Tena

Tena

Tena er et mærke af inkontinensprodukter der er garant for kvalitet.

Produktserien er både til mænd og kvinder, og alle produkterne er diskret designet så du slipper for både ubehag og manglende selvtillid.Inkontinens rammer oftest kvinder, men det kan ske på forskellige tidspunkter i deres liv. 

Under graviditet, efter fødsel og i overgangsalderen kan ændringerne i kroppen fører til blæreproblemer, og det kan derfor i større eller mindre grad være nødvendigt at tage sine forholdsregler. 

Tena laver produkter der kan give dig roen tilbage, fordi de indkapsler eventuel undsluppen urin og indkapsler lugten, så hverken du eller andre opdager, at noget er sket.

Mange mænd oplever også inkontinens. I de fleste tilfælde er det en lidelse der kommer i takt med alderen, men også folk med f.eks. bygningsfejl eller skader på bækken eller rygrad kan opleve problemer med inkontinens. 

Derfor producerer Tena også en række produkter der er specifikt designet til mænd. De er behagelige at anvende, og med mindre du selv fortæller det, vil ingen nogensinde finde ud af, at du bruger et Tena-produkt.

Læs mere Skjul