Vitabalans

Vitabalans Oy er producent af kosttilskud og lægemidler af høj kvalitet og til hele familien. Mælkesyrebakterier, enzymer, vitaminer og mineraler er blot nogle af de kosttilskud du finder her på mecindo.dk. Læs mere Vitabalans nederst på siden her. 


Hvad er Vitabalans?

Vitabalans Oy er en fink farmaceutisk virksomhed, som både udvikler, fremstiller og markedsfører alt inden for kosttilskud, håndkøbsmedicin og receptpligtige lægemidler. Vitabalans’ produktion og hovedkontor ligger i en by ved navn Hämeenlinna – ca. 100 km nord for Helsinki.

Der hvor Vitabalans’ kernekompetence er, er inden for tabletproduktion, men også pulver, cremer og forskellige opløsninger. På mecindo.dk finder du et stort udvalg af deres kosttilskud.


Kosttilskud fra Vitabalans

Udvalget af kosttilskud fra finske Vitabalans Oy er stort. Du finder både mælkesyrebakterier til børn og voksne, vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer og kosttilskud med laktaseenzymer som forbedrer fordøjelsen. Herunder kan du læse mere om nogle af produkterne og blive klogere på, hvad Vitabalans kosttilskuddene kan bidrage med.

 • Vitabalans Biotin
  Et kosttilskud udviklet til hår og negle. Biotin og zink bidrager begge til at vedligeholde normalt hår og negle, og findes derfor i ekstra høje doser Vitabalans Biotin. 
 • Vitabalans Lacto Seven Kids
  En tyggetablet til børn med 7 mælkesyrebakteriestammer, samt D-vitamin der bl.a. bidrager til immunsystemets normale funktion. Lacto Seven Kids er til børn fra 1 år og behøver ikke stå på køl – derfor er mælkesyrebakterierne også velegnede til ferier. 
 • Vitabalans Havtorn Omega 7+GLA
  Omega-7 fra havtorn, samt kæmpenatlysolie, zink og E-vitamin i én og samme kapsel. 
 • Vitablans C-vita+Zink
  En sugetablet med naturlig jordbærsmag. Sugtabletten indeholder C-vitamin og zink, som understøtter et normalt fungerende immunforsvar. Vitabalans C-vita+zink er desuden velegnet til dig der er vegetar eller veganer.
 • Vitabalans LactaNON
  Har du svært ved at fordøje laktose (mælkesukker), er LactaNON et kosttilskud for dig. Kosttilskuddet giver dig de nødvendige enzymer, til at kunne nedbryde laktose. Dermed kan du minimere eller helt undgå, at få symptomer på laktoseintolerans. 
 • Vitabalans LactoSeven
  Mælkesyrebakterie kosttilskud til voksne. LactoSeven indeholder hele syv forskellige bakteriestammer og understøtter maven/tarmens bakterieflora. 


Mælkesyrebakterier – hvad er de godt for?

I tarmene findes der et væld af bakterier som sørger for at maden fordøjes optimalt, og at næringsstofferne optages. Nogle af disse bakterier kaldes mælkesyrebakterier, men har intet med mælk at gøre. Mælkesyrebakterier sørger bl.a. for at fermentere de kulhydrater du spiser, så de omdannes til syre. 

Mængden af mælkesyrebakterier kan variere meget, hvilket bl.a. skyldes sygdom, antibiotika/penicillin eller ensidig kost. Derfor kan du med fordel gøre brug af et mælkesyrebakteriekosttilskud, som giver din mave og tarm en masse ekstra mælkesyrebakterier.


Køb Vitabalans kosttilskud på mecindo.dk

Køb Vitabalans kosttilskud her – udvalget er bredt og passer til de flestes behov. Uanset om det er til dig selv, dit barn eller en anden i familien, kan du vælge et Vitabalans kosttilskud. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul