolkningen. Folk får ikke de essentielle vitaminer og mineraler gennem kosten. Så længe kosttilskuddene er i en let-optagelig form, kan kosttilskud supplere kosten i forhold til det daglige vitamin- og mineraloptag. 


Hvad er Food State og Wholefood?

Fælles for Food State og Wholefood er, at de er let-optagelige for kroppen, derudover er de milde og kan derfor tages af nærmest alle personer – også personer med særligt sensitive behov eller sart mave.

Food State

Denne type kosttilskud er kombineret på en sådan måde, at du får flest mulige næringsstoffer, som hvis du spiste almindelig mad med samme næringsstoffer. Det betyder, at du får alle de stoffer osv. som skal til for at optage det enkelte vitamin og mineral bedst muligt. Food State afspejler altså naturen, kort sagt.

Eksempler på Food State kosttilskud er C-vitamin, hvor der anvendes frugtkød fra citrusfrugter, K-vitamin hvor alfalfa anvendes og gulerødder for at få A-vitamin. 

Wholefood

Ligesom Food State, er Wholefood også let-optagelige kosttilskud. Wholefood kosttilskuddene udvindes af udvalgte planter, som er særligt rige på vitaminer og mineraler. Det gælder f.eks. D-vitamin som stammer fra mos, C-vitamin fra acerolabær og mineraler fra brassica juncea – en sennepsplante. Flere af planterne dyrkes hydroponisk, hvilket betyder at de dyrkes udelukkende i vand og ikke jord. 

Når planterne er fuldt udvoksede, høstes de, tørres og pulveriseres. Planterne høstes når vitamin- og mineralindholdet er højest. 

Ved at bruge planter, altså naturlige kilder til kosttilskuddene, får kroppen tilført næringsstofferne i den form, som den kender dem fra almindelig mad. Dermed er optagelsen så god som mulig og du og din krop opnår det bedste ved indtagelse af et kosttilskud.

Ved at indtage Food State og Wholefood kosttilskud, forstår din krop næringsstoffernes sammensætning på forhånd, og kan dermed optage dem til fulde. Dette er en optimal måde at supplere din daglige kost.


Kosttilskud fra Nature´s Own

Nature´s Own fremstiller kosttilskud inden for kategorierne multi, vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, naturlige næringsstoffer, økologisk og probiotika (mælkesyrebakterier). Herunder kan du blive klogere på de forskellige kosttilskud, samt hvad de enkelte vitaminer og mineraler bidrager til. 


Vitaminer

 • D3-vitamin: Udvundet fra lichen ekstrakt og bidrager bl.a. til en normal optagelse af calcium, normale knogler og normale tænder.
 • B12-vitamin: Smeltetabletter med B12-vitamin som bl.a. bidrager til et normalt energistofskifte, en normal psykologisk funktion og immunsystemets normal funktion.  
 • E-vitamin: Som bl.a. bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 
 • B-vitamin complex: Indeholder alle 8 B-vitaminer som bidrager til mange af kroppens vigtige funktioner.


Mineraler

 • Magnesium: Som bl.a. bidrager til at mindske træthed og udmattelse, en normal muskelfunktion og til at vedligeholde normale knogler.
 • Zink & kobber: I organisk form med en base af probiotika. Zink bidrager bl.a. til en normal frugtbarhed og reproduktion, en normal omsætning af fedtsyrer og A-vitamin. Kobber bidrager bl.a. til at vedligeholde et normalt bindevæv, en normal pigmentering af håret samt en normal jerntransport i kroppen. 


Andre kosttilskud

 • Q10: Bidrager til kroppens energiproduktion og dermed stofskiftet. 
 • Bone Support: Indeholder calcium, magnesium, D3- og K2-vitamin som tilsammen understøtter sunde knogler og tænder.
 • Multivitaminer: En nem og enkel måde at tilføre kroppen et væld af vitaminer og mineraler. 
 • Curcumin: Et økologisk kosttilskud med indhold af gurkemeje, katteklo og gotu kola. 
 • Immune Support: Med indhold af bl.a. C-vitamin, zink og selen som understøtter immunforsvaret.
 • Kelp: Kosttilskud med kelp udvundet af alger fra havet.


Populære kosttilskud fra Nature´s Own

 • Nature’s Own COQ10 Multi Wholefood
  Et kosttilskud med indhold af co-enzymet Q10. Q10 findes naturligt i kroppen, hvor enzymet bidrager til at omdanne maden til energi.
 • Nature´s Own E-vitamin
  Et vitamintilskud med antioxidanten E-vitamin. Beskytter cellerne mod oxidativt stress.
 • Nature´s Own Bone Support
  Vil du gerne passe på dine knogler og tænder, kan Bone Support bidrage til normale knogler og tænder. Med de essentielle vitaminer og mineraler, er Bone Support et godt supplement til din daglige kost. 


Køb Nature´s Own på mecindo.dk

Find dit kosttilskud fra Nature´s Own her på mecindo.dk. Priserne er gode og du kan vælge mellem alle de populære kosttilskud – både Food State, Wholefood og økologisk. Gør noget godt for din krop, med de letoptagelige kosttilskud. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul