Natures Own

Natures Own

Firmaet Natures own har siden sin grundlæggelse i 1980 haft en klar vision: At forbedre nationens helbredstilstand.

Dette gør firmaet ved at tilbyde kosttilskud af højeste kvalitet som er baseret på, at de skal fungere ud fra og været baseret på naturlige råvarer så meget som muligt.Natures own har med navnet "naturens egen" en klar holdning til, hvordan kosttilskud virker optimalt: De bliver leveret til kroppen i samme form som almindelig føde, har en videnskabelig veldokumenteret dosering, har overkommelige priser og er fri for kommercielle interesser og trends.

Natures own arbejder ud fra tre parametre, som gør, at firmaet adskiller sig unikt fra andre kosttilbud: Unik filosofi, unikke produkter og unik virksomhedsstruktur og motivation. 

Unik filosofi

Natures own ønsker at højne det niveau af essentielle næringsstoffer, som befolkningen indtager på daglig basis. Ud fra dette princip tilbyder virksomheden kosttilskud, der både har en forebyggende effekt og som gavner helbredstilstanden generelt. 

Unikke produkter

Natures own tilbyder kosttilskud, der generelt inddeles i de to kategorier "Food State" og "Wholefood". Disse tilskud indeholder vitaminer, mineraler eller olier, som er repræsenteret på samme måde som almindelige fødevarer og som føden viser sig i naturen.

På denne måde kan kroppen lettere genkende føden og dermed også lettere fordøje og optage næringsstofferne optimalt. 

Unik virksomhedsstruktur og motivation

Natures own er ejet af en velgørenhedsorganisation. Dette bevirker, at virksomheden er fri af kommercielle interesser. Den profit, som virksomheden opnår, går desuden til velgørenhed indenfor helsekost. 

Vitaminer og mineraler til både børn, voksne og gravide

Hos Mecindo kan du vælge mellem et bredt udvalg af "naturens egne" kosttilskud til både børn, voksne og gravide. Der findes et stort udbud af både vitaminer, mineraler og olier.

Blandt særlige produkter finder du blandt andet  Immune Support med Betaglucan

På mecindo er det nemt at købe produkterne via webshoppen, der oven i købet tilbyder billig fragt og levering indenfor 2-4 hverdage.

Læs mere Skjul