Virbac

Plejeprodukter til hund og kat fra Virbac er af høj kvalitet. Virbac produkterne er skånsomme og udviklet ud fra grundig forskning og mange tests. Derfor får du et effektivt produkt der passer godt på dit kæledyr, når du vælger Virbac. Læs mere om Virbac og de mange produkter, nederst på denne side.


Hvad er Virbac?

Virbac er en fransk producent af plejeprodukter, foder og andet udstyr til hunde og katte. Virbac blev grundlagt tilbage i 1968 af en fransk dyrlæge, og i dag findes Virbac i mere end 100 lande og er en af verdens førende medicinalfirmaer indenfor det veterinære område. 

Udvalget af Virbac produkter er stort og vokser hele tiden. Alle produkter er gennemtestede og af meget høj kvalitet. Derudover er alle produkter udviklet på baggrund af grundig forskning, tests og dokumentation. 


Virbac til hund og kat

Gør noget godt for din hund eller kat. Uanset om du det er pels-, tand-, øje- eller tandpleje finder du et bredt udvalg af Virbac produkter her på siden. Din hund- og kats pels kan blive beskidt, tør og glansløs. Ofte har det sammenhæng med foderet, men det kan også skyldes udefrakommende påvirkninger. Til at rengøre pelsen finder du mange forskellige Virbac shampooer. Er du i tvivl om, hvilken shampoo der er velegnet til dit kæledyr? Så læs med her.

 • Allergisk hund og kat
  Er din hund eller kat allergisk har den brug for at få rengjort sin pels. Shampooen du bruger skal være skånsom, men stadig effektiv nok til at fjerne skidt, snavs og støv. Her er Virbac Allerderm Scrub et ideelt valg. Allerderm Scrub fra Virbac indeholder 3% klorhexidin som virker både rensende og desinficerende – helt uden at udtørre og irritere huden. 
 • Sart og irriteret hud
  Hvis din hund eller kats hud hurtigt bliver rød, irriteret og generelt er meget sart, skal du altid vælge en skånsom shampoo. Virbac Allerderm Calm og Virbac Allerderm Oat shampoo dæmper og beroliger irriteret og rød hud. 
 • Skællende pels
  Fedtet hud og skæl rammer ikke kun mennesker. Virbac Allerderm Moist Shampoo fjerner skæl samtidig med at pelsen affedtes og blødgøres. Din hund og kats naturlige hudbarriere styrkes og modstår derfor nemmere binding af fremmede mikroorganismer.

Din hund og kat kan ikke selv rense sine ører og med tiden kan snavs og ørevoks hobe sig op i øren og påvirke både hørelse og velvære. Virbac Epi-Otic ørerens er et øreskyllemiddel som nemt og effektivt renser dit kæledyrs ører. Ørerensen løsner indtørret ørevoks og minimerer bakteriers mulighed for at binde sig fast i øregangene. Epi-Otic har en neutral pH-værdi som minimerer irritation i ørerne. 


Dårlig ånde hos hund og kat

God tandpleje er vigtig for både din kat og din hund. Jo oftere du plejer dit kæledyrs tænder, des mindre dårlig ånde vil dit kæledyr have. Udover bedre ånde vil du også kunne forebygge tandsten og en tur til tandlægen. Som hunde- eller katteejer er det mest optimalt at børste dyrets tænder hver dag, men som supplement kan du give dit kæledyr et tyggeben eller andet at bide i. Virbac Enzymatisk tandpasta kan bruges til både hunde og katte og forebygger tand- og tandkødsproblemer hos dit kæledyr. Du kan også med fordel tage din hund eller din kat til tandlæge én gang om året – det er nemlig ikke altid du selv kan se, eller mærke på dit kæledyr, at det har tandproblemer.

Som ekstra supplement til tandbørstningen kan du give din hund eller kat, Virbac Vet Aquadent. Virbac Vet Aquadent tilføres drikkevandet og virker ved at bekæmpe plak, tandsten og dårlig ånde. Det er vigtigt at du holder dig til den anbefalede daglige dosis og skifter vandet dagligt. 


Urolig hund og kat

I nogle situationer kan du opleve, at din hund eller kat bliver meget urolig. Det kan f.eks. være i forbindelse med nytårsaften hvor brag og blink på himlen præger dagene optil og efter nytårsdag. Virbac Anxitane S er et tilskudsfoder til hund og kat, som virker beroligende og afslappende. Anxitane S indeholder L-theanin, en aminosyre udvundet fra grøn te. 


Populære produkter fra Virbac

De fleste Virbac produkter er udviklet på en sådan måde, at de kan bruges til både hunde og katte. Der findes mange produkter og derfor kan det også være svært at vælge det rette produkt. De mest populære produkter fra Virbac er:

 • Virbac Vet Aquadent
  Forebygger dårlig ånde, tandsten og plak hos din hund eller kat. Nem dosering og tilføres dit kæledyrs drikkevand.
 • Virbac Epi-Otic Ørerens
  Fjerner indtørret ørevoks, døde hudceller og forebygger irritation i din hund og kats ører.
 • Virbac Allerderm Scrub
  En effektiv og skånsom shampoo med en desinficerende og rensende virkning. 


Køb Virbac på mecindo.dk

Hos Mecindo forhandler vi et stort udvalg af produkter fra Virbac. Produkterne er til både hunde og katte – du skal blot følge den anbefalede dosering som står på produktet eller i produktteksten her på mecindo.dk. Giv din hund eller kat de bedste betingelser for at få en flot pels, en sund hud og en god mundhygiejne med et eller flere af de mange Virbac produkter. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul