Beaute Pacifiqué

Beauté Pacifique

Dansk hudpleje

Beaute Pacifique er dansk hudpleje bestående af bl.a. cremer, serum, lotions og renseprodukter. Hudplejeprodukterne er effektive og reducerer både hudens aldersforandringer og solskader. Læs mere om produkterne og Beauté Pacifique nederst på siden.

 

 

viser 1 til 48 af 80 (2 sider )

Hvad er Beaute Pacifiqué?

Beaute Pacifique er en dansk producent af hudplejeprodukter, der siden 1997 har udviklet og fremstillet utroligt skønne og effektive hudplejeprodukter til kvinder i alle aldre. Det hele begyndte med Beaute Pacifique’s første A-vitamin creme, der som det eneste hudplejeprodukt havde en dokumenteret effekt i forhold til at kunne forynge huden.

I dag er Beaute Pacifique et internationalt anerkendt mærke, og produkternes virkning er videnskabeligt dokumenteret. Du kan både se virkningen i spejlet, men også via ultralydsscanninger.

Hudplejeprodukterne fra Beaute Pacifique er udviklet på en måde, så de fungerer som en blanding mellem kosmetik og lægemiddel. Dette resulterer i, at de er perfekte til behandling af mange forskellige hudlidelser i både ansigt og på krop.
 

Beauté Pacifique – hvilket produkt skal du vælge?

Når du ser udvalget af hudplejeprodukter fra Beaute Pacifique, finder du produkter til både ansigt og krop. Udvalget af ansigtsplejeprodukter er stort, og består af bl.a:

 • Rensemælk
  Renser skånsomt din hud og fjerner makeup rester, døde hudceller og snavs. Renseprodukterne fra Beaute Pacifique giver en ren og blød hud. Derudover giver du din hud de optimale betingelser for at absorbere dine andre hudplejeprodukter mere effektivt.
 • Skintonic
  Efter en effektiv rensning af din hud, kan du vælge at bruge en skintonic. Skintonicen fjerner overskydende sæberester og lukker porerne, så snavs ikke kan trænge ind i huden. Samtidig tilføres huden fugt og næring.
 • Scrub
  En gang i mellem trænger huden til en ekstra dybdegående rens. Her er en ansigtsmaske, scrub eller eksfoliering det rigtige valg. Når du eksfolierer din hud, fjernes det øverste lag af døde hudceller, snavs og bakterier. Ved at eksfoliere stimulerer du også huden, så nye hudceller dannes. En eksfoliering efterlader huden blød, glat og ren.
 • Anti-age og anti-rynke cremer
  Fra du fylder 25 år, begynder din hud at ældes – og det kan ikke undgås. Fine linjer og rynker begynder at komme frem i huden, men der findes noget du kan gøre for at reducere synligheden. Brug en effektiv anti-age creme eller anti-rynke creme der mindsker synligheden af de fine linjer og rynker.
 • Fugtighedscreme
  Når du har renset og plejet din hud i ansigtet, kræver huden en god og nærende pleje. Med en fugtighedscreme fugter du huden, og styrker dermed hudens naturlige barriere. Barrieren beskytter mod bakterier, vind og vejr, og jo stærkere og sundere den er, jo mindre er risikoen for at få irriteret, kløