Prøv en rawbar fra Ganefryd dadelkonfekt. Der er mange smage at vælge imellem, så du kan sagtens finde en til dig. Læs mere om Ganefryd og deres dadelkonfekt nederst på denne side.


Hvem er Ganefryd?

Ganefryd er en dansk økologisk købmandsbutik. Derudover fremstiller Ganefryd dadelkonfekt i forskellige smagsvarianter. Det er netop disse vi hos Mecindo forhandler. Ganefryd blev grundlagt tilbage i 1983 i Århus, hvor økologi altid har været i fokus. 


Vælg din favorit Ganefryd

Dadelkonfekt fra Ganefryd er både økologisk, vegansk og glutenfri - helt uden tilsat sukker. Med en rawbar dadelkonfekt får du en snack der er lige til at tage med på farten. Du kan nyde den derhjemme, på arbejdet i skolen eller i bussen. Der findes flere forskellige smagsvarianter, så du kan nemt finde en der tiltaler dig:

  • Lakrids
  • Kakao
  • Appelsin
  • Kaffe
  • Mynte
  • Ingefær

Alle rawbarer er baseret på dadler og det er netop fra disse, at Ganefryd dadelkonfekt får sin lækre sødme.

Vidste du, at Ganefryd dadelkonfekt har vundet i to forskellige tests af barer? I testen fra Sustain Daily fik barerne fra Ganefryd den højeste score, samt ordene ”Fast, lækker at tygge i fordi der er store stykker nødder i alle barerne”. Se hele testen her. Den anden test blev foretaget af Alt for damerne, hvor der bl.a. blev sagt at baren fra Ganefryd ”er god fast i konsistensen og har et godt bid. 


Køb Ganefryd dadelkonfekt på mecindo.dk

Vælg din Ganefryd favorit bar og få stillet sukkertrangen eller den lille sult. En rawbar fra Ganefryd er nem at have med overalt og så smager de utroligt godt. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

 

Læs mere Skjul