Camette

Camette er producent og forhandler af naturlige kosttilskud. Giv din krop de vitaminer, mineraler og næringsstoffer den har behov for, for at kunne fungere optimalt. En velfungerende krop er altafgørende for et godt humør, energi og stærkt immunforsvar. Læs mere om Camette nederst på denne side.viser 1 til 48 af 57 (2 sider )

Hvem er Camette?

Camette er specialister i naturprodukter, og med deres store viden inden for feltet, har de udviklet en lang række kosttilskud og naturprodukter der gavner kroppen. 


Camette kosttilskud

Sortimentet af kosttilskud fra Camette er stort. Nogle af produkterne er fremstillet af dem selv, andre er fra leverandører nøje udvalgt af Camette. Du er altid sikret produkter af høj kvalitet når du køber kosttilskud fra Camette. På Mecindo.dk finder du f.eks. følgende kosttilskud:

 • Camette Chlorella
  Chlorealla er en grøn ferskvandsalge, og kosttilskuddet indeholder hele 400 mg ren chlorella pyrenoidosa. 

 • Camette Molybdæn
  Molybdæn bidrager til en normal omsætning af svovlholdige aminosyrer. Camette Molybdæn er i form af dårber, og gør det derfor nemt at indtage.

 • Camette Calcium
  Calcium/kalk bidrager til en lang række af kroppens funktioner, bl.a. en normal muskelfunktion, normale knogler og tænder. Camette Calcium er desuden tilført D-vitamin der bidrager til et normalt calciumindhold i blodet og normale knogler.
   
 • Camette Cellesalte
  Cellesalte er et homøpatiske lægemiddel og har mange forskellige virkninger, alt efter hvilken cellesalt der anvendes. 

 • Camette B12-vitamin
  B12-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte, en normal omsætning af homocystein, en normal dannelse af røde blodlegemer og meget mere.

 • Camette K-vitamin
  K-vitamin bidrager til en normal størkning af blodet samt at vedligeholde normale knogler.

 • Camette Omega 3
  Omega-3 er en essentiel fedtsyre og bidrager bl.a. til et normalt kredsløb. 

 • Camette Boswelia
  Mange anvender boswelia i forbindelse med smerter i led. Der findes dog ingen veldokumenterede påstande om, at boswelia skulle have en påvirkning på dette.

 • Camette Gelé Royal
  Gelé Royal er bidronningeføde og anvendes i mange kosttilskud og plejeprodukter. 

 • Camette Jern
  Jern er et mineral og bidrager til bl.a. en normal kognitiv funktion, en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin samt en normal ilttransport i kroppen.

 • Camette Q10
  Q10 bidrager til kroppens energistofskifte og sørger for, at det fungerer optimalt ved at madens næringsstoffer optages bedst muligt.

 • Camette Baldrian og humle
  Baldrian og humle har i mange år været anvendt i forbindelse med søvn. Baldrian og humle har nemlig en afslappende effekt, og bidrager til en bedre søvn.

 • Camette Rosenrod
  Et kosttilskud med indhold af rosenrod ekstrakt.


Hvilke kosttilskud skal du vælge?

Hvilket, eller hvilke kosttilskud du skal vælge, afhænger af din krop og dit behov. I de mørke måneder kan du med fordel gøre brug af et kosttilskud med D-vitamin. Vores primære kilde til D-vitamin er solen, og derfor får vi ikke nok af vitaminet i Danmark. 

De andre kosttilskud kan du vælge ud fra hvordan din kost er sammensat. Hvis du ikke får tilført nok vitaminer og mineraler gennem kosten, kan du supplere med et kosttilskud så du ikke oplever mangel. 


Køb kosttilskud fra Camette på Mecindo.dk 

Køb dine kosttilskud fra Camette på Mecindo.dk. Vi har et stort udvalg af vitaminer, mineraler, urtetilskud og andre kosttilskud fra Camette til billige priser. Vælg de Camette kosttilskud du har brug for, og få dem leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  


Læs mere Skjul