VitaCare

VitaCare

VitaCare er et dansk firma som tidligere var kendt som JemoPharm A/S. Firmaet har siden begyndelsen i 1986 fokuseret på udvikling og produktion af produkter i høj kvalitet.

VitaCare har et bredt sortiment som blandt andet består af de populære Glucosamin-produkter samt en række kosttilskud såsom VitaCare Tygbar Multivitamin til voksne, som har en frisk smag af skovbær.


Læs mere Skjul

Hvem er VitaCare? 

VitaCare er et dansk firma som tidligere var kendt som JemoPharm A/S. Firmaet har siden begyndelsen i 1986 fokuseret på udvikling og produktion af produkter i høj kvalitet.

VitaCare har et bredt sortiment som blandt andet består af de populære Glucosamin-produkter samt en række kosttilskud såsom VitaCare Organisk Selen og VitaCare Tygbar Multivitamin til voksne, som har en frisk smag af skovbær.

Hvad er en depottablet? 

Modsat almindelige tabletter, som nedbrydes relativt hurtigt efter indtagelse, afgiver depottabletter gradvist de aktive indholdsstoffer, således at virkningen bliver mere langvarig. 

Depottabletter må ikke knuses eller deles men skal derimod synkes hele med et glas vand. 

VitaCare byder på en række produkter i form af depottabletter, såsom VitaCare C-Long som sørger for, at du får en jævn mængde C-Vitamin tilført gennem dagen, da depottabletten opløses langsomt gennem mavetarmsystemet.

VitaCare hos Mecindo

Hos Mecindo har vi et stort udvalg af produkter fra VitaCare, heriblandt de populære Glucosamin-produkter: 

  • VitaCare Glucosamin 750 mg, som kan anvendes mod smerter og stivhed i forbindelse med slidgigt. Denne pakke indeholder 180 tabletter med 750 mg Glucosamin sulfat pr. tablet. 
  • VitaCare Glucosamin 1500 mg, som kan anvendes mod smerter og stivhed i forbindelse med slidgigt. Denne pakke indeholder 90 tabletter med 1500 mg Glucosamin sulfat pr. tablet. 

Hvad er urinvejsinfektion? 

Urinvejsinfektion er betændelse i blæren (blærebetændelse) og sommetider endda også i nyrebækkenet (nyrebækkenbetændelse). 

Symptomerne er hyppig og sviende vandladning, pludselig tissetrang, uklar og lugtende urin, og sommetider feber. 

Fordi kvinder har et kortere urinrør end mænd, har de tendens til at være mere udsatte. Dog kan ældre mænd med kateter eller forstørret prostata også have tendens til urinvejsinfektioner. 
Også gravide og ældre kvinder er særligt udsatte. 

Gode råd mod urinvejsinfektion (blærebetændelse) 

  • Drik rigeligt med vand 
  • Tøm blæren helt, hver gang du skal tisse 
  • Tis altid efter samleje 
  • Vær omhyggelig med den nedre hygiejne 
  • Vær forsigtig med kuldepåvirkninger 

Læs mere Skjul