New Nordic

New Nordic

Giv din sundhed og din skønhed et boost med kosttilskuddene fra New Nordic. Produkterne er kendte for deres høje kvalitet og effekt. På Mecindo.dk finder du et stort udvalg af de effektive produkter. Læs mere her, og blive klogere på hvad et kosttilskud fra New Nordic kan gøre for dig.


viser 1 til 48 af 89 (2 sider )

Hvem er New Nordic?

New Nordic er en svensk virksomhed der udvikler og producerer effektive urtekosttilskud. De har en enorm viden inden for medicinske planter, og denne kommer til udtryk gennem deres brede sortiment af kosttilskud, der bidrager til at fremme sundhed og skønhed. New Nordics historie begyndte i 1990, hvor Karl Kristian Bergman Jensen havde idéen til at udvikle kosttilskud der gav folk vitalitet og ekstra år til deres liv.

I dag er udvikleren af mange af New Nordics produkter, François Gerard. François har mere end 30 års erfaring inden for urter og skønhed, og er derfor ekspert i at få det bedste ud af planter og urter.


New Nordic kosttilskud

Udvalget af kosttilskud er stort, og her på Mecindo.dk finder du mere end 80 produkter. Produkterne kan bidrage til bl.a. en sundere fordøjelse, et stærkere hår, flottere hud og et effektivt vægttab. Herunder giver vi nogle eksempler på en række af New Nordics produkter. 

Fatburner er et kosttilskud med indhold af Yerba mate og cholin. Det er desuden glutenfri, laktosefri og 100% vegansk. 

Apple cider/æblecider kosttilskuddet indeholder artiskok og krom. Produktet er laktosefri, glutenfri og vegansk. 

Indeholder kollagen, granatæble, astaxanthin, C-vitamin og sort peber. Bidrager til at mindske synligheden af linjer og rynker i huden. Skin Care Collagen Filler er laktosefri.

Giver synligt tykkere og smukkere hår. Hair Volume indeholder biotin, zink, æble, hirse og padderokke. Desuden er kosttilskuddet laktosefri og glutenfri. 

Med indhold af tranebærekstrakt og C-vitamin. C-vitamin bidrager til et normalt fungerende immunforsvar. Kosttilskuddet er laktosefri, glutenfri og vegansk.

Rødkløver i form af kosttilskud hjælper rigtigt mange kvinder i deres overgangsalder. Det hjælper bl.a. i forhold til hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger i forbindelse med overgangsalderen.

Coffee Diet indeholder stoffet glucomannan der bidrager til vægttab, hvis det tages samtidigt med en energireduceret kost. Coffee Diet fra New Nordic er laktosefri, glutenfri og vegansk.

Indeholder chili og thiamin der bidrager til et normalt energistofskifte. Chilipillen hed før New Nordic Chili Burn. Produktet er laktosefri, glutenfri og vegansk. 

Køb New Nordic på Mecindo.dk

Gå på opdagelse i det store udvalg af kosttilskud fra New Nordic. Vi har New Nordic kosttilskud til billige priser, og bestiller du i dag, får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  


Læs mere Skjul