Derma

Derma er en mild og effektiv serie af skønne plejeprodukter til hele familien. Uanset om du er mand eller kvinde, finder du plejeprodukter her. Derma fremstiller desuden solbeskyttelse til hele familien. Læs mere om Derma nederst på siden.


viser 1 til 48 af 65 (2 sider )

Hvad er Derma?

Derma-serien bygger på en filosofi om, at alle ingredienser skal have en funktion og at der altså ikke skal være overflødige indholdsstoffer.

Alle produkter i Derma-serien er certificeret med det miljøvenlige Svanemærke samt Astma-Allergi Danmarks mærke. Hertil er Dermas Baby-serie og Woman-serie ligeledes certificeret med det økologiske Ecocert-mærke.

Dermas motto er: ”For fremtidens skyld”.


Hvad er Derma godt for?

Alt efter hvilket Derma produkt du vælger, er det godt for huden og håret. Derma giver masser af fugt og pleje til huden, rengør og plejer håret og beskytter effektivt mod solens UV-stråler. Du kan læse mere om de enkelte kategorier herunder. Derma har følgende produktserier:


Derma Eco Woman

Derma Eco Woman består af funktionel og effektiv hudpleje, der holder din hud smuk, lækker og velplejet. Alle produkterne er både Svanemærket, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, AllergyCertified og økologisk certificeret af Ecobert.

Er du gravid, kan du med fordel anvende plejeprodukterne fra Derma Eco Woman.

 • Derma Eco Woman Rensegel fjerner effektivt makeup, svans og urenheder fra huden og efterlader den ren, blød og fugtgivet. 
 • Derma Eco Woman Skintonic renser effektivt rester af urenheder og lukker hudens porer. Den virker beroligende på huden, dæmper rødme, og efterlader huden blød og smidig uden at fedte. 
 • Derma Eco Woman 24h Ansigtscreme er en plejende ansigtscreme til normal hud, som trænger hurtigt ind uden at fedte og tilfører huden beskyttelse og pleje i op til 24 timer. Ansigtscremen efterlader huden blød, smidig og velplejet.  


Derma Man 

Derma Man er udviklet til mænd, der søger sikre og effektive produkter, der tager hensyn til hud, som udsættes for barbering og behøver ekstra pleje.

Derma Man er både Svanemærket, AllergyCertified og deklareret af Astma-Allergi Danmark.

 • Derma Man Shower Gel Body, Face & Hair er en samlet showergel til både hår, krop og ansigt, som renser, plejer og tilfører masser af fugt. Showergelen kan med fordel anvendes inden barbering for at rense huden for snavs og fedt. 
 • Derma Man Face Cream er en plejende ansigtscreme til mænd, der tilfører huden optimal fugt og næring. Ansigtscremen indeholder bl.a. sheabutter og vegetabilske olier, som efterlader huden blød og velplejet uden at fedte. 
 • Derma Man Aftershave Balm er en plejende aftershave lotion til mænd, som fugter og beroliger huden efter barbering. Derma Man Aftershave Balm fedter ikke, og efterlader huden blød, fugtet og velplejet. 


Derma Family

Derma Family består af hudplejeprodukter til hele familien, som kan bruges hver dag uden at udtørre huden.

Derma Family-serien er Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

 • Derma Family Håndsæbe er en flydende håndsæbe som er let skummende og velegnet til hele familien. Håndsæben er ideel at bruge, hvor hyppig håndvask er påkrævet, da den modvirker udtørring af huden. 
 • Derma Family Body Shampoo vasker huden nænsomt ren og giver optimal fugt og pleje. Derma Family Body Shampoo fremmer desuden hudens fugtbalance og modvirker udtørring. 
 • Derma Family Shampoo plejer og blødgør hår og hovedbund, og kan anvendes af alle hårtyper. Shampooen giver optimal fugt og pleje til både hår og hovedbund, og efterlader håret blødt og velplejet. 
 • Derma Family Balsam er en blødgørende balsam til hele familien som giver optimal fugt og pleje, og efterlader håret blødt, smidig og let at rede ud.  
 • Derma Family Bodylotion er en fugtgivende kropslotion til hele familien som efterlader huden blød og velplejet. Derma Family Bodylotion kan anvendes dagligt og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. 
 • Derma Family Deo Roll-on er en effektivt antiperspirant som kan anvendes af hele familien. Deodoranten modvirker effektivt svedlugt, absorberes hurtigt og beskytter huden mod udtørring. 


Derma Sun

Derma Sun beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler og er alle certificeret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, AllergyCertified og Svanemærket.

Mængden af solcreme er alfa og omega når det handler om solbeskyttelse. Hvis du bruger for lidt, virker solfaktoren simpelthen ikke som den skal og du risikerer at blive forbrændt. Tommelfingerreglen med solcreme er én håndfuld pr krop. 

Vær desuden opmærksom på, at solcremen skal have tid til at sætte sig ordentligt i huden - vent derfor gerne op til 30 minutter, før du tager tøj på. 

 • Derma Kids Solspray SPF30 er en praktisk vandfast spray med solfaktor 30, som er nem at fordele på huden og trænger hurtigt ind uden at fedte. Solsprayen er udviklet specielt til børn og voksne med sart hud, og efterlader huden smidig og beskyttet mod udtørring. 
 • Derma Kids Sollotion SPF30 er en vandfast solcreme til børn og voksne med sart hud, som efterlader huden blød, glat, og beskyttet mod udtørring. Solcremen absorberes hurtigt uden at fedte og beskytter mod solens UVA- og UVB stråler.
 • Derma Aftersun Lotion er en plejende aftersun til både børn og voksne. Derma Aftersun Lotion er velegnet til solskoldet hud, myggestik, insektbid og andre hudirritationer, da den virker svalende på huden.
 • Derma Aftersun Lotion aloe vera har en let konsistens, som er nem at smøre ud, og som hurtigt trænger ind i huden. Gelen kan anvendes til solskoldet hud, myggestik, insektbid og andre hudirritationer, da den virker svalende på huden. 


Populære Derma produkter

Nogle af de mest populære produkter fra Derma er:

 • Derma selvbruner
  Kan bruges på både krop og ansigt. Giver en flot gylden kulør. Den er nem at fordele og giver et flot ensartet resultat. 
 • Derma Man Aftershave Balm
  Derma Man Aftershave Balm er en plejende aftershave lotion til mænd, som fugter og beroliger huden efter barbering.
 • Derma Man Face Cream
  Derma Man Face Cream er en plejende ansigtscreme til mænd, der tilfører huden optimal fugt og næring. 
 • Derma ECO Woman 24h Ansigtscreme til tør hud
  Derma Eco Woman 24h Ansigtscreme trænger hurtigt ind uden at fedte og tilfører huden beskyttelse og pleje i op til 24 timer.


Køb Derma på mecindo.dk

Udvalget af plejeprodukter fra Derma, er som du kan se, stort og bredt. Du finder alt uanset om du er kvinde eller mand, har familie eller ej eller skal nyde solen uden at blive solskoldet. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul