Baby Foot

Få bløde, sunde og glatte fødder med Baby Foot. Baby Foot er skøn peeling til dine fødder, og med naturlige ingredienser fjernes hård hud og døde hudceller. Baby Foot virker indenfor 3-7 dage – senest 2 uger, og får død hud til at skalle af. Læs mere om Baby Foot her på siden og køb online allerede i dag.


Hvad er Baby Foot?

Baby Foot er kort sagt fodpeeling, der efterlader dine fødder bløde som babyfødder – deraf navnet. Baby Foot har været på markedet side 1997, og er udviklet til at fjerne hård hud, tør hud og døde hudceller. I 1997 blev det første Baby Foot produkt udviklet i Japan, og i årene blev efterspørgslen af produkterne større i andre dele af verden. 

Mange vælger at gøre brug af file og slibesten, når den hårde hud fjernes på fødderne, men ofte gør det kun problemet værre og den hårde hud kommer hurtigt igen.

Baby Foot indeholder 16 forskellige naturlige ingredienser, der på samme tid fugter og eksfolierer huden på fødderne. Ingen af Baby Foots produkter indeholder animalske ingredienser. 


Hvordan virker Baby Foot?

Med indholdet af frugtsyre, fjernes døde hudceller og den lille mængde af alkohol blødgør de døde hudceller. På denne måde kan al den døde hud nemt fjernes fra fødderne, uden at skade den nye hud. En peeling af fødderne med Baby Foot efterlader dem bøde, rene og glatte – ligesom en babys fødder. 

Brug aldrig Baby Foot produkterne i ansigtet. Huden på fødderne og i ansigtet er forskellig, og derfor er sammensætningen af ingredienser ikke velegnet til brug i ansigtet. Køb og brug altid kun peeling, masker osv. til ansigtet som er beregnet til ansigtet. 


Vælg den rigtige Baby Foot

På mecindo.dk har vi flere Baby Foot produkter du kan vælge mellem. Hvis du ønsker et behageligt fodbad, hvor huden forberedes til en effektiv peeling, kan du med fordel prøve Baby Foot Fodbad inkl. Fodsalt. Du får et oppusteligt fodbad samt fodbadesalt der er nemt og enkelt at bruge.

Til selve peelingen af dine fødder, er Baby Foot Fodpakning til bløde fødder en skøn, simpel og effektiv fodpeeling. Baby Foot Foot Mask er en hurtig og intensivt virkende fugtmaske til fødderne. Efterlader fødderne bløde, fugtige og sunde. 

Både kvinder og mænd kan bruge Baby Foot. Navnet ”Baby Foot” kan måske for nogle mænd lyde lidt feminint, men det er der intet i vejen med. Prøv alligevel et af Baby Foot produkterne og oplev hvordan den hårde hud på fødderne fjernes. Fødder uden hård hud er rarere at gå på, og så ser det altså bare bedre ud. 


Sådan bruger du Baby Foot fodpeeling

For at få den optimale effekt og virkning af Baby Foot, kan du følge vejledningen herunder. Du finder også vejledningen på det enkelte Baby Foot produkt.

  • Hvis du har neglelak på tåneglene, skal dette fjernes først. Brug evt. denne neglelakfjerner fra SpaRitual.
  • Gør fødderne våde (ingredienserne får lettere ved at arbejde med huden).
  • Tag Baby Foot sokkerne frem – klip/skær langs linjen på hver sok.
  • Tag ”sokkerne” på fødderne og spænd dem fast med den dertilhørende tape.
  • Lad fødderne være i sokkerne i én time – du kan med fordel tage et par af dine egne sokker ud over Baby Foot sokkerne under behandlingen. Du må nemlig gerne gå rundt under behandlingen.
  • Efter en time skal Baby Foot sokkerne af.
  • Vask fødderne grundigt med sæbe – dette skal gøres dagligt de næste 3-7 dage.
  • I løbet af 3-7 dage begynder de døde hudceller at løsne sig.
  • For nogle kan det tage mere end 3-7 dage for Baby Foot at virke. Helt op til 1-2 uger kan det tage før virkningen indtræffer.
  • Du må aldrig tvinge de døde hudceller af, ved at rive så det gør ondt. 


Hvor ofte kan Baby Foot bruges?

Du kan med fordel anvende Baby Foot hver anden måned for at forebygge hård hud og ophobning af døde hudceller. Brug evt. Baby Foot Fodcreme Extra Rich Moisture efter behov for at bevare dine fødders blødhed. Cremen 


Hvorfor virker Baby Foot ikke?

Har du stadig hård hud på fødderne efter brug af Baby Foot, og synes du ikke at det har virket? I nogle tilfælde kræver det flere behandlinger at fjerne al den hårde hud og få den til at skalle af. Du kan tidligst bruge Baby Foot igen efter to uger. Hvis du har meget bløde og pæne fødder i forvejen, bør du overveje om dette måske er grunden til at Baby Foot ikke har virket på dig. 


Alt indenfor fodpleje

Uanset hvad du måtte have brug for, til dine daglige fodpleje, finder du det næsten med garanti her på mecindo.dk. Baby Foot er fantastisk til at fjerne hård hud, men desværre kan andre problemer også ramme huden på fødderne. Fodvorter, hælrevner, hælspore, ligtorne og vabler er aldrig behagelige at have. 

Derfor har vi et stort udvalg af produkter der kan komme alt dette til livs, og give dig fødder der er behagelige at gå på. 

Brug en god sæbe i badet til at rengøre og vaske dine fødder. Der samler sig meget snavs, mange bakterier og døde hudceller i løbet af dagen, og hvis ikke det fjernes, kan det resultere i kløe, svamp og dårlig lugt. Prøv en af disse tre fantastiske sæber som kan bruges til vask af hele kroppen:


Køb Baby Foot på mecindo.dk

Køb dine Baby Foot produkter her på mecindo.dk. Vi har alle de populære produkter der giver bløde, rene og glatte fødder – ligesom en babys. Kom hård hud, døde hudceller og ømme fødder til livs med de effektive og enkle produkter. Fodpeeling, fodmaske og fodbad – alt dette får du med Baby Foot. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul