Sonett

Vil du gerne skåne miljøet mest muligt, men samtidig få et rent hjem? Så er det produkterne fra Sonett du skal have. Sortimentet består af både vaskemiddel, opvaskesæbe, pletfjerner, sæbe og meget mere.


Hvad er Sonett?

Sonett er en tysk virksomhed der siden 1977 har fremstillet vaske- og rengøringsmidler med økologiske ingredienser. Rengøringsmidlerne indeholder hverken konserveringsmidler eller syntetiske duft- og farvestoffer. I stedet er produkterne 100 % biologisk nedbrydelige. Duftene stammer fra økologiske æteriske olier. 


Sonett produkter

I vores store udvalg af produkter fra Sonett finder du både vaskemidler, rengøringsmidler og plejeprodukter. Alle produkter indeholder økologiske ingredienser, og passer på både dig og miljøet.


Sonett rengøring

Til rengøring i hjemmet kan du vælge alt fra både vaskemiddel til pletfjerner. Få et skinnende rent hjem uden at tilføre spildevandet en masse unødige tilsætningsstoffer. 

Opvask

Til opvask kan du vælge mellem opvaskemiddel og opvasketabs. Opvaskemidlerne har bl.a. duft af citron, morgenfrue og lavendel.  

Tøjvask

Dit tøj kræver vask for at fjerne bakterier, snavs og døde hudceller. Hvis ikke tøjet vaskes begynder det at lugte, se slidt ud og være et perfekt bosted for bakterier.

Med vaskemidlerne fra Sonett er du sikret at dit tøj bliver rent, men uden at tøjet fyldes med syntetiske stoffer der irriterer huden. 

Vælg mellem flydende vaskemiddel eller vaskepulver. Til tøj af uld kan du med fordel bruge uldvask der skånsomt vasker og plejer din uld. 

Har du problemer med genstridige pletter på tøjet, kan du prøve Sonett pletfjernersæbe. Sæben gnides ind i den tørre plet, hvor efter tøjet skylles.

For en korrekt dosering af vaskemiddel kan du bruge en vaskebold. Vaskebolden fungerer som målebæger, og gør at du altid bruger den korrekte mængde vaskemiddel.

Håndsæbe

Hænderne bærer på mange forskellige bakterier. Både de gode bakterier som lever på huden, men også dårlige bakterier som vira og andre smitstoffer. De dårlige bakterier videreføres bl.a. fra dørhåndtag, andre hænder, toiletbesøg og syge personer. 

Derfor er det altid vigtigt at du har en god håndhygiejne. Vask dine hænder grundigt med sæbe for at fjerne skidt, snavs og bakterier.

Du finder både flydende håndsæbe og fast håndsæbe fra Sonett – vælg den duft du bedst kan lide, og få velplejede rene hænder.


Sonett kropspleje

Som noget forholdsvis nyt er Sonett begyndt at fremstille plejeprodukter til kroppen. I sortimentet af plejeprodukter kan du i dag finde bodylotions og kropsolier. Hver lotion og olie har deres helt særlige virkning på grund af de udvalgte ingredienser. 

Giv huden fugt og pleje, og forebyg eller behandl tør hud, rødme, kløe og irritation. 


Køb Sonett produkter på mecindo.dk

Find og køb dit vaskemiddel, rengøringsmiddel eller plejeprodukt fra Sonett her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder både flydende sæbe, fast sæbe, pletfjerner, desinficerende sæbe og meget mere. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul