Vichy

Vichy er flere serier af hudplejeprodukter, der blandt andet indeholder termalsk kildevand fra Vichykilden i Frankrig. Vandet, der faldt som regn i Auvergne i Vikingetiden, er siden rejst gennem vulkanerne i Auvergne, hvor det har optaget mange af de mineraler, der findes naturligt i området. Vandet tappes ved kilden og bruges til fremstillingen af de fantastiske hudplejeprodukter i serierne Vichy Normaderm, Vichy Idealia, Vichy Liftactiv og Vichy Aqualia Thermal.

 

Hvad er Vichy?

Vichy er navnet på en fransk hudplejeserie, hvor den primære ingrediens er termalsk kildevand. Vichy-brandet er opkaldt efter en lille fransk by med samme navn, hvor omkring de helt særlige kilder med termalsk kildevand findes. 

Det var Doktor Haller som i starten af det 20. århundrede opdagede det termalske kildevand, samt anvendte det i plejeprodukter pga. de terapeutiske egenskaber vandet har. Hvis ferien en dag går til Frankrig, er det muligt at besøge og smage på kildernes vand. 

 

Termalsk kildevand

Hvorfor er termalsk kildevand helt specielt? Inden vandet bruges i Vichys produkter, har det været på en utroligt lang rejse. En rejse på hele 2000 år! Det begynder med, at regnvandet siver ned gennem syv forskellige vulkanske jordlag, hvor vandet opvarmes til over kogepunktet. Derefter baner vandet sig langsomt vej til kilden i Vichy. 

Ud over at have været opvarmet af den vulkanske jord, indeholder det termalske vand flere forskellige mineraler. Nogle af mineralerne er calcium, jern og silicium. 

Når det termalske vand bruges som ingrediens i Vichys produkter, bidrager samtlige af mineralerne til at styrke huden og dens modstandskraft. Vores hud påvirkes hver eneste dag af et væld af udefrakommende bakterier, forurening osv. 

 

Hvad er Vichy godt for?

Vichy er både godt for dit hår, din hud og dit velvære. Med milde, velduftende og plejende shampooer, kan du med Vichy få et glansfuldt og sundt hår. Du finder shampoo fra Vichy til alle hårtyper. Hudplejeprodukterne, herunder cremer, lotions og gel fugter, plejer og giver huden masser af næring. Derudover indeholder mange af hudplejeprodukterne termalsk kildevand, som har en helt særlig egenskab når det kommer til at pleje huden. 

Vichy fører et stort udvalg af produkter som er delt ind i en række produktserier. Produkterne er inddelt for at gøre det lettere for dig at vælge det rette produkt, alt efter dit helt personlige behov. 

I vores store og spændende udvalg af Vichy produkter, finder du blandt andet produkter som:

 • Beskytter mod solens skadelige stråler
 • Fornyer huden
 • Forbedrer hudens kvalitet
 • Giver huden de bedste betingelser for at regenererer

Du kan vælge helt frit mellem ansigtscremer, renseprodukter, shampoo, balsam, hårmasker, deodoranter og aftershaves – til både kvinder og mænd.

 

Vichy Normaderm

Af Vichy Normaderm kan du få renseprodukter, en stift der fjerner eller mindsker urenheder (som for eksempel bumser), skintonic samt både dag- og natcreme i Normaderm serien.

Få en friskere og smukkere hud med de lækre cremer med den effektive stift samt renseprodukterne.

Fordele ved Vichy Normaderm

 • Effektiv til at rense og pleje huden
 • Produkter, der giver en følelse af renhed og friskhed
 • Beroligende for huden

 

Vichy Idealia

Vichy Idealia er en hudplejeserie til kvinder, der ønsker at give huden ekstra glød. 

Vichy Idealia serien indeholder blandt andet ansigtsserum, dag- og natcreme, samt øjencreme.

Vichy Idealia er

 • Ideel til personer med tør hud
 • En opfrisker til din hud
 • Effektiv til at reducere træthedstegn

 

Vichy Liftactiv

Vichy Liftactiv er en uovertruffen serie til kvinder, der vil modvirke hudens ældningstegn. Vichy Liftactiv serien indeholder blandt andet dag- og natcreme samt øjencreme.

Vichy Liftactiv hjælper ved at

 • Øge hudens glans
 • Minimere mørke rande under øjnene

 

Vichy Aqualia Thermal

Med Vichy aqualia thermal kan du give dig selv spabehandlinger derhjemme. 

Resultatet er en blød, lækker og genopfrisket hud, der holder sig fugtig længe efter behandlingen. 

Aqualia thermal serien er til kvinder, der gerne vil have ansigtshuden gennemfugtet. Serien indeholder spapleje produkter, dag- og natcreme og creme som giver en blød og behagelig hud. 

Vichy Aqualia Thermal serien er kendt for at:

 • Giver lindring til huden 
 • Fugter huden effektivt
 • Styrker huden og giver dig en sund, smuk og blød hud

Produkterne fra Vichy giver huden fugt, og allerede efter få behandlinger vil du kunne mærke, at din hud er blevet blødere og glattere.

 

Populære produkter fra Vichy

Vichy er kendt for at lave produkter der er af høj kvalitet, samt at de virker mod det de lover. Især nogle produkter er utroligt populære – dem finder du lige her:

 • Vichy Termalsk kildevandsspray
  Spray termalsk kildevand på huden, og oplev hvordan huden styrkes og beroliges. Derudover behandler og forebygger sprayen også tør hud ved vedvarende brug. Du kan bruge termalsk kildevandsspray dagligt, eller blot en gang om ugen for at give huden ekstra pleje. Prøv termalsk kildevand i hovedet når du oplever træthed – du vil hurtigt få fornyet friskhed og energi. 
 • Vichy Stress Resist Deodorant
  En fantastisk deodorant der beskytter mod svedproduktion i op til 72 timer. Deodoranten kan bruges af både kvinder og mænd, da duften er mild. Antiperspiranten virker ved at regulere varmen og svedudviklingen når du er stresset/fysisk aktiv, og sikrer dig dermed mod uønsket svedlugt. 
 • Vichy Homme Deo Roll-on 72H
  En roll-on deodorant til mænd. Med en maskulin duft, og beskytter mod svedproduktion og lugt i op til 72 timer. Den antiperspirante deodorant føles ikke klistret på huden og efterlader ikke hvide mærker på huden. 
 • Vichy Deo No Trace Antiperspirant
  En antiperspirant roll-on deodorant der modvirker sved og lugt i op til 48 timer. Efterlader ingen hvide striber på tøjet. Deodoranten kan bruges til alle hudtyper – også sensitiv og sart hud. No Trace Antiperspirant er uden alkohol og parfume. 
 • Vichy Liftactiv Collagen Specialist
  Cremen er en avanceret anti-age dag- og natcreme, som reducerer både rynker og pigmentforandringer. Hudens cellefornyelse styrkes og sørger for at huden får de bedste betingelser til at regenerere. Liftactive Collagen Specialist korrigerer de aldringstegn som er forårsaget af collagen-tab gennem livet. 

 

Vichy Mineral 89 Booster

Ønsker du smuk, velplejet og styrket hud? Så er Vichy Mineral 89 Booster produktet til dig. Den effektive gel påføres dagligt på huden i ansigtet, hvor den styrker, fugter, opfrisker og giver huden en naturlig og sund glød. Med indhold af bl.a. termalsk kildevand og hyaluronsyre er din hud klar til dagens udfordringer. 

Du kan bruge Mineral 89 Booster uanset din alder – og så er den særligt velegnet til tør hud som med det samme nyder godt af det høje fugtindhold.

 

 

 

God hudpleje med Vichy

Huden er kroppens største organ, og for at holde den modstandsdygtig skal den plejes dagligt. Hvis du mangler inspiration til din daglige hudpleje rutine, har vi samlet nogle gode råd herunder. Vind og vejr, stylingprodukter og forurening slider på huden, hvorfor bakterier får nemmere ved at leve på- og trænge ind i huden.

Sørg for at rense dit ansigt hver morgen. På den måde fjerner du døde hudceller, snavs og fedt, og undgår dermed at huden bliver irriteret. Brug gerne en rensegel der renser huden i dybden. Vand alene kan ikke fjerne alt snavs, men med Vichy Purete Thermale Cleansing Gel efterlades huden ren, klar og frisk. Renseprodukterne fra Vichy fjerner ikke hudens naturlige barriere, men kun skidt og snavs. 

Slut af med en god dagcreme der tilfører huden fugt og næring. Vælg bl.a. mellem Vichy Liftactiv Supreme dagcreme til normal hud eller Vichy Neovadiol Complex dagcreme til tør hud.

Om aftenen inden sengetid er det vigtigt at huden igen renses. Både for at fjerne gamle make up rester, men også snavs og skidt. Brug den føromtalte gel igen, eller Vichy Purete Thermale Cleansing Foam, som er en skum der efterlader huden ren og flot. Slut af med en plejende natcreme. Vi har mange forskellige her på Mecindo.dk, bl.a. Vichy Neovadiol Complex, Vichy Liftactiv Derm Source eller Vichy Idealia Skin Sleep.

Alt efter om du ønsker det, kan du pleje huden om øjnene ekstra meget. Prøv en af Vichys mange effektive øjencremer. En øjencreme nærer huden, og reducerer render og poser under øjnene. 

 

Vichy solbeskyttelse

Solens stråler påvirker for alvor huden – specielt hvis du bliver solskoldet og ikke beskytter huden mod de skadelige UV-stråler. Vi får det essentielle D-vitamin gennem solens stråler, men bagsiden er, at for meget sol kan give skader i huden. Det er ikke alle skader som kan ses med det samme, men med alderen kommer de frem og forsvinder ikke igen.

