Coola

Beskyt din hud mod solens skadelige uv-stråler med solbeskyttelse fra amerikanske Coola. Med et udvalg af alt inden for solcremer, sprays, aftersun og olier kan du nemt og effektivt beskytte og pleje hele kroppen. Coola er desuden koralvenlige produkter – læs mere nederst på siden.


Coola solbeskyttelse

Coola er en amerikansk producent af effektive, lækre og flotte solbeskyttelsesprodukter. Hvert Coola produkt er et stykke af livet i Californien, hvor naturlig wellness, udeliv, en aktiv livsstil og det at støtte lokale er utroligt vigtigt. Dette kommer til udtryk i samtlige af Coolas produkter. 

Solcreme, sollotion, solspray og after sun er alt sammen en del af Coola solbeskyttelsessortimentet. Når det enkelte produkt fremstilles, bruges der udelukkende friske, naturlige og økologiske ingredienser. Der bruges aldrig parabener, GMO eller oxybenzone. Oxybenzone er bl.a. det stof der skader verdenshavenes koralrev. 

Derfor kan du altså roligt vælge dit solbeskyttelsesprodukt fra Coola, hvis du vil have et produkt der passer på både dig og naturen. 


Hvilken Coola solcreme skal du vælge?

Der findes rigtigt mange forskellige Coola solbeskyttelsesprodukter. Der er både solspray, creme, lotion, olie og serum. Derudover er der produkter til læber, børn og til brug samtidig med makeup. Vælg det produkt og den duft der passer dig. Læs mere om nogle af produkterne her:


Solspray

En solspray er utroligt nem at fordele på kroppen. Spray den anbefalede mængde ud på kroppen og massér solbeskyttelsen ind i huden. For den bedste beskyttelse anbefaler Coola, at du påfører solsprayen 15 minutter inden du går ud i solen.

Du kan vælge mellem flere solsprays fra Coola, men hvad er forskellen? Forskellen er primært faktoren og duften. Hvis du ikke bryder dig om duft i din solspray, findes der selvfølgelig også en duftfri – vælg den der hedder ”unscented”. 

SPF 30 og SPF 50 og duftende pina colada, citrus mimose, guava mango og tropical coconut. Desuden finder du flere af varianterne i rejsestørrelser på 88 ml – perfekte til tasken. 


Sololie

Med Coola sololien kan du få en smuk og naturlig glød som holder i op til tre dage – helt uden at ligge i solen. Olien er blød og absorberes hurtigt af huden på kroppen. Olien er baseret på arganolie som plejer og fugter huden intensivt. Med aloe vera behandles hudirritationer og binder fugten til huden. Prøv Coola Sunless Tan Dry Oil Mist hvis du vil have en smuk kulør når som helst. 


Solcreme/sollotion

En solcreme eller sollotion er de mest kendte og anvendte produkter når det gælder solbeskyttelse. Derfor finder du selvfølgelig også disse fra Coola. Coola har både solcreme og -lotion til ansigt og krop, og det er vigtigt, at du vælger en til det enkelte område. Huden er nemlig forskellig og kræver derfor individuel beskyttelse og pleje. 

Til ansigtet kan du vælge mellem SPF 20, SPF 30 og SPF 50, samt solcremer der har en matterende effekt og med/uden duft. 

Til kroppen finder du ligeledes solcreme og -lotions med SPF 30 og SPF 50. Brug altid en god mængde, ca. en håndfuld, til hele kroppen. Med en sådan mængde er du sikker på at huden beskyttes effektivt, og du undgår bedre solskoldning og andre skader på huden, i forbindelse med solens stråler. 

Solcremerne trænger hurtigt ind i huden og føles let på huden. Påfør altid ny solcreme efter to timer i solen, da sved og vand mindsker solcremens effekt. Er du i vandet (hav eller pool) i mere end 80 minutter, skal du påføre ny solcreme straks du kommer op ad vandet. 


Solstift til læber

Læberne er noget af den tyndeste hud vi har på kroppen. Derfor kan læberne også blive tørre og sprække, hvis solens stråler får lov til at udtørre dem. Med en Coola solstift til læberne kan du pleje, fugte og beskytte læberne effektivt. 

Coola Liplux SPF 30 Firecracker giver lidt farve til læberne, samtidig med de beskyttes mod solens UV-stråler. Brug gerne solstiften på læberne hver anden time for optimal beskyttelse.

Coola Liplux SPF 30 Tan Line tilfører læberne en mat farve og beskytter dem effektivt mod udtørring og solskader. 

Coola Liplux SPF 30 Bonfire giver bade farve og beskyttelse til læberne. Undgå tørre læber og få samtidig flotte, sunde og fugtige læber. 


Solcreme til baby

Babyer bør som udgangspunkt ikke opholde sig i solen, men når de bliver lidt større og kan være med ude under parasollen eller med let tøj på, er det stadig en god idé at give dem solcreme på. Solens stråler er så stærke at de kan trænge gennem stof, og derfor er der stadig risiko for, at babyer og børns hud bliver solskoldet og rød. 

Med Coola Mineral Lotion SPF 50 får du en sollotion med et indhold af de mest skånsomme ingredienser. Du kan også vælge en solstift med SPF 50 til børn. Brug den til mindre områder og beskyt effektivt huden. 


Aftersun

Skulle du være så uheldig at blive solskoldet/solbrændt, er det vigtigt at du plejer huden. Med en aftersun tilføres huden fugt og plejes intensivt. En aftersun lindrer rødme, kløe og bidrager bl.a. til at huden ikke begynder at skælle. 

Coola ER+ Radical Recovery Aftersun plejer, fugter og nærer huden med indholdet af bl.a. rosmarin, lavendel og solsikke. Påfør Coola Aftersun morgen, eftermiddag og inden sengetid for den bedste pleje af din solskoldede hud. Du kan desuden anvende aftersun efter solbadning, også selvom du ikke er blevet solskoldet. Dermed holder din farve længere end ellers.


Hvorfor bruge solcreme?

En af de største årsager til hud- og modermærkekræft er solens uv-stråling, men også solarier. Ifølge WHO skyldes op mod 90 % af tilfældene af hud- og modermærkekræft uv-strålerne. 

Der er altså god grund til at bruge solcreme, sollotion eller andre former for solbeskyttelse. En solcreme kan reflektere uv-strålerne og dermed effektivt beskytte huden.


Gode solråd

Kræftens Bekæmpelse giver på deres hjemmeside følgende tre råd. Rådene er så gode og vigtige, at vi her giver dig dem hvis du ikke allerede kender til dem:

  • Søg skygge mellem klokken 12 og 15
    Mellem kl. 12 og 15 er solens stråler stærkest – det er her ca. halvdelen af uv-strålingen foregår.
  • Brug solhat og tøj
    Er skygge ikke en mulighed, så husk en hat eller kasket, samt noget let tøj der kan beskytte mod solens uv-stråler.
  • Husk solcreme
    Vigtigst af alt – husk at smøre kroppen ind i solcreme. Brug det på alle de dele af kroppen som ikke er dækket af tøj. I Danmark er SPF 15-30 at anbefale, mens du bør bruge SPF 30-50 i udlandet.


Køb Coola solbeskyttelse på mecindo.dk

Med omkring 30 produkter fra Coola er der god chance for, at du kan finde solbeskyttelse der passer til lige netop dig og dit behov. Produkterne fra Coola er økologiske og indeholder udelukkende naturlige farver og dufte. Du finder selvfølgelig også duftfri varianter. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul