Elizabeth Løvegal

Elizabeth Løvegal er en serie af milde, effektive og økologiske hudplejeprodukter. Cremerne har hver deres virkning, men tilfælles har de, at de er skånsomme og nærende for din hud. Læs mere om Elizabeth Løvegal og produkter her på siden, og køb online allerede i dag. 


Hvem er Elizabeth Løvegal?

Elizabeth Løvegal er kvinden bag hudplejeserien af samme navn. De planter og urter der anvendes i produkterne, er dyrket og høstet ud fra det biodynamiske princip. Både dyrkning, høst og fremstilling foregår samme sted og der er derfor ikke behov for at transportere ingredienserne over lange afstande, for at kunne anvende dem i produktionen af de skønne cremer, olier og salver. 

Bornholm er stedet for Elizabeth Løvegal holder til, og det er her alle ingredienserne stammer fra. Der er ikke anvendt kemi i produkterne, og du får derfor nogle utroligt rene hudplejeprodukter. 


Produkter fra Elizabeth Løvegal

Sortimentet fra Elizabeth Løvegal er ikke utroligt bredt, men det ændrer ikke på, at produkterne er af høj kvalitet, er økologiske og besidder effektive og plejende egenskaber. Du kan herunder blive meget klogere på de enkelte produkter, og få en viden der gør det lettere for dig at vælge de hudplejeprodukter der måtte være relevante for netop dig og din krop. 

 • Elizabeth Løvegal Fugtighedscreme
  Denne fugtighedscreme er en mild og plejende creme til alle hudtyper. Påfør fugtighedscremen om morgenen og lad den beskytte huden gennem hele dagen. Virker fugtgivende og sammentrækkende på hudens porer. Duften stammer fra æteriske olier og så er cremen drøj i brug.

 • Elizabeth Løvegal Camilleblomstcreme
  Ideel til irriteret og kløende hud da den plejer og fugter huden effektivt. Fjerner bakterier fra huden der er skyld i kløe og irritation, og efterlader huden glat og mat.  

 • Elizabeth Løvegal Lindeblomstcreme
  Giver næring til huden og efterlader den blød og glat. Du kan anvende lindeblomstcremen både dag og nat.

 • Elizabeth Løvegal Morgenfruecreme
  Virker beskyttende, genopbyggende og helende på huden. Morgenfruecremen kan bruges af hele familien. Er især velegnet til røde kinder hos børn.

 • Elizabeth Løvegal Fugtighedscreme til mænd
  Plejer effektivt huden efter barbering, men er også perfekt som fugtgivende creme til ansigtet hver eneste dag. Cremen er hverken fedtet eller får huden til at skinne. I stedet efterlades huden glat, blød og mat. Den er drøj i brug og letoptagelig for huden. 

 • Elizabeth Løvegal Skin tonic
  Skånsom og mild, og kan derfor anvendes af alle hudtyper. Skin tonicen udtørrer ikke huden, men renser i stedet huden effektivt. En skin tonic lukker også hudens porer og sørger for, at fremmede bakterier ikke trænger ind i huden. 

 • Elizabeth Løvegal Make-off/øjensalve
  Make-off salven har to funktioner. Den virker både som makeup fjerner i øjenområdet, men kan også anvendes som fugtgivende salve omkring øjnene hvor tør hud i nogle tilfælde kan opstå. Salven virker opløsende, rensende og blødgørende. 

 • Elizabeth Løvegal Massageolie
  Lindrer muskelsmerter og optages hurtigt af huden. Resultatet af en god massage er en øget blodgennemstrømning, samt virker stimulerende på hud og muskler. 

 • Elizabeth Løvegal Babyolie
  Giv dit barn massage, og lad det opleve en dejlig og afslappende ro i kroppen. 

 • Elizabeth Løvegal Læbepomade
  Læbepomaden beskytter dine læbe mod vind og vejr, og sørger for at de ikke tørrer ud. Ved brug af læbepomaden holdes læberne smidige og du undgår i større grad at de tørrer ud og sprækker. 

 • Elizabeth Løvegal Lægeplantesalve
  En fantastisk salve til behandling af mindre sår, rifter og skrammer. 

 • Elizabeth Løvegal Lægeplanteolie
  Lægeplanteolien er især god til større hudområder, hvor eksem, kløe, irritation osv. findes. Olien renser og giver næring til dannelsen af nye hudceller. 


Køb Elizabeth Løvegal hudplejeprodukter på mecindo.dk

Køb de skønne økologiske cremer, salver og olier fra Elizabeth Løvegal her på mecindo.dk. Cremerne kan bruges af både kvinder, mænd og børn og har hver deres særlige egenskaber. Prøv f.eks. den populære lægeplantesalve eller fugtighedscreme, og oplev at få en ren, blød og smuk hud.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul