FIT

Døjer du med smerter i bl.a. nakke, skuldre, ryg og knæ? Med et FIT plaster kan du effektivt lindre smerterne ved hjælp af infrarøde bølger. FIT plastrene indeholder ingen medicin og kan bruges af alle.


Hvad er et FIT plaster?

Et plaster fra FIT er ikke et hvilket som helst plaster. Plastrene bruges til smertelindring af muskler og områder over det meste af kroppen. FIT plastrene indeholder ikke medicin eller andre lægemidler, men er baseret på de biofysiske principper af kroppens infrarøde bølger. Alle FIT plastre er gennemtestede, ergonomisk designede, af høj kvalitet, velegnet til sart hud og kan benyttes af alle der måtte et have behov.


Hvordan virker FIT plastre?

For at kunne forklare hvordan et plaster fra FIT virker, er det vigtigt at have et kendskab til infrarøde bølger og hvordan de påvirker vores kroppe. Infrarøde bølger er ikke synlige for det menneskelige øje, men de trænger dagligt ind i og ud af vores krop. Gennem medicinske studier har man fundet ud af, at nogle infrarøde bølger kan fjerne toksiner, altså giftstoffer, i kroppen. De toksiner som fjernes, kan blokere blodomløbet og resultere i ømme muskler og andre smerter. Toksinerne fjernes ved at blodkarrene udvides og toksinerne opløses, hvorefter de udskilles gennem både urin og sved. 

Et FIT plaster er udviklet til at virke som et spejl. Kroppens energi reflekteres og sendes 8-9 cm ind i kroppen hvor de har en smertelindrende virkning. Det vil altså sige, at plasteret genbruger den energi som kroppen i forvejen har produceret. I stedet for at energien forsvinder ud i omgivelserne, sendes det tilbage med større kraft og trænger derfor dybt ind i hud og muskler.

Når du har påført et FIT plaster kan du i nogle tilfælde opleve en virkning allerede efter blot et par minutter. For andre tager virkningen lidt længere tid om at indtræffe, men mere eller mindre altid indenfor 24 timer. 


Her kan du bruge et FIT plaster

Eftersom et FIT plaster ikke gør brug af nogen form for medicin, skaber det uanede muligheder. Det betyder også at du kan bruge et FIT plaster på de fleste steder af kroppen. I dag findes der et FIT plaster til brug på:

  • Lænd
  • Knæ
  • Ryg
  • Nakke
  • Skulder
  • Ankel
  • Akillessene
  • Albue


Hvem kan bruge et FIT plaster?

Som tidligere nævnt kan alle bruge FIT plastrene. Har du smerter eller ømhed efter sport, arbejde eller andet, kan du lindre smerterne med de medicinfrie plastrer fra FIT. 


Køb FIT plastre på mecindo.dk

Vælg det FIT plaster der passer til dit behov – du kan finde et FIT plaster til næsten alle områder af kroppen hvor smerter og ømhed kan opstå. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul