New Nordic

Giv din sundhed og din skønhed et løft med kosttilskuddene fra New Nordic. Produkterne er kendte for deres høje kvalitet og effekt. På Mecindo.dk finder du et stort udvalg af de effektive produkter. Læs mere her, og blive klogere på hvad et kosttilskud fra New Nordic kan gøre for dig.


viser 1 til 48 af 110 (3 sider )

Hvad er New Nordic?

New Nordic er en svensk virksomhed der udvikler og producerer effektive urtekosttilskud. De har en enorm viden inden for medicinske planter, og denne kommer til udtryk gennem deres brede sortiment af kosttilskud, der bidrager til at fremme sundhed og skønhed. New Nordics historie begyndte i 1990, hvor Karl Kristian Bergman Jensen havde idéen til at udvikle kosttilskud der gav folk vitalitet og ekstra år til deres liv.

I dag er udvikleren af mange af New Nordics produkter, François Gerard. François har mere end 30 års erfaring inden for urter og skønhed, og er derfor ekspert i at få det bedste ud af planter og urter.

Hos New Nordic finder de hele tiden nye spændende og effektive ingredienser, som de ved hjælp af nyudviklede metoder, forarbejder og anvender. New Nordics ingredienser dyrkes hos nøje udvalgte landmænd og producenter fra hele verden. Alle ingredienser analyseres og kontrolleres, inden de forarbejdes og bruges i et af de mange kosttilskud. 

Kvaliteten er altid i top hos New Nordic. Derfor har de også tæt kontakt med bl.a. ernæringseksperter, botanikere og læger, som med deres viden tilfører et ekstra løft til den i forvejen høje kvalitet. 


New Nordic kosttilskud

Udvalget af kosttilskud er stort, og her på Mecindo.dk finder du mere end 80 produkter. Produkterne kan bidrage til bl.a. en sundere fordøjelse, et stærkere hår, flottere hud og et effektivt vægttab. Herunder giver vi nogle eksempler på en række af New Nordics produkter. 

 • New Nordic Fat Burner
  Fatburner er et kosttilskud med indhold af Yerba mate og cholin. Det er desuden glutenfri, laktosefri og 100% vegansk. 
 • New Nordic Æbleciderpillen
  Apple cider/æblecider kosttilskuddet indeholder artiskok og krom. Produktet er laktosefri, glutenfri og vegansk. 
 • New Nordic Skin Care Collagen Filler
  Indeholder kollagen, granatæble, astaxanthin, C-vitamin og sort peber. Bidrager til at mindske synligheden af linjer og rynker i huden. Skin Care Collagen Filler er laktosefri.
 • New Nordic Hair Volume
  Giver synligt tykkere og smukkere hår. Hair Volume indeholder biotin, zink, æble, hirse og padderokke. Desuden er kosttilskuddet laktosefri og glutenfri. 
 • New Nordic Tranebærpillen
  Med indhold af tranebærekstrakt og C-vitamin. C-vitamin bidrager til et normalt fungerende immunforsvar. Kosttilskuddet er laktosefri, glutenfri og vegansk.
 • New Nordic Rødkløver
  Rødkløver i form af kosttilskud hjælper rigtigt mange kvinder i deres overgangsalder. Det hjælper bl.a. i forhold til hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger i forbindelse med overgangsalderen.
 • New Nordic Coffee Diet
  Coffee Diet indeholder stoffet glucomannan der bidrager til vægttab, hvis det tages samtidigt med en energireduceret kost. Coffee Diet fra New Nordic er laktosefri, glutenfri og vegansk.
 • New Nordic Chilipillen
  Indeholder chili og thiamin der bidrager til et normalt energistofskifte. Chilipillen hed før New Nordic Chili Burn. Produktet er laktosefri, glutenfri og vegansk. 
 • New Nordic Blue Berry Plus Øjenvitamin
  Med indhold af pigmenter i form af både flavonider, antocyaniner og carotenoider. Anthocyaniner stammer fra de mørke blåbær, som indeholder et højt niveau af lige netop dette lille pigment. 
 • New Nordic Active Lever
  Active liver indeholder marietidsel, artiskok, gurkemeje samt cholin. Cholin bidrager bl.a. til en normal omsætning af fedtstoffer og til vedligeholdelse af en normal leverfunktion. 


Hvad er kosttilskud?

Et kosttilskud er et produkt som indeholder enten vitaminer, mineraler eller urter – faktisk kan det indeholde alle tre dele på én gang. Kosttilskuddet tilfører dig og din krop ekstra næringsstoffer som du ellers får tilført gennem en varieret og sund kost. Det betyder dog ikke, at du kan erstatte dine måltider med et kosttilskud. Et kosttilskud bør derimod altid kun fungere som et supplement til din kost. 

Måske døjer du med maveproblemer, overgangsalder, hårtab, mindsket energi eller noget helt andet. Til alt dette kan du finde et kosttilskud, som kan lindre symptomerne ved at bidrage til kroppens funktioner. 


Hvorfor vælge kosttilskud fra New Nordic? 

Vælg dine kosttilskud fra New Nordic hvis du går op i høj kvalitet, samt produkter udviklet på baggrund af mange års viden og erfaring på området. Desuden er New Nordic et perfekt valg for dig der enten er vegetar, veganer, laktoseintolerant eller glutenintolerant. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle produkter som enten er veganske, laktose- og glutenfri.


Populære kosttilskud fra New Nordic

Vælg det kosttilskud fra New Nordic, som passer bedst til dit behov. Du kan frit vælge, men du kan også finde inspiration ud fra de mest populære New Nordic kosttilskud på mecindo.dk.

 • New Nordic Hair Volume
 • New Nordic Blue Berry Plus øjenvitamin
 • New Nordic Active Liver
 • New Nordic Fat Burner
 • New Nordic Skin Care Collagen Filler


Køb New Nordic på Mecindo.dk

Gå på opdagelse i det store udvalg af kosttilskud fra New Nordic og vælg det kosttilskud der passer til dig. Uanset om du søger kosttilskud til et effektivt vægttab, styrket hår, flottere hud eller stærkere negle, har vi et kosttilskud fra New Nordic som kan hjælpe dig. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul