Dextro

Hvem kender ikke hverdagssituationer, hvor man har brug for et ekstra tilskud energi - mentalt såvel som fysisk? I sådanne tilfælde er det uvurderligt at have glukose - også kendt som dextrose - ved hånden. Prøv Dextro Energy og få energi inden for kun en halv time.


Hvad er Dextro Energy?

Dextro Energy, tidligere Dextro Energen, er en tysk producent af glukose produkter. Med mere end 80 års erfaring er Dextro i toppen hvad angår produktion af energifyldte tabletter. Med årene har Dextro udviklet et hav af forskellige energiprodukter, og du finder helt sikkert den form for Dextro Energy, der passer til dit behov og din smag. Dextro bevirker en videnskabeligt bevist hurtig stigning i dit blodsukker og holder op til en halv time efter indtagelse.

Udviklingen af nye produkter er konstant, hvilket også betyder, at du i dag finder et bredt sortiment af Dextro Energy produkter på markedet. Hos mecindo.dk forhandler vi flere varianter af Dextro druesukker tabletterne, så du nemt kan finde den smag du synes bedst om. 

Vi forhandler Dextro Energy i smagsvarianterne:

  • Original (Neutral)
  • Lemon med C-vitamin
  • Tropical med vitaminer
  • Solbær
  • Cola

Hver Dextro tablet (3 gram) indeholder 47 kJ/11 kcal.


Hvad er druesukker?

Druesukker er et naturligt sukker og søder en anelse mindre end almindeligt hvidt sukker. Derudover optages druesukker direkte i blodbanen, hvilket resulterer i, at du hurtigere får energi, end hvis du indtager andre former for sukker. Druesukker/glukose har molekyleformen ”C6H12O6”. 

Netop fordi druesukker optages så hurtigt og går udenom fordøjelseskanalen, er det så populært blandt mange mennesker.


Hvad gør Dextro Energy?

Dextro Energy er fremstillet af dextrose, bedre kendt som druesukker eller glukose. Sukkerarten er helt naturlig og findes i bl.a. frugt og honning. Det særlige ved dette sukker er, at det ikke fordøjes, men optages direkte i blodbanen. Dermed transporteres druesukkeret hurtigt og direkte ud til celler og organer i hele kroppen – herunder hjernen.

Der er stor forskel på, hvorfor folk vælger at bruge Dextro Energy. Nogle tager Dextro hvis de oplever at blodsukkeret falder, mens andre bruger det fordi de ønsker hurtig og ekstra energi, f.eks. i forbindelse med arbejde eller sport. 

Den bedste måde at indtage Dextro Energy på er, at tage en tablet med 15-20 minutters interval. Undgå at indtage store mængder på én gang. 


Køb Dextro Energy på mecindo.dk

Med et af de mange produkter fra Dextro er du sikret nem adgang til hurtig energi. Dextro Energy er små tabletter af koncentreret glukose i praktiske forpakninger, så de er altid nemme at have med på farten. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul