Lactiplus

Køb LactiPlus kosttilskud med mælkesyrebakterier til hele familien. Mælkesyrebakterier findes naturligt vores tarme, men af og til kan det være gavnligt med et ekstra tilskud af de gode bakterier. Læs mere om LactiPlus og mælkesyrebakterier nederst på siden. 


Hvad er LactiPlus?

LactiPlus er et kosttilskud med mælkesyrebakterier, men hvorfor har vi overhovedet brug for mælkesyrebakterier og hvad er de gode for i kroppen?

I vores tarm har vi alle et stort antal bakterier, som sørger for at fordøjelsen er optimal, sådan at næringsstoffer optages til fulde. De bakterier der er tale om, er mælkesyrebakterierne som vi helt fra fødslen har vi vores tarm.

Når vi bliver født, er der et minimalt indhold af bakterier i tarmen, og bakteriefloraen skal derfor først opbygges. Alt hvad vi spiser, bidrager til tarmfloraen – også antallet af gode og gavnlige bakterier. Når tarmen har det allerbedst, har vi mellem 500 – 1000 forskellige bakterier. 


Indeholder mælkesyrebakterier mælk?

Selvom bakterierne kaldes mælkesyrebakterier, har de intet med mælkeprodukter at gøre. Navnet kommer af, at mælkesyrebakterierne producerer mælkesyre i tarmene. 


Hvad er LactiPlus godt for?

Det særlige ved LactiPlus er, at mælkesyrebakterierne er indkapslet i en slags dvaletilstand. Så snart LactiPlus-mælkesyrebakterierne kommer i kontakt med kroppens indre, aktiveres bakterierne pga. den høje kropstemperatur (37 grader). 

Ved at tage LactiPlus mælkesyrebakterier understøttes din fordøjelse, da flere gavnlige bakterier tilføres tarmen. Mælkesyrebakterier fra LactiPlus kan desuden anvendes i forbindelse med dårlig mave – også på ferien. 

Herunder kan du læse mere om de enkelte LactiPlus mælkesyrebakteriekosttilskud. 


LactiPlus til børn og voksne

Udvalget af LactiPlus består af mælkesyrebakterier specielt sammensat til særlige behov. Derfor er det utroligt nemt for dig at vælge det helt rette LactiPlus kosttilskud.

 • LactiPlus
  Med indhold af 5 milliarder levende mælkesyrebakterier fra seks forskellige bakteriestammer, samt C-vitamin, selen og calcium. 
 • LactiPlus Travel
  Perfekt til rejsen hvor mødet med fremmede bakterier kan skabe ubalance i maven. Travel indeholder 4 milliarder mælkesyrebakterier fra tre forskellige stammer.
 • LactiPlus Forte
  Til dig der har brug for lidt ekstra – indeholder hele 15 milliarder mælkesyrebakterier fra syv forskellige stammer. Forte indeholder intet andet end mælkesyrebakterier. 
 • LactiPlus Baby Børnedråber
  2 milliarder mælkesyrebakterier fem udvalgte stammer. Børnedråberne kan gives til baby allerede efter fødslen. Baby/børnedråberne er baseret på økologisk rapsolie og kan derfor opbevares ved stuetemperatur.
 • LactiPlus IBS
  Har du forstoppelse, diarré, mavesmerter eller oppustethed? LactiPlus IBS er en fire ugers kur til behandling og lindring af irritabel tarm. Den daglige dosis er 10 milliarder mælkesyrebakterier. 


Køb LactiPlus på mecindo.dk

Få maven i balance med LactiPlus mælkesyrebakterier. Uanset om det er til voksne eller børn, hjemme eller rejse, finder du et mælkesyretilskud fra LactiPlus her. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene. 


Bioforce Danmark LactiPlus from KimBO Christensen on Vimeo

Læs mere Skjul