Movicol

Movicol

Movicol pulverbreve indeholder macrogol (polyethylenglycol 3350), som er en type medicin der kaldes et osmotisk afføringsmiddel. Hver pose af Movicol indeholder også natriumbicarbonat, natriumchlorid og kaliumchlorid. Indholdet af poserne blandes med vand for derved at indtages.


Macrogol er et inaktivt stof, der passerer gennem tarmen uden at blive absorberet i kroppen. Macrogol lindrer forstoppelse, fordi vandet tilbageholdes i tarmen i stedet for at blive absorberet i kroppen. Dette øger vandindholdet og mængden af ​​afføring i tarmen, hvilket gør afføringen blødere og derved har lettere ved at passere ud af tarmen.

Natriumhydrogencarbonat, natriumchlorid og kaliumchlorid (elektrolytter) er tilsat dette håndkøbslægemiddel for at hjælpe med at sikre, at den afførende fungerer uden, at få kroppen til at få eller miste betydelige mængder af natrium, kalium eller vand.

Movicol anvendes til at hjælpe folk, der har været udsat for forstoppelse i lang tid der gerne vil have en behagelig afføring igen. Movicol anvendes også til at lindre svær forstoppelse kendt som fækal / fæces.

Læs mere Skjul