Faith in Nature

Gør noget godt for dig selv, miljøet og naturen med de skønne plejeprodukter fra engelske Faith in Nature. Med naturlige ingredienser, ingen parabener og andre syntetiske tilsætningsstoffer er du sikret produkter af høj kvalitet. Læs mere om Faith in Nature her og køb online i dag.


viser 1 til 48 af 70 (2 sider )

Hvad er Faith in Nature?

Faith in Nature er en engelsk virksomhed, der siden 1974 har fremstillet plejeprodukter med naturlige ingredienser. Bag Faith in Nature er Ricka Rose som voksede op i New York, og senere flyttede til Skotland. 

Dengang var interessen for naturlig kosmetik og naturlige plejeprodukter ikke særligt stor. Det var ikke moderne, og det var bestemt ikke mainstream. Dette slog ikke Ricka ud, og hun ledte intensivt efter nogle der ville sælge hendes produkter. Til sidst lykkedes det, og i dag finder du et stort udvalg af Faith in Nature produkter på mecindo.dk.


Faith in Nature er helt naturligt

Du kan finde plejeprodukter fra Faith in Nature til både kvinder og mænd. Ingen af produkterne fra Faith in Nature indeholder GMO-ingredienser, syntetiske farve- eller duftstoffer, SLES, SLS, parabener, kunstige konserveringsmidler eller BPA-plastik.  

Farven i de forskellige produkter stammer udelukkende fra planter, og det samme gælder duftene. Med æteriske olier, altså udtræk fra planter, får det enkelte produkt en skøn og helt naturlig duft der er utroligt fantastisk. 

Der gøres ikke brug af animalske ingredienser, og plejeprodukterne fra Faith in Nature er derfor også velegnede at bruge for vegetarer og veganere. 

Flere af produkterne hos Faith in nature er internationalt prisvindende produkter. Der er her tale om produkterne Lavender & Geranium Shampoo samt coconut serien. Begge produktserier har vundet priser i konkurrencen Natural Health International Beauty Awards. 


Plejeprodukter fra Faith in Nature

Med flere end 60 forskellige plejeprodukter fra Faith in Nature, kan det godt være lidt svært at finde lige de produkter der passer til dig. Derfor har vi herunder kort beskrevet de forskellige kategorier af plejeprodukter. Du kan også læse mere om de fem mest populære Faith in Nature produkter på mecindo.dk.


Hårplejeprodukter

Med hårplejeprodukter fra Faith in Nature får et produkt med indhold af naturlige ingredienser. Alle hårplejeprodukterne har duft fra æteriske og økologiske olier. Udover at give duft til produktet, plejer olierne også både hår og hovedbund.

Vælg mellem shampoo og balsam, og få et rent, velplejet og sundt hår. Vask håret med shampoo, skyl rent og masser balsammen ind i håret. Lad balsammen sidde i ca. 5 minutter og skyl det ud.

Balsammen plejer og beskytter håret effektivt, så det er klar til hverdagens udfordringer og påvirkninger. 


Kropsvask

Rengør kroppen med velduftende shower gels, og få en ren, fugtgivet og velplejet hud. Shower gels findes med mange skønne dufte og selvfølgelig også i en duftfri udgave. Når du bruger en shower gel fra Faith in Nature, fjernes hudens naturlige olier ikke. Dette betyder, at huden ikke udtørres, men efterlades ren og blød. 


Håndsæbe

Rengør hænderne med en velduftende og plejende flydende sæbe eller fast sæbe. Uanset hvilken slags du vælger, får du rene og bløde hænder. Sæberne indeholder glycerin der fugter huden, og derfor får du ikke tørre hænder efter brug. Vælg den duft du bedst kan lide, og nyd de effektive Faith in Nature håndsæber.


Hudpleje

Bodylotions, deodoranter og facial wipes. Alt sammen skønne plejeprodukter der efterlader din hud fugtgivet, næret, blød og velduftende. Huden har dagligt brug for pleje ikke at tørre ud. En udtørret hud har nemmere ved at blive beskadiget, tør, kløende og irriteret. Med en bodylotion tilføres huden fugt og har dermed lettere ved at beskytte sig mod udefrakommende påvirkninger. 


Top 5 populære Faith in Nature produkter

Der er altid nogle produkter der er mere populære end andre, men det betyder ikke at de andre ikke er værd at prøve. Herunder ser du de fem mest populære Faith in Nature produkter på mecindo.dk. Prøv ét af de populære produkter, eller et af de mange andre spændende og lækre Faith in Nature plejeprodukter.


Derfor skal du vælge Faith in Nature

Hvorfor vælge dine plejeprodukter fra Faith in Nature? Uanset hvilket af produkterne fra Faith in Nature du vælger, er der ikke tilsat hverken parabener, syntetisk parfume eller andre unødige tilsætningsstoffer. Hos Faith in Nature tror de på, at alle skal have mulighed for at bruge naturlige plejeprodukter – uden at skade sig selv eller naturen. 

Naturen behandles ordentligt og det samme gør alle de mennesker der er en del af både dyrkning, høst, fremstilling og udvikling af Faith in Nature produkterne. Derfor bærer Faith in Nature produkterne også Fair Trade certifikatet. 


Køb Faith in Nature plejeprodukter på mecinod.dk

Gå på opdagelse blandt de mere end 60 hår- og hudplejeprodukter fra Faith in Nature her på mecindo.dk. Vi forhandler Faith in Nature til billige priser, og så får du endda hurtig levering inden for kun 2-4 hverdage.

Alle produkterne fra Faith in Nature indeholder naturlige ingredienser, som f.eks. æteriske olier der giver duft og samtidig plejer huden. Produkterne er fri for syntetiske tilsætningsstoffer og indeholder ingen animalske ingredienser. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

 

Læs mere Skjul