Pukka

Pukka Te er et af de mest populære te-mærker i Danmark, hvilket nok skyldes deres kompromisløse tilgang til at producere te af høj kvalitet. Teen er altid produceret under forhold der lever op til Fairtrade mærkets krav til bæredygtig produktion. Find din yndlings Pukke Te her på siden, eller prøv en ny variant. Du finder både den velkendte Pukka Cleanse, Pukka Nightime og Pukka Green.


viser 1 til 48 af 77 (2 sider )

Smagfuld te fra Pukka

Pukka fører en lang række forskellige te-sorter og smagsvarianter. Find din favorit blandt vores udvalg af Pukka Te herunder. Når du vælger en Pukka Te, er du garanteret et produkt af høj kvalitet, og som samtidig er produceret med omtanke for miljøet. Urterne der sammensættes til de smagsvarianer, er nøje udvalgt og dyrket i bl.a. Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien og det Amerika. Prøv en af de populære teer fra Pukka som f.eks.:

  • Pukka Night Time Te: Virker afslappende og indeholder ikke koffein, hvilket er tilfældet for mange andre slags te. Teen indeholder bl.a. lakridsrod, kamille, lavendel og baldrian. Især baldrian anvendes til at vedligeholde en naturlig søvn, da det virker beroligende.  
  • Pukka Cleanse Te: Indeholder smagfulde urter som pebermynte og lakridsrod. Derudover indeholder cleanse te koffein, der virker opfriskende og energigivende. Pukke Cleanse består af urter som brændenælde, lakridsrod, fennikel og aloe vera. 
  • Pukka Te julekalender: I juletiden er julekalenderen fra Pukka et must – både til dig selv, eller en du holder af. Nyd en kop varm og smagfuld te hver dag frem til jul. Med 24 tebreve får du for alvor smagt på alle Pukkas te-varianter. Men du skal skynde dig – julekalenderen er ofte hurtigt udsolgt. 


Te fra Pukka til enhver lejlighed

Uanset hvad din grund til at drikke er, er der en Pukka te til lige netop din grund. Måske vil du bare hellere drikker te fremfor kaffe, eller måske vælger du nøje din te ud fra den enkeltes virkning på kroppen. Måske endda blot ud fra smag. 

Grøn te, earl grey te, kamille te og ingefær te kender de fleste, og selvfølgelig kan du finde dem her på siden. Derudover finder du også en te til afslapning, forfriskning og til en bedre søvn. 

Der er stor forskel på te – både i forhold til smag, koffeinindhold, garvesyre og virkning. Du finder info om hvorvidt der er indhold af koffein eller ej, under hvert produkt her på siden. Den konkrete smag defineres ofte ud fra teens navn. 


Sådan tilberede du Pukka te

Hvis du ønsker den perfekte og mest smagfulde kop te, er det ikke helt lige meget hvordan du tilbereder den. Det er altid en god idé at tjekke produktets anvisninger – nogle slags te skal trække 2 minutter og andre mere. Derefter skal du huske at bruge vand med den rette temperatur. 

Koger du vandet i en kedel, kan du med fordel slukke for kedlen lige så snart vandet begynder at koge, eller måske endda et-to sekunder inden. Hæld vandet i koppen med tebrevet og vent. Efter nogle minutter kan du nu nyde en smagfuld og dejlig varm kop Pukka te. 

Hvis du vil passe ekstra godt på miljøet, på en nem og enkel måde, skal du kun koge den mængde vand du har behov for. 


Andre produkter fra Pukka

Her på Mecindo.dk finder du også mange andre produkter fra Pukka. Nogle af produkterne som ikke er te, er olie, juicekosttilskud og keramik krukker til opbevaring. 

Du kan bruge Pukka Olien som massageolie, og samtidig få en blød, sund og flot hud. En juice er perfekt at starte dagen med, enten direkte fra flasken eller som en lækker ingrediens i din smoothie. 

Hvis du vil nyde din te på farten, skal du helt sikkert nyde den fra en af de flotte bambus kopper der matcher de farverige tebreve. I hjemmet kan du opbevare dine Pukke tebreve i en af de smukke keramik krukker, hvori der kan være 10 breve. Den vil helt sikkert pynte på din hylde eller dit bord.


Pukka er din garanti for kvalitet

Når du køber en te eller et andet produkt fra Pukka, er du garanteret et produkt der er af høj kvalitet. Urterne dyrkes af bønder der brænder for arbejdet, og som har en stor viden inden for de udvalgte urter. 

Når urterne høstes, tørres de, hvorefter de alle undersøges hos Pukka for at sikre, at kvaliteten er i top. Urterne dyrkes økologisk og bærer Fairtrade mærket, som er et bevis på, at bønderne der dyrker urterne, får en fair og stabil pris for deres varer. 

Hvis du er interesseret, kan du læse om alle de forskellige urter og planter som Pukka bruger i deres produkter, på deres Pukkapedia.


Køb Pukka te hos Mecindo

Find din favorit te fra Pukke hos Mecindo. Vores udvalg af Pukka er stort og prisbilligt. Om det er te til dig selv, arbejdet, til på farten eller noget helt andet, finder du med garanti din favorit- eller nye te fra Pukka her.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.


Læs mere Skjul