Nyborggaard


Nyborgaard - hele vejen fra jord til bord
 

På Nyborggaard i Vestjylland dyrkes, høstes og forarbejdes hørfrø og hampefrø nænsomt til højkvalitets økologiske olier og proteinpulvere. 

 

 

Alle processer – fra frø til det færdige produkt – foregår på Nyborggaard. Økologiske hørfrø og hampefrø sås i marken, planterne vokser, og de modne frø høstes og forarbejdes nænsomt til vegetabilske olier eller proteinpulvere, hvorefter de færdige produkter pakkes i eget pakkeri.

 

Populære produkter fra Nyborggaard

 

 

 

Hummus med Nyborggaard hørfrøolie

Hummus med hørfrøolie: 

- 500 g kikærter (fra dåse)
- 1 dl Nyborggaard hørfrøolie
- 2-4 fed hvidløg
- Saften af 1 citron
- ½ tsk salt
- 2,5 tsk tamari
- 1 dl hakket persille
- ½ tsk spidskommen
- Vand efter behov
 
Kikærter blendes sammen med hørfrøolie, tamari, citronsaft, krydderier, samt vand i passende mængde. Konsistensen justeres med vand eller olie. Smag til med salt, krydderier, hvidløg og citronsaft. 
Serveres til brød, som fyld i pitabrød eller til varme retter. Kan laves som en stor portion og fryses ned i små bøtter.

 

 


Hvad er Nyborggaard?

Nyborggard er en dansk producent af planteolier og proteinpulver, og ligger i Vestjylland hvor markerne siden 1999 er blevet dyrket økologisk. I dag dyrkes der både raps, industrihamp og hørfrø som alt sammen bruges i fremstillingen af de velkendte Nyborggaard produkter. 

For Nyborggaard er det vigtigt at være med i hele processen fra mark til mund. På denne måde sikres det, at alle produkterne er af højeste kvalitet. 

 

Produkter fra Nyborggaard

Alle produkter dyrkes og fremstilles i Danmark. Desuden er de økologiske og dermed fri for både pesticider og andre skadelige stoffer.

 • Nyborggaard Hørfrøolie
  Hørfrøolien er udvundet af økologiske hørfrø, ved hjælp af koldpresning. Dermed bevares det naturlige indhold af vitaminer og mineraler. Hørfrøolien presses i beskyttet atmosfære og er rig på omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Olien har et indhold på 60% omega-3 og 14% omega-6. Vælg mellem 250 ml. og 1 liter.
 • Nyborggaard Hampeproteinpulver
  Hampeproteinet har et proteinindhold på 43% og er desuden økologisk, 100% vegetabilsk og glutenfrit. Hampeproteinet har været i handlen siden 2013 og er det eneste danske hampeprotein. Udover protein er
  Nyborggaard Hampeprotein rig på aminosyrer og fedtsyrer. 
 • Nyborggaard Hampefrøolie
  Hampefrøolien er udvundet af økologiske hampefrø, ved hjælp af koldpresning. Olien er afbalanceret med en nøddeagtig smag, og indeholder 20% omega-3, 60% oemga-6 og 12% omega-6 fedtsyre. Olien kan bruges i salater, dip og dressinger eller som et sundt og vegansk alternativ til fiskeolie. 
 • Nyborggaard Rapsolie
  Økologisk rapsolie fremstillet af danskavlede rapsfrø. Olien kan bruges i et væld af madretter, bl.a. bagning, stegning og salater. 
 

Populære Nyborggaard produkter

Selvom Nyborggaard har flere produkter i deres sortiment, er der et par stykker som især er populære blandt kunderne. Det er hørfrøolien og hampeprotein. Prøv et af de populære produkter og oplev den skønne smag samt de mange anvendelsesmuligheder. 

 

Køb Nyborggaard på mecindo.dk

Vælg økologisk når du skal købe hørfrøolie, hampefrøolie, rapsolie eller hampeprotein. Nyborggaard er dansk og af høj kvalitet, med masser af essentielle fedtsyrer, aminosyrer og protein.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.