Vichy

Vichy

Vichy er flere serier af hudplejeprodukter, der blandt andet indeholder termalsk kildevand fra Vichykilden i Frankrig. 

Vandet, der faldt som regn i Auvergne i Vikingetiden, er siden rejst gennem vulkanerne i Auvergne, hvor det har optaget mange af de mineraler, der findes naturligt i området. 

Vandet tappes ved kilden og bruges til fremstillingen af de fantastiske hudplejeprodukter i serierne Vichy Normaderm, Vichy Idealia, Vichy Liftactiv og Vichy Aqualia Thermal.


Læs mere Skjul

viser 1 til 48 af 80 (2 sider )


Historien om Vichy

Vichy er opkaldt efter den franske by med samme navn. Ved byen findes nogle helt fantastiske kilder, hvor det termalske kildevand der bruges i Vichys produkter, kommer fra. Det var Doktor Haller som i starten af det 20. århundrede opdagede det termalske kildevand, samt anvendte det i plejeprodukter pga. de terapeutiske egenskaber vandet har. Hvis ferien en dag går til Frankrig, er det muligt at besøge og smage på kildernes vand. 


Termalsk kildevand

Hvorfor er termalsk kildevand helt specielt? Inden vandet bruges i Vichys produkter, har det været på en utroligt lang rejse. En rejse på hele 2000 år! Det begynder med, at regnvandet siver ned gennem syv forskellige vulkanske jordlag, hvor vandet opvarmes til over kogepunktet. Derefter baner vandet sig langsomt vej til kilden i Vichy. 

Ud over at have været opvarmet af den vulkanske jord, indeholder det termalske vand flere forskellige mineraler. Nogle af mineralerne er calcium, jern og silicium. 

Når det termalske vand bruges som ingrediens i Vichys produkter, bidrager samtlige af mineralerne til at styrke huden og dens modstandskraft. Vores hud påvirkes hver eneste dag af et væld af udefrakommende bakterier, forurening osv. 


Vichys produkter

Vichy fører et stort udvalg af produkter som er delt ind i en række produktserier. Produkterne er inddelt for at gøre det lettere for dig at vælge det rette produkt, alt efter dit helt personlige behov. 

I vores store og spændende udvalg af Vichy produkter, finder du blandt andet produkter som:


 • Beskytter mod solens skadelige stråler
 • Fornyer huden
 • Forbedrer hudens kvalitet


Du kan vælge helt frit mellem ansigtscremer, renseprodukter, shampoo, balsam, hårmasker, deodoranter og aftershaves.


Vichy Normaderm

Af Vichy Normaderm kan du få renseprodukter, en stift der fjerner eller mindsker urenheder (som for eksempel bumser), skintonic samt både dag- og natcreme i Normaderm serien.

Få en friskere og smukkere hud med de lækre cremer med den effektive stift samt renseprodukterne.

Fordele ved Vichy Normaderm


 • Effektiv til at rense og pleje huden
 • Produkter, der giver en følelse af renhed og friskhed
 • Beroligende for huden


Vichy Idealia

Vichy Idealia er en hudplejeserie til kvinder, der ønsker at give huden ekstra glød. 

Vichy Idealia serien indeholder blandt andet ansigtsserum, dag- og natcreme, samt øjencreme.

Vichy Idealia er


 • Ideel til personer med tør hud
 • En opfrisker til din hud
 • Effektiv til at reducere træthedstegn


Vichy Liftactiv

Vichy Liftactiv er en uovertruffen serie til kvinder, der vil modvirke hudens ældningstegn. Vichy Liftactiv serien indeholder blandt andet dag- og natcreme samt øjencreme.

Vichy Liftactiv hjælper ved at:


 • Øge hudens glans
 • Minimere mørke rande under øjnene


Vichy Aqualia Thermal

Med Vichy aqualia thermal kan du give dig selv spabehandlinger derhjemme. 

Resultatet er en blød, lækker og genopfrisket hud, der holder sig fugtig længe efter behandlingen. 

Aqualia thermal serien er til kvinder, der gerne vil have ansigtshuden gennemfugtet. Serien indeholder spapleje produkter, dag- og natcreme og creme som giver en blød og behagelig hud. 

Vichy Aqualia Thermal serien er kendt for at:


 • Giver lindring til huden 
 • Fugter huden effektivt
 • Styrker huden og giver dig en sund, smuk og blød hud

Produkterne fra Vichy giver huden fugt, og allerede efter få behandlinger vil du kunne mærke, at din hud er blevet blødere og glattere.


Populære produkter fra Vichy

Vichy er kendt for at lave produkter der er af høj kvalitet, samt at de virker mod det de lover. Især nogle produkter er utroligt populære – dem finder du lige her:God hudpleje

Huden er kroppens største organ, og for at holde den modstandsdygtig skal den plejes dagligt. Hvis du mangler inspiration til din daglige hudpleje rutine, har vi samlet nogle gode råd herunder.

Sørg for at rense dit ansigt hver morgen. På den måde fjerner du døde hudceller, snavs og fedt, og undgår at huden bliver irriteret. Brug gerne en rensegel der renser huden i dybden. Vand alene kan ikke fjerne alt snavs, men med Vichy Purete Thermale Cleansing Gel efterlades huden ren, klar og frisk. 

Slut af med en god dagcreme der tilfører huden fugt og næring. Vælg bl.a. mellem Vichy Liftactiv Supreme dagcreme til normal hud, Vichy Neovadiol Complex dagcreme til tør hud eller Vichy Idealia Energizing Creme til normal hud

Om aftenen inden sengetid er det vigtigt at huden igen renses. Både for at fjerne gamle make up rester, men også snavs og skidt. Brug den føromtalte gel igen, eller Vichy Purete Thermale Cleansing Foam, som er en skum der efterlader huden ren og flot. Slut af med en plejende natcreme. Vi har mange forskellige her på Mecindo.dk, bl.a. Vichy Neovadiol Complex, Vichy Liftactiv Derm Source eller Vichy Idealia Skin Sleep.

Alt efter om du ønsker det, kan du pleje huden om øjnene ekstra meget. Prøv en af Vichys mange effektive øjencremer. En øjencreme nærer huden, og reducerer rander og poser under øjnene. 


Køb Vichy hos Mecindo.dk 

Find dit nye Vichy hudplejeprodukt her på Mecindo.dk. Vi har et bredt udvalg af de velkendte produkter til billige priser. Bestil nu og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.

Læs mere Skjul