Nani as nature intended


NANI Danske kosttilskud
 

Danske Nani har et stort udvalg af både vitaminer, mineraler, vildlaksolie og holistiske helsepakker.
 


Alle kosttilskud fra Nani indeholder ingredienser fra naturlige kilder, hvilket betyder, at de har samme form som i mad og fødevarer. 
Med Nani er du altid sikret rene og naturlige tilskud med en mild og biotilgængelig form for kroppen – som naturen havde tænkt det. 
 

 

Få viden om kosttilskud fra Nani som understøtter dit immunforsvar. Gå efteråret og vinteren i møde med et normalt fungerende immunforsvar. Læs mere her i artiklen. 

Har du svært ved at vælge nye multivitaminer? Læs om multivitaminerne til hele familien fra Nani i denne artikel her. 

Understøt din naturlige skønhed med kosttilskud fra Nani. Læs om vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer til hår, hud og negle her. 

 

Danske Nani laver organiske kosttilskud med form som mad 

Nani er et dansk kosttilskudsfirma fra Silkeborg, med en ambition om at lave milde og rene kosttilskud, skabt af alt det bedste fra naturen. I Nani tror de nemlig på, at vi fra naturens side, er skabt til at få eks. vores vitaminer og mineraler gennem fødevarer – netop fordi det er den måde, vores krop har gjort det gennem årtusinder og er specialiseret i. Her er vitaminer og mineraler nemlig ikke blot isolerede enheder, men i stedet bundet ind i komplekse strukturer med alt fra kulhydrater, proteiner, fedtstoffer, flavonoider, antioxidanter og meget mere. 

Det vil sige, at de fra naturens hånd er ekstra næringsrige fødevarer, eller at fødevarestrukturen efterlignes for biotilgængelige vitaminer og mineraler. Du er derfor altid sikret organiske og milde kosttilskud. Langt de fleste af Nani’s tilskud er er desuden plantebaserede og veganske og er derfor velegnet til dig, der lever en grøn livsstil. 

Foruden Nani’s store udvalg af vitaminer og mineraler, har de i deres sortiment også mælkesyrerbakterier, ren og frisk fiskeolie fra vildlaks, aktivt Q10 samt et stort udvalg af urteekstrakter og holistiske helsepakker. 
 

Derfor skal du vælge kosttilskud fra Nani 

  • Kosttilskud håndplukket af det bedste fra naturen
  • Vitaminer og mineraler på samme form som i mad
  • Biotilgægelige og milde
  • Plantebaserede og veggievenlige*
  • Rene og bæredygtige 
  • Nani er dansk 

* Med undtagelse af Nani Alaska Vildlaks Omega 3 samt NaniI Q10.

Læs mere om de forskellige produktkategorier og tilskud fra danske Nani nedenfor. 

 

Nani Urtetilskud

Hvis du vælger et af Nani’s urtetilskud, får du koncentrerede urter på standardiseret ekstraktform. Det betyder at de er opkoncentreret til et fastlagt indhold af urternes aktive indholdsstoffer, så du altid er sikret samme potente dosis. I hver eneste kapsel.

Vælg f.eks. mellem Nani Rosenrod, Nani Russisk Rod og Nani Ingefær
 

Nani fiskeolie – Alaska Vildlaks Omega 3

Nani’s fantastiske fiskeolie er presset udelukkende fra vildlaks fra Alaska. Olien er koldpresset, ren og frisk med et flot totoxtal på typisk kun 1-3. Nani’s olie er desuden hverken opvarmet eller opkoncentreret, hvilket bevarer oliens naturlige fedtsyrebalance og triglyceridform.

Laksen som Nani’s olie stammer fra er af navnet Sockey salmon, og den har et ret så særligt liv. Når Sockey laksen har gydet, går der kun kort tid, før den dør af helt naturlige årsager. Man fanger derfor kun laksen i tiden lige efter, at den har gydet, hvorfor Nani’s vildlaksolie både er MSC-certificeret og bæredygtig. Olien presses kun af de dele af fisken, der ikke bruges som spisefisk, hvorfor Nani’s fiskeolie ikke bidrager til ressoursespild. 

Prøv Nani omega-3 i kapsel form eller i flydende form – virkningen er den samme.
 

Nani Helsepakker – Holistiske og naturlige kosttilskud til din udfordring

De innovative helsepakker fra Nani er specialdesignet til dig og livets forskellige stadier. Kosttilskuddene er sammensat af nøje udvalgte urter og alt fra bær, probakterier (mælkesyrebakterier) og Q10 i kombination med deres vitaminer og mineraler. Resultatet er målrettede og naturlige tilskud. 

Vil du gerne pleje din hud indefra, kan du vælge Nani Hud Helsepakken, som har indhold af gotu kola, glat burre og et væld af vitaminer og mineraler, der bidrager til en sund og smuk hud.

Nani Energi/Mental Ydeevne Helsepakken indeholder schisandra, russisk rod, rosenrod, Q10 og B-vitaminer, til dig der godt kunne bruge mere energi og overskud i hverdagen.
 

Udover disse tre helsepakker finder du mange flere – tjek udvalget og find den Nani helsepakke der passer til lige netop dig og dit behov. 
 

Hvorfor tage kosttilskud?

Husk, at kosttilskud aldrig kan eller skal erstatte en sund og varieret kost. Men kosttilskud kan altid fungere som et naturligt supplement til en kost, hvor behovet for alle vitaminer, mineraler og næringsstoffer ikke dækkes. 

Du kan tage kosttilskud hver dag – f.eks. multivitaminer og omega-3 kosttilskud. Andre kosttilskud kan tages i perioder, hvor du oplever mangel, eller hvor du blot har brug for mere energi, næring og sundhed. Det er meget forskelligt, hvorfor personer vælger at gøre brug af kosttilskud. En ting er dog sikkert – vi gør det for at bevare og bidrage til sundheden og en funktionel krop. 

 

Køb Nani kosttilskud på mecindo.dk

På mecindo.dk forhandler vi et bredt udvalg af Nani kosttilskud,  urtekosttilskud og helse/kurpakker. Få dækket dit behov af vitaminer og mineraler med kosttilskud fra Nani. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice