Pharma Nord

Pharma Nord er en Europas førende virksomheder inden for produktion af forebyggende kosttilskud og lægemidler af naturlig oprindelse. Giv din krop de bedste betingelser for at klare de fysiske og psykiske udfordringer du møder i hverdagen. Du finder både Q10, D pearls og multivitaminer samt masser af andre kosttilskud her. Hvem er Pharma Nord

Pharma Nord er en af de førende virksomheder inden for produktion af kosttilskud samt naturlægemidler. Fokus hos Pharma Nord er på høj kvalitet, sikkerhed og dokumentation af produkterne. Det er også din garanti for, at med et Pharma Nord produkt i hånden, er du sikret et produkt af ensartet høj kvalitet. 

Pharma Nord blev grundlagt tilbage i 1981 af Eli Wallen og Sven Moesgaard. I dag har Pharma Nord kontor i henholdsvis Vejle hvor administrationen befinder sig, og Vojens og hvor produkterne produceres. 

Du kan altid kende Pharma Nords produkter ved at den gyldne morter præger emballagen. Det smarte ved emballagen og morteren er, at den fungerer som et kighul. Morteren tillader dig som forbruger at se størrelsen, formen og farven på de tabletter, kapsler osv. der befinder sig i emballagen. 


Pharma Nord kosttilskud og naturlægemidler

Pharma Nords kosttilskud og lægemidler er kendetegnet ved at der er lagt vægt på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation.

Gennem årene har Pharma Nord modtager en lang række hæderspriser, hvilket også sender et tydeligt signal om, at produkterne er af høj kvalitet og brugt af mange. Nogle af produkterne der har modtaget priser er Bio-Quinone Q10 i 2018, og Bio-SelenoPrecise i 2018. Bio-Quinone Q10 fik prisen ”Årets helt for sig selv” og Bio-SelenoPrecise fik prisen ”Årets mineral”. Uanset hvilket Pharma Nord produkt du vælger, er det fri for gluten, laktose og GMO. 

Pharma Nord producerer et væld af produkter, og især nogle af dem er utroligt populære. Vi har kort beskrevet de mest populære produkter herunder. Vil du vide mere om de andre produkter på Mecindo.dk, er du velkommen til at klikke rundt på siden og læse produktbeskrivelserne. 

 • Pharma Nord glucosamin
  Pharma Nords glucosamin er et naturlægemiddel der anvendes til at lindre symptomer der opstår ved mild – moderat slidgigt, primært i knæene. Udover at lindre smerter, bremser glucosamin nedbrydningen af ledbrusk. Hvis du ikke bryder dig om at sluge kapslerne, kan de skilles ad og blandes op i juice, vand eller i din yoghurt. Det anbefales af Pharma Nord, at du kontakter din egen læge først, inden du påbegynder brugen af glucosamin. Grunden til dette er, at lægen kan udelukke andre ledsygdomme der kræver en anden form for behandling end med glucosamin.
   
 • Pharma Nord multivitaminer
  Multivitaminer fra Pharma Nord indeholder alle essentielle vitaminer og mineraler, som din krop har behov for at få tilført dagligt. Faktisk indeholder Pharma Nord multivitamin hele 18 forskellige vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer. Vær opmærksom på, at Pharma Nords multivitaminer ikke indeholder jern. Kosttilskuddet indeholder bl.a. C-vitamin, D-vitamin og zink som alle understøtter et normalt fungerende immunforsvar. A-vitamin bidrager til mange funktioner, bl.a. til en normal omsætning af jern, at vedligeholde normale slimhinder, en normal hud samt et normalt syn. B6-vitamin bidrager bl.a. til et normalt energistofskifte, en normal cysteinsyntese og en normal omsætning af homocystein. C-vitamin er et af de vitaminer der bidrager til det største antal af kroppens funktioner. Nogle af funktionerne C-vitamin bidrager til er at vedligeholde immunsystemets normale funktioner under og efter intensiv stress, og at bidrage til en normal dannelse af kollagen. E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. At beskytte mod oxidativt stress betyder, at cellerne beskyttes mod udefrakommende påvirkninger. 

 • Pharma Nord Q10
  Du finder mere end ét produkt med Q10, nemlig Bio-Quinone Q10 Gold, BioActive Uniqinol Q10, Bio-Quinon Q10 samt tandpasta med Q10. Q10 bidrager til at dit energistofskifte fungerer som det skal, hvilket sker ved at Q10 sørger for, at den mad du spiser optages bedst muligt i kroppen. Q10 Gold er sammensat ved hjælp af en helt særlig og unik formel. Udover Q10, indeholder kosttilskuddet også B-vitaminet riboflavin, som bl.a. bidrager til at mindske træthed og udmattelse. 

 • Pharma Nord D-Pearls
  D-Pearls indeholder D-vitamin som bidrager til: en normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor, til et normalt calciumindhold i blodet, samt normale tænder og knogler m.m.
  Du finder D-Pearls i styrkerne 20mcg, 38mcg og 80mcg. D-vitamin optages normalt gennem huden når solens stråler rammer huden. Derfor er det ekstra vigtigt at tage kosttilskud med D-vitamin i årets mørke måneder, eller hvis du generelt ikke opholder dig meget i solen. Du kan med fordel også tage D-vitamin som kosttilskud hvis du spiser ensidig kost. 

 • Pharma Nord Bio-Selen+Zink
  Bio-Selen+Zink indeholder den patenterede organiske selengær, zink samt forskellige vitaminer.
  På grund af brede indhold af mineraler og vitaminer, bidrager Bio-Selen+Zink til flere af kroppens funktioner: Selen bidrager bl.a. til en normal dannelse af sædceller samt at vedligeholde et normalt hår, normale negle samt immunsystemets normale funktion. Zink bidrager bl.a. til en normal omsætning af kulhydrater, en normal kognitiv funktion, en normal dna-syntese og en normal frugtbarhed og reproduktion.

 • Pharma Nord Cholessin Rød Gærris
  Døjer du med dit kolesterol, kan Pharma Nords Cholessin Rød Gærris være et perfekt kosttilskud til dig. Produktet indeholder monacolin k, som er den aktive ingrediens der bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

 • Pharma Nord Bio-Pycnogenol
  Pycnogenol er fremstillet af bark fra det flotte franske strandfyrretræ, Pinus pinaster. Sammensætningen af ingredienser bidrager til at beskytte kroppens celler mod oxidativt stress samt medvirker det til en god blodcirkulation. 

 • Pharma Nord Bio-Fiber
  Trænger du til fibre? Bio-Fiber indeholder kostfibre fra citrusskal og sukkerroer, og har et fiberindhold på hele 70%. Sammensætningen gør, at du både får opløselige og uopløselige fibre – din krop har behov for begge slags. Fibre understøtter en normal og god fordøjelse ved at stimulere tarmenes bevægelser.


Fra forskning til færdigt Pharma Nord produkt

Produkterne afprøves aktivt i videnskabelig forskning, og til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter, heriblandt de opsigtsvækkende studier Q-Symbio og Kisel-10 som viser, hvor effektivt man kan behandle og forebygge med coenzym Q10 og selen.

Når et produkt skal udvikles eller forbedres, er Pharma Nord altid opdateret med ny viden fra ind- og udland. Pharma Nord har et tæt samarbejde med forskere for at kunne opretholde den høje kvalitet af deres produkter, hvilket i sidste ende kommer dig til gavn. 

Især forskningen inden for Q10 mangel fylder meget hos Pharma Nord. Derudover deltager de aktivt i forskning af måder at forebygge og behandle kræft. 


Køb Pharma Nord produkter hos Mecindo

Find og køb dit næste kosttilskud fra Pharma Nord her på Mecindo.dk. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul