Solaray

Solaray begyndte at producere og sælge naturmedicin i 1973. Foruden naturmedicin producerer Solaray også et komplet sortiment af vitaminer og mineraler. Solaray er blevet en af de mest populære og kendte mærker af kosttilskud og har udviklet et ry for kvalitet, sammenhæng og innovation. Læs mere om Solaray og produkterne her på siden, og bestil online allerede i dag.


viser 1 til 48 af 77 (2 sider )

Hvad er Solaray?

Siden 1973 har Solaray udviklet produkter indenfor urter, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og andre specielle kosttilskud. I Danmark forhandles og distribueres Solaray af Natur Energi Aps, som er placeret i Allerød. 

Fra starten af var Solaray fokuseret på produkter i kapsler, som nemt bliver opløst i maven og var nemme at sluge. Solarays varemærke er emballagen som er kendetegnet ved hvide flasker med en regnbue i fem farver på tværs af toppen af etiketten, som en kulisse til det særlige Solaray logo. 

I 1984 begyndte Solaray at producere ikke blot naturmedicin, men også et komplet sortiment af vitaminer og mineraler. Solaray er blevet en af de mest populære og kendte mærker af kosttilskud og har udviklet et ry for kvalitet, sammenhæng og innovation.

 

Solaray kosttilskud

Hos Mecindo har vi et bredt udvalg af de effektive og gode kosttilskud fra Solaray, heriblandt: 

 • Solaray All Omega 3-6-9 er en kombination af fiskeolie og planteolier fra kæmpenatlys og hørfrø. Omega-3 fiskeolie bidrager bl.a. til at opretholde en normal hjertefunktion samt et normalt syn.  
 • Solaray Cal-Mag 1:1 er en kombination af calcium, magnesium, vitamin D3 og K2, som bl.a. bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, tænder og muskelfunktion, et normalt energistofskifte, samt at mindske træthed og udmattelse.  
 • Solaray Spektro Multi-Vitamin uden jern og K2 er multivitamin kapsler til personer, der tager blodfortyndende medicin eller som ikke ønsker jerntilskud. 
 • Solaray Multidophilus 24 er et mælkesyrebakterie kosttilskud med indhold af levedygtige mælkesyrebakterier. Der findes i kosttilskuddet hele 24 slags mælkesyrebakterier – en daglig dosis giver dig 30 milliarder bakterier.

Hvis man ikke er så vild med at sluge piller, kan alle Solarays kapsel-produkter desuden åbnes og indholdet kan hældes over f.eks. yoghurt. 

Derudover har Solaray også en række produkter til børn: 

 • Solaray Calcium Kids består af tyggetabletter med calcium, magnesium C-vitamin og D3 vitamin. Solaray Calcium Kids er sødet med sorbitol og xylitol og tilsat aroma fra hindbær, fersken, brombær, jordbær og appelsin, der giver en frisk smag af frugt. 
 • Solaray Spektro Kids m. bærsmag er en multi-vitamin-mineral tyggetablet med en lækker bærsmag velegnet til børn. 
 • Solaray Barne-Multi Tyggevitamin er en multi-vitamin tyggetablet til børn med en dejlig smag af kirsebær. 

Alle Solaray kosttilskud til børn fås som tyggetabletter og har en lækker smag af enten frugt eller bær. Alle kosttilskud er kunstige smagsstoffer, kunstige farvestoffer, kunstige konserveringsmidler og kunstige sødestoffer.

I stedet finder du naturlige sødestoffer, farver smag og konserveringsmidler som primært er E-vitamin. 

 

Hvorfor vælge kosttilskud fra Solaray?

De fleste af Solarays produkter er sammensat af flere vitaminer og mineraler som hver især har forskellige funktioner i kroppen. Et multivitamin kosttilskud fra Solaray indeholder alle essentielle vitaminer og mineraler som kroppen har behov for. Mange vælger et multivitamintilskud, når de køber vitaminer og mineraler, da det supplerer den daglige kost optimalt. Dermed vil du ikke mange nogen af vitaminerne eller mineralerne.

 • Vitamin B er bl.a. vigtigt for opretholdelsen af et normalt kredsløb og nervesystem, samt et normalt energistofskifte.
 • Vitamin C bidrager bl.a. til et normalt energistofskifte og er, sammen med jern, nødvendige for at producere de 20 aminosyrer, kroppen burger til at opbygge protein.
 • Vitamin D3 bidrager bl.a. til vedligeholdelse af normale knogler og en normal muskelfunktion.
 • E-vitamin bidrager bl.a. til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
 • Vitamin K2 og Calcium spiller bl.a. en rolle i opretholdelse af normale knogler og tænder.
 • Magnesium bidrager bl.a. til et normalt energistofskifte, samt til at mindske træthed og udmattelse.
 • Selen bidrager bl.a. til at vedligeholde et normalt hår og normale negle.
 • Zink bidrager bl.a. til immunsystemets normale funktion samt til at vedligeholde et normalt hår.
 • Omega-3 fiskeolie bidrager bl.a. til at opretholde en normal hjertefunktion samt et normalt syn. 

 

Hvilke kosttilskud skal du vælge?

Det er meget individuelt fra person til person, hvilke kosttilskud man bør tage. Som udgangspunkt kan alle danskere gøre brug af et D-vitamin kosttilskud i de mørke måneder. Solen er den primære kilde til D-vitamin, og når solen ikke er fremme i lang tid og vi ikke får dens stråler på huden, er kosttilskud et perfekt valg. Derudover er omega 3 ideelt til personer der ikke formår at spise nok fisk i løbet af ugen. 

Læs om de mange kosttilskud ovenover, og vælg ud fra din daglige kost. Jo mere varieret du spiser, jo færre vitaminer og mineraler kan du undvære i form af kosttilskud. Et kosttilskud skal altid fungere som supplement, og kan ikke erstatte en sund og varieret kost. 

 

Sådan skal du tage dit Solaray kosttilskud

Hvis du gerne vil have så meget som muligt ud af dit kosttilskud, er der nogle ting du kan gøre. Et kosttilskud er bedst at tage i forbindelse med- eller efter et hovedmåltid. Det må meget gerne være dages mest fedtholdige måltid, da det er her de fedtopløselige vitaminer, A-, D-, E- og K, optages bedst. 

Husk altid at drikke et glas vand sammen med dit kosttilskud. På denne måde sørger du for, at de er mest skånsomme overfor maven, samt at de skylles direkte ned i mavesækken.

Derudover skal du være opmærksom på, at jern ikke bør tages sammen med mælkeprodukter. Det skyldes at calcium hæmmer kroppens optagelse af jern. C-vitamin, derimod, fremmer kroppens optagelse af jern.

Calcium optages bedst i samspil med magnesium og D-vitamin. Alle tre vitaminer og mineraler bidrager til normale knogler – derfor findes de også ofte i samme kosttilskud.

 

Køb kosttilskud fra Solaray på mecindo.dk

Find og køb dine kosttilskud fra Solaray her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Vælg bl.a. mellem Solaray Multidophilus 24, Solaray Magnesium Citrat, Solaray Spektro og Solaray Mega B-stress.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.

Læs mere Skjul