2 Køb Dextro Druesukker online hos Mecindo.dk
Dextro

Hvem kender ikke hverdagssituationer, hvor man har brug for et ekstra tilskud energi - mentalt såvel som fysisk? I sådanne tilfælde er det uvurderligt at have glukose - også kendt som dextrose - ved hånden. Med et af de mange produkter fra Dextro er du sikret nem adgang til hurtig energi. Dextro Energy er små tabletter af koncentreret glukose i praktiske forpakninger, så de er altid nemme at have med på farten. 

Firmaet Dextro startede allerede tilbage i 1935 med at producere hurtigtvirkende energitilskud mod lavt blodsukker og har derfor mange års ekspertise bag deres produktion af Dextro Energy.  Med årene har Dextro udviklet et hav af forskellige energiprodukter, og du finder helt sikkert den form for Dextro Energy, der passer til dit behov og din smag. Dextro bevirker en videnskabeligt bevist hurtig stigning i dit blodsukker og holder op til en halv time efter indtagelse.

Hurtig energi mod lavt blodsukker.

Tag for eksempel Dextro Energy  Appelsin med C-vitamin, der som navnet antyder er et godt tilskud, hvis du udover energi også mangler C-vitamin til at booste dit immunforsvar med. Eller hvad med at prøve Dextro Energy Tropical med Vitaminer? Her får du dit energitilskud serveret med en lækker tropisk smag og hele 10 forskellige vitaminer, herunder B1, B2, B6 og B12 samt C- og E-vitaminer. Hos Mecindo finder du naturligvis også klassikeren fra Dextro Energy, nemlig Dextro Energy Classic - hurtig energi mod lavt blodsukker. Helt simpelt.