Dr. Hauschka

Dr. Hauschka er til den kvalitetsbevidste kvinde der ønsker naturlig hudpleje med økologiske ingredienser. Udvalget består af både ansigts- og kropspleje, samt naturlig makeup. Læs mere om Dr. Hauschka her på siden, og bestil online allerede i dag.


viser 1 til 48 af 180 (4 sider )

Hvem er Dr. Hauschka?

Dr. Hauschka er en tysk producent af naturlige hudplejeprodukter, og har siden 1935 været pioner på området. Manden bag Dr. Hauschka er Rudolf Hauschka der med interessen og ideen til naturlig hudpleje, hurtigt blev kendt for de effektive egenskaber.

Når Dr. Hauschka fremstiller produkter, stræber de efter at anvende økologiske og/eller biodynamiske ingredienser. Dette for at opretholde jorden frugtbarhed, biodiversitet og balance. Det betyder også, at når du køber og bruger et pleje- eller makeupprodukt fra Dr. Hauschka, passer du på dig selv og miljøet.


Naturlige plejeprodukter

I dag er udvalget af Dr. Hauschka produkterne større end nogensinde før. I 1999 kom det fulde makeupsortiment til verden, og foruden det en masse skønne hudplejeprodukter. Filosofien bag Dr. Hauschka er, at gennem huden kan kroppens indre rytmer, cyklus og balance påvirkes. På den måde aktiveres kroppens egne kræfter.

Dr. Hauschkas produkter er desuden certificeret med NATURE, hvilket er din garanti for at produktet er så naturligt som muligt.

På mecindo.dk finder du Dr. Hauschka produkter inden for kategorierne:


Ansigtspleje

Produkterne til en skånsom, effektiv og naturlig ansigtspleje inkluderer ansigtscremer, tonics, renseprodukter, ansigtsmasker, øjencremer og meget mere. 

Et af de mest populære ansigtsplejeprodukter er Dr. Hauschka dagcreme rose. Cremen plejer og beskytter tør og sart hud, hvilket indholdet af rose især er velegnet til. Rose cremen er desuden perfekt til moden hud.

Sørg for dagligt at rense din hud med et skånsomt renseprodukt. Ved brug af Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk eller Dr. Hauschka Cleansing Cream, fjernes døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt effektivt. Slut af med en ansigtscreme der passer til din hud og dit behov. Et eksempel er den føromtalte Rose creme, men du kan også bruge en af disse cremer.

Til tørre eller sprukne læber er Dr. Hauschkas lip care stick eller læbesalve perfekt. Få bløde, fugtige og sunde læber året rundt.


Kropspleje

Er huden på kroppen tør, irriteret eller ser den bare grå og kedelig ud? Giv den fugt og pleje med et af Dr. Hauschkas kropsplejeprodukter. Prøv Dr. Hauschka Regeneration Body Cream der hurtigt absorberes af huden. Cremen stimulerer huden og efterlader den blød, glat og med en opstrammet følelse. Med naturlige oliers egenskaber, fugtes huden intensivt og forebygger tør og kedelig hud. Se hele udvalget af Dr. Hauschka kropsplejeprodukterne her.


Makeup

De naturlige makeupprodukter fra Dr. Hauschka indeholder nøje udvalgte ingredienser. Det er bl.a. lægeplanter, vokse, olier og mineralske pigmenter der tilsammen giver huden pleje og skønhed. Makeuppen forbinder din personlige hudtone med de farver du vælger i din makeup.

Makeupprodukterne indeholder hverken syntetisk parfume, syntetiske farvestoffer eller konserveringsmidler.

Foundation, mascara, neglelak, læbestift, concealer og lipliner er alt sammen noget du finder her på mecindo. Vælg de makeupartikler du kan bruge til at fremhæve din naturlige skønhed, og plej samtidig din hud.

Dine makeupprodukter kan hurtigt blive til nogle bakteriebomber, medmindre du en gang imellem rengør produkterne. Du skal især være opmærksom på dine børster der både er i kontakt med produkterne, huden og borde eller kurve. På grund af kontakten med så mange overflader, samler børster og pensler hurtigt en masse bakterier sammen. 

Du kan vaske børsterne under varmt vand – ikke brandvarmt, men varmere end lunkent. Brug lidt shampoo og massér den godt ind i den våde børste. Skyl godt med vand og lad børsten tørre. Dette er også en god idé altid at gøre, inden du bruger en børste for første gang. Så slipper du for at der sidder urenheder i børsten inden den kommer i kontakt med huden. 


Køb Dr. Hauschka produkter på mecindo.dk

Find og køb dine Dr. Hauschka plejeprodukter eller makeupprodukter her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Vælg mellem alt fra ansigtscremer, bodylotions til foundations, pudder og mascara til billige priser.

Top tre populæreste Dr. Hauschka produkter på mecindo er:

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul