Blodsukkermåling og diabetes

Til nem måling af dit blodsukker.

Har du type 1 diabetes, så har du brug for forskelligt udstyr til blodsukkermåling. Det er vigtigt, at du har både godt og pålideligt udstyr, når du skal måle dit blodsukker, og det er ligeledes vigtigt, at du har det rigtige diabetes udstyr, når du skal injicere dig selv med insulin. 

Det er vigtigt at teste

Når man har diabetes, betyder det, at kroppen ikke producerer insulin, og da insulin er det hormon, der hjælper med at omsætte mad til energi, er det jo livsnødvendigt og livgivende for diabetespatienter at få tilført insulin. Har du type 1 diabetes, så doserer du uden tvivl selv din insulin og for at få den korrekte mængde, er det vigtigt, at du kender dine blodsukkerværdier. Efterhånden så lærer man at kende tegnene på både for højt og for lavt blodsukker, men de fleste foretager en blodsukkermåling flere gange om dagen og doserer insulinen derefter. 

Både mad, motion og insulin er vigtige elementer

Når du kender dine blodsukkerværdier, kan du dosere din insulin, og målet er naturligvis at få et stabilt blodsukker; stabilt blodsukker opnås ved at få den rette mængde rigtig mad og motion samt insulin. 

Køb det rigtige diabetes udstyr.

Hos Mecindo kan du købe forskelligt diabetes udstyr. Til blodsukkermåling kan du købe både teststrimler og lancetter til fingerprikker i forskellige udformninger og fra forskellige leverandører. Du kan også købe insulinpenne, som du bruger, når du skal injicere dig selv med insulin. Insulinpenne fås både til brug med og uden kanyler - InsuJet injicerer insulinen med en højhastighedsstråle, der er så kraftig at den trænger gennem huden uden brug af kanyle.

Læs mere Skjul