DFI naturlig energi og overskud

 

dfi - Grønne vitaminer til dig


Med dfi Grønne Vitaminer får du kvalitetsprodukter uden overflødige tilsætningsstoffer og uden gær, laktose, sukker, farvestoffer og konserveringsmidler. Vores tabletter og kapsler er derfor også små og synkevenlige.
 


dfi´s Grønne Vitaminer omfatter en lang række enkeltvitaminer og flere kombinationspræparater, hvoraf nogle er med den effektive og langtidsvirkende depoteffekt. dfi´s Grønne Vitaminer har været på markedet i mere end 30 år, og serien opdateres og udvides løbende iht. ny viden og forskning.
 

 

Er du veganer? Eller vil du bare gerne have gode, veganske og grønne vitaminer? Læs mere om kosttilskud fra dfi her.

 

Hvem er DFI?

DFI er en forkortelse af Dansk Farmaceutisk Industri, og er en virksomhed der fremstiller kosttilskud til børn og voksne. DFI’s mål er at gøre verden sundere, og derfor fokuserer DFI altid på kvalitet fremfor kvantitet. De vitaminer, mineraler og næringsstoffer kroppen har brug for, får vi primært gennem sund og varieret kost. I nogle tilfælde får kroppen alligevel ikke nok, og derfor må der suppleres med kosttilskud. 

Kosttilskuddene fra DFI er til henholdsvis børn, unge, voksne og seniorer. 

 

Kosttilskud fra DFI

Når du vælger et kosttilskud fra DFI, får du et kosttilskud med organiske mineraler der pga. deres høje biotilgængelighed optages nemmere i kroppen. Der er ikke tilsat kunstige sødemidler, konserveringsmidler eller farvestoffer. Derudover er der ikke tilsat gluten eller laktose i nogle af produkterne fra DFI.

Kosttilskuddene på denne side tilhører DFI’s serie af Grønne Vitaminer. Serien består af enkeltvitaminer og kombinationstilskud, hvor flere af dem har en langtidsvirkende depoteffekt. Grønne Vitaminer opdateres løbende, hvilket også er sket gennem de 30 år serien har været i handlen. Det betyder at kosttilskuddene kun bliver bedre og bedre. Kapslerne og tabletterne er små og synkevenlige.

På mecindo.dk finder du bl.a. følgende kosttilskud fra serien, Grønne Vitaminer:

 • A-vitamin
  Bidrager bl.a. til en normal omsætning af jern, at vedligeholde normale slimhinder og immunsystemets normale funktion.
   
 • B6-vitamin
  Bidrager bl.a. til et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion samt en normal omsætning af protein og glycogen.
   
 • B12-vitamin
  Bidrager bl.a. til en normal psykologisk funktion, en normal dannelse af røde blodlegemer samt til at mindske træthed og udmattelse.
   
 • C-vitamin
  Bidrager bl.a. til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning, en normal dannelse af collagen samt at beskytte cellerne mod oxidativt stress. 
   
 • D-vitamin
  Bidrager bl.a. til et normalt calciumindhold i blodet, at vedligeholde normale knogler og normale tænder.
   
 • Folsyre
  Bidrager bl.a. til vævsvæksten hos den gravide kvinde, en normal aminosyresyntese og en normal bloddannelse. 
   
 • K2-vitamin
  Bidrager til en normal størkning af blodet og at vedligeholde normale knogler. 
 

Hvilke kosttilskud skal du vælge?

Hvilket kosttilskud du bør vælge, afhænger af din kost og din krops behov. Det er kun D-vitamin de fleste af os i Danmark behøver i de mørke måneder. Derudover er det individuelt hvilke vitaminer vi har behov for. Dog kan du måske finde inspiration iblandt de mest populære DFI-kosttilskud her på mecindo.dk:

 

Køb DFI kosttilskud på mecindo.dk

Hos mecindo.dk forhandler vi et stort udvalg af de Grønne Vitaminer fra DFI. Kosttilskuddene optages hurtigt i kroppen, og bidrager til flere af kroppens vigtigste funktioner. Vælg de kosttilskud der passer til dig og dit behov og køb online i dag. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice