Semper


Semper - Alle har ret til god mad


Semper er utroligt populære og anerkendte inden for glutenfri fødevarer samt mad til børn og babyer. Derfor finder du også et stort udvalg af Semper produkter her på mecindo.dk. Semper er også producent af de velkendte Biogaia D-vitamindråber til babyer og børn. Læs mere her og køb online allerede i dag.

 


Husker du D-vitamin til dit barn? Læs mere om Semper D-vitamin og mælkesyrebakteriedråber, her i artiklen. 

 

Hvem er Semper?

Semper er ledende indenfor produktion af børnemad og glutenfri fødevarer til hele familien. Hovedkontoret ligger i Sverige, og har siden 2006 været ejet af den internationale fødevarevirksomhed, Hero. Hero har sin historie helt tilbage til 1886 hvor virksomheden blev grundlagt i Schweiz.

Men hvordan opstod idéen til Semper? Det hele begyndte med at Ninni Kronberg opfandt en metode til at tørre mælk. Mælkepulveret blev en stor succes under 2. Verdenskrig, og siden da er udvalget af Semper produkter vokset enormt.  Semper har en mission der går ud på, at ed vil bruge alt det gode fra naturen i deres produkter. Derfor har de et stort fokus på bæredygtighed, samt det sociale og etiske ansvar de bærer – bl.a. i forhold til babymad.

Produkterne er sunde, fulde af næring og så er de af høj kvalitet. I alle fødevarer til børn hvor der anvendes æg, anvendes der udelukkende æg fra fritgående høns. Dette gør sig næsten også gældende for alle glutenfri produkter – i 2020 mangler kun fire glutenfri fødevarer at gøre brug af æg fra fritgående høns.

 

Glutenfri mad

Årsagen til at Semper fremstiller så mange glutenfri fødevarer er, at de mener alle skal have ret til god mad – også de der lider af glutenintolerans. Fødevarerne indeholder ingen former for kunstige tilsætningsstoffer, og så smager de fantastisk. I det brede sortiment af glutenfri fødevarer finder du bl.a.:

 • Semper Knækbrød grov
  Laktose- og glutenfri knækbrød. Bagt på kartoffel, ris og majs og har derfor et højt fiberindhold. Derudover er knækbrødet velegnet til low fodmap. 
   
 • Semper Spaghetti fuldkorn
  Et lækkert glutenfrit alternativ til traditionel pasta. Pastaen indeholder hverken laktose, gluten, sukker eller palmeolie. 
   
 • Semper Havregryn grov
  En grov havregryn med højt indhold af fibre. Havregryn fra Semper er rent, og kommer på intet tidspunkt i forbindelse med hvede og rug. Denne havregryn er også velegnet som en del af low fodmap kuren. 
   
 • Semper Brødmix grov med fiber
  Grov brødmix uden laktose, gluten og hvedestivelse. Brødmixet har et højt indhold af fibre, og er især velegnet til bagning af pizzabunde samt madtærter og grove rundstykker. 
   
 • Semper Pofiber kartoffelfiber
  Kartoffelfibre som kan bruges i mange typer madlavning og bagning. Bidrager til et saftigere og fugtigere brød, og har en neutral smag, lugt og farve. Kartoffelfibrene er glutenfri og uden tilsat sukker.
 

Baby- og børnemad

I udvalget af mad til børn og babyer finder du modermælkserstatning og smoothies. Derudover fører vi de populære Semper Gaia dråber. Dråber findes både med D-vitamin og mælkesyrebakterier. Når du vælger Semper til dit barn, får du mad der er af høj kvalitet og som bidrager til børnenes udvikling. 

Semper Allomin er modermælkserstatning til babyer fra 0+ måneder. Vi har både Allomin til babyer fra 0+ samt babyer fra 6+ måneder. Til sarte babymaver kan du med fordel vælge Allomin Syrnet. De syrnede varianter indeholder bl.a. mælkesyrebakterier. 

Fra babyer er 2 uger og frem til de er 2 år anbefales de at få et kosttilskud med D-vitamin – dette i form af dråber. Semper Biogaia D-vitamindråber er nemme at dosere, og sørger for, at dit barn får nok D-vitamin hver dag. D-vitamin bidrager bl.a. til en normal optagelse og udnyttelse af calcium, til et normalt indhold af calcium i blodet samt til at vedligeholde normale knogler. 

Smoothies fra Semper er smagfulde, sunde og fulde af næring til barnet. Du kan vælge mellem flere smagsvarianter, og dermed vælge den eller de smage der tiltaler dit barn. 

 

Hvorfor vælge Semper?

Vælg Semper hvis du ønsker næringsrige, sunde og smagfulde fødevarer. Tåler du ikke gluten, bør du helt sikkert prøve nogle af de lækre glutenfri fødevarer. De er fyldte med fibre og bidrager til en god mæthed hele dagen. Til dine børn skal du vælge mad fra Semper hvis du ønsker, at de skal have masser af næring og sundhed. Modermælkserstatningerne, Allomin, er af utroligt høj kvalitet og et af de mest populære mærker inden for området. 

 

Køb Semper på mecindo.dk

Udforsk det spændende og velsmagende udvalg af Semper fødevarer her på mecindo.dk. Priserne er billige og leveringen hurtig. Du kan vælge mellem alt inden for glutenfri fødevarer, samt skønne og næringsrige madvarer til børn og babyer. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice