Vild Nord Kollagen


Vild Nord – Vild Nordisk Skønhed

 

Vild Nord understøtter skønhed indefra, så du kan være den bedste version af dig selv hele livet. For Vild Nord er skønhedsidealet dejligt mangfoldigt og Inner Beauty er vejen til velvære, god udstråling og en naturlig foundation, hvorpå du kan være, præcis den du er.

 


Vil du gerne vide mere om VILD NORD collagen tilskuddene? Læs mere om de otte forskellige produkter og deres indhold, her i artiklen.

 

Hvem er Vild Nord?

Vild Nord er et dansk brand inden for skønhedsprodukter, fremstillet af vildthøstede råvarer fra bl.a. de nordiske skove. Nogle ingredienser stammer desuden fra fisk fanget i det nordlige Atlanterhav. Råvarer og ingredienser har et højt næringsindhold, og indeholder alt det bedste fra naturen. 

Hvorfor skal du vælge et produkt fra Vild Nord, fremfor et andet brand? Produkterne er danskproducerede, er af høj kvalitet og er bæredygtige. De gør noget godt for både dig og miljøet omkring os.

Vild Nord står for den vilde natur og Norden og særligt dennes natur. Ved at høste og plukke råvarer i den vilde natur, efterlader produktionen ikke ar i naturen. Bærrene der anvendes i nogle Vild Nord kosttilskud omdannes til bærpulver. Pulveret tilsættes hverken sukker eller tilsætningsstoffer, men indeholder udelukkende de næringsstoffer bærrene har fået fra naturens side.

Derudover spares der på Co2 udledningen ved at indsamle råvarer tæt på produktionen. Vild Nord har et ønske om at efterlade et så lille aftryk i naturen som overhovedet muligt. Derfor arbejder de også hele tiden på at forbedre deres produkter, deres produktion og emballagen til de enkelte produkter - I 2020 er Vild Nords mål at kunne fremstille BIO baserede dåser til deres kosttilskud.

Bag Vild Nord er Tellusvitae ApS som gennem år har fungeret som distributør af helse og skønhedsprodukter. Tellus Vitae er latin og betyder på dansk, Jordens Liv.

Èt helt særligt produkt fra Vild Natur er deres marine collagen. Alle collagen-produkter fra Vild Nord bidrager til kroppen med hele 5 mg collagen pr. daglige dosis. Flere af collagen-produkterne understøtter samtidig eventuelle fysiske udfordringer.

 

Hvad er collagen?

Collagen findes helt naturligt i kroppen og er det protein der sørger for, at huden holdes spændstig, elastisk og sund. Desværre falder kroppens indhold af collagen med alderen. Niveauet falder især fra 30 årsalderen, hvor det årlige tab er på ca. 2 % af kroppens samlede mængde collagen. Det er også derfor, at rynker og linjer i huden begynder at komme frem fra 30 årsalderen. 

 

For at kroppen kan optage og udnytte den collagen der tilføres kroppen, kræver det at collagenet er i optagelige peptidlængder. Dette er du sikker på at, ved at anvende et collagen kosttilskud fra f.eks. Vild Nord. 

Faktisk er det ikke kun huden collagen er godt for, men også: 

 

  • Normalt fungerende blodkar
  • Normalt fungerende knogler
  • Normalt fungerende brusk
  • Normalt fungerende tandkød
  • Normalt fungerende tænder

 

Der er ikke en fastsat grænse for, hvor meget collagen vi som mennesker har behov for, eller hvor meget vi dagligt bør indtage. Derfor er det en god idé at holde dig til det enkelte produkts anbefalinger for daglig dosis – denne står altid på selve produktet eller under produktinformationen her på mecindo.dk.

 

Marine collagen fra Vild Nord

Collagen kosttilskuddet fra Vild Nord, Marine collagen, er udvundet af fisk fra en MSC-certificeret leverandør. Dette garanterer, at fiskeret er bæredygtigt og ikke påvirker miljøet. Vild Nords marine collagen er 100 % rent peptid pulver med et proteinindhold på mere end 90 %. Det indeholder ingen tilsætningsstoffer, gluten eller laktose.

Med collagenpulver fra Vild Nord giver du din krop en anti-aging virkning indefra. Din huds elasticitet og fugt styrkes, hvilket giver dig en flottere, sundere og stærkere hud. På mecindo.dk finder du alle de populære og effektive collagen kosttilskud fra Vild Nord. Nogle collagen kosttilskud er udelukkende med collagen, mens andre er tilsat eksempelvis C-vitamin.

Læs mere om nogle af de forskellige Vild Nord Collagen kosttilskud herunder:

 

Vild Nord Marine Collagen C+

Marine Collagen C+ indeholder udover collagen, C-vitamin. C-vitamin er kendt for at bidrage til dannelsen af collagen. På grund af denne synergi mellem tilføring af collagen og dannelsen af collage, opnår du et højere og bedre resultat end ellers.

 

Vild Nord Marine Collagen Gold

Collagen, c-vitamin og seaweed er alt sammen noget du finder i dette kosttilskud. Rig på glycin og prolin der bidrager til en sundere hud.

 

Vild Nord Marine Collagen Clean Protein

100 % rent collagen fra vildtfanget nordisk torsk.

 

Vild Nord Marine Collagen Yellow Blast

Med indhold af collagen, havtorn, hyben og multebær. Havtorn vokser vildt ved kyster med kalkholdig jord. Det særlige ved havtorn er bærrets høje indhold af omega-7 og c-vitamin. 

 

Vild Nord Marine Collagen Beauty Remedy

Collagenpulver med tang, blåbær, aroniabær og solbær. Bærrene er rige på antioxidanter der beskytter hudens celler mod oxidativt stress. Alle disse egenskaber samt collagenets virkning på huden får du med dette produkt.

 

Marine Collagen kosttilskuddene findes i forskellige pakningsstørrelser – helt ned til to serveringer. En pakning med to serveringer er ideel til f.eks. rejse eller weekendophold, hvor en større pakning er for besværlig og fylder for meget.

Vælg mellem Vild Nord Marine Collagen i poser af 150-210 gram, bøtter af 300-315 gram og de mindste af 10-14 gram. Poserne svarer ca. til 30 serveringer, bøtterne til ca. 60 serveringer.

 

Køb Vild Nord Marine collagen på mecindo.dk

Vil du gerne prøve det fantastiske marine collagen fra Vild Nord? Så finder du et stort udvalg af deres collagen-produkter her på mecindo.dk. Priserne er billige og leveringen er hurtig. Kom rynker, fine linjer og kedelig hud til livs med collagen der opstrammer, fugter og reducerer linjer og rynker. Prøv f.eks. Vild Nord Marine Collagen C+ med C-vitamin – du får både boostet din krops collagenproduktion, samtidig med at kroppen får tilført ekstra collagen af utrolig høj kvalitet.

Er du på udkig efter andet inden for helsekost, kosttilskud, personlig pleje og håndkøbsmedicin, finder du også et bredt sortiment af disse produkter. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid mere end velkommen til at kontakte mecindo kundeservice