Hvis du ikke bruger solcreme eller anden solbeskyttelse, kan du risikere at få tidlige aldringstegn som rynker og pigmentforandringer. Aldringstegn kan selvfølgelig ikke undgås, men da solens stråler har stor del i for tidlige aldringstegn, er det bedst at beskytte huden. Derfor fremstiller Vichy også effektive solbeskyttelsesprodukter, som du kan læse mere om herunder.

Huden i dit ansigt er den hud der udsættes mest for solens stråler – faktisk udsættes ansigtet for sol året rundt, mens solens stråler er kraftigst i Danmark om sommeren. Til ansigtet skal du vælge en solcreme som er udviklet til den tyndere hud og som beskytter effektivt. Vichy Ideal Soleil Face har en solfaktor 50 og er vandfast så du kan have den på selvom du sveder eller bader. 

Vichy Ideal Soleil Face Dry touch (faktor 30) er derimod velegnet til kvinder og mænd med lys hud. Ansigtssolcremen virker matterende og yder god solbeskyttelse – den er desuden let parfumeret og vandfast. 

Måske kender du til det lille irritationsmoment, hvor sandet sætter sig fast på huden hvor du har påført solcreme. Med Vichy Ideal Soleil Anti-sand solcremen (faktor 30) får du høj solbeskyttelse, samtidig med at sandet nemt kan børstes af. Du kan bruge anti-sand solcremen på både ansigt og krop, hvilket gør den ideel til strandturen. Solcremen absorberes hurtigt i huden og efterlader ikke hvide mærker.

Vichy Ideal Soleil Face er til dig der ønsker den højeste og mest optimale solbeskyttelse af ansigtets hud. Med en SPF 50 beskyttes din sarte hud bedst muligt mod solens UVA- og UVB-stråler. Selvom du sveder eller bade, bliver solcremen siddende pga. sin vandfaste egenskaber.

 

Vichy til mænd

Det er ikke kun kvinder som har gavn af god hudpleje. Som mand udsættes din hud for mindst lige så mange påvirkninger, som bl.a. får huden til hurtigere at ældes. Vejr, snavs og forurening resulterer i fedtet, tør og uren hud, men også rynker og fine linjer før tid. Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv og din hud, kan du prøve et af de effektive Vichy produkter til mænd.

I forbindelse med barbering får din hud små rifter – rifter hvori snavs kan irritere og resultere i skægpest og andet irritation. Med Vichy Homme Aftershave Balm fugtes huden i op til 24 timer efter påføring. Derudover mindskes røde plamager og den brændende fornemmelse i huden som barberingen kan medføre. Aftershaven beroliger huden øjeblikkeligt og giver en ekstra glat og blød hud.

Til huden i ansigtet er der forskellige Vichy cremer at vælge imellem. Vælg den der passer til lige netop dig behov og din smag. Vichy Homme Hydra Mag C+ har en lækker gelékonsistens som gør at den hurtigt absorberes af huden. Den fedter ikke, men tilfører masser af fugt i op til 24 timer. Brug også Hydra Mag C+ omkring dine øjne og minimer træthedstegn som mørke rander og poser. Vichy Homme Hydra Cool+ giver en fantastisk kølende effekt på huden, samtidig med at den tilfører fugt i op til 48 timer. Hydra Cool+ gelen har en mild duft af citron og rosmarin. Vil du gerne undgå rynker i en for tidlig alder, eller i det mindste reducere dem så meget som muligt? Så er Vichy Homme Structure Force en perfekt anti-age dagcreme til dig. Med indhold af hyaluronsyre og A.H.A. fra appelsin, understøttes hudens elasticitet og spændstighed. Huden efterlades velplejet, fugtet og blød. 

Som prikken over i’et laver Vichy også deo roll-ons til mænd. Uanset om du er meget aktiv eller blot ønsker en god lugt dagen ud, kan du bruge en plejende og velduftende deodorant fra Vichy. Med Vichy Homme Deo Roll-on 72H får du en deodorant som beskytter mod svedlugt i op til 72 timer, hvilket skyldes deoens antiperspirante virkning. Bryder du dig ikke om parfume i din deodorant, kan du i stedet vælge Vichy Homme Deo Roll-on uden parfume, som beskytter mod svedlugt i op til 48 timer.

Hvis du har dårlige erfaringer med at deodoranter efterlader pletter, mærker eller andet på tøjet, er Vichy Homme Deo Shirt det perfekte valg. Deodoranten er specielt udviklet til brug med sart tøj og efterlader ingen misfarvninger. 

 

Køb Vichy hos Mecindo.dk 

Oplev effekten af det termalske kildevand, som indgår i de skønne hudplejeprodukter fra Franske Vichy. Din hud vil elske den ekstra pleje, som efterlader huden blød, glat, ensartet og fugtet. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene. 

 

Læs mere Skjul