2 Faith in Nature | Økologiske og naturlige plejeprodukter | Mecindo.dk

Faith in Nature


Viser 1 til 24

Faith in Nature

Faith in nature betyder "at tro på naturen" eller "at have tillid til naturen", og firmaet Faith in nature kan nu fejre 40 års jubilæum som en virksomhed, der lige fra starten har satset på at producere bæredygtige og økologiske produkter.

 Firmaet stammer oprindeligt fra Edinburgh og har new yorkeren Rivka Rose som ophavskvinde til og iværksætter af Faith in nature. 

Se på det store udvalg af Faith in natures produkter på websiden mecindo.dk og læg de ønskede produkter i indkøbskurven. Leveringstiden er 2-4 dage, og der er et mindre fragtgebyr. 

På Mecindo.dk kan man vælge mellem produkterne shampoo, balsam, shower gel og skumbad, håndsæbe, hjemmelavet sæbe, bodylotion og håndcreme. 


Naturlige og prisvindende produkter

Flere af produkterne hos Faith in nature er internationalt prisvindende produkter, der er blevet anerkendt for deres varemærke som økologiske og bæredygtige.

 Der er her tale om produkterne Lavender & Geranium Shampoo samt coconut serien. Begge produktserier har vundet priser i konkurrencen Natural Health International Beauty Awards. 


Økologi til både mænd og kvinder

I Faith in natures produktsortiment kan man finde økologiske og bæredygtige produkter til både mænd og kvinder. 

Mænd kan vælge mellem produkter som For Men Blue Cedar Shower Gel, For Men Blue Cedar Shampoo (disse to produkter fås også i en samlet gaveæske), For Men Gg og Lime Soap, For Men Gger og Lime Shower Gel og For Men Blue Cedar Soap. 

Der findes desuden et stort udvalg af duftløse produkter, der både er til mænd og kvinder. 

Sortimentet til kvinder har et varieret og bredt udvalg af shampoo, balsam, håndsæbe, bodylotion og håndcreme med forskellige dufte. Vælg for eksempel mellem dufte som appelsin, lime, chokolade, lavendel, hindbær, rose og vandmelon.


Faith in nature er bæredygtige gaver

Faith in natures produkter findes også i gaveæsker. Vælg en gaveæske til hende eller ham, der vidner om, at man værner om naturen, hinanden og sig selv. 

På mecindo.dk finder man desuden et udvalg af økologiske og bæredygtige rengøringsmidler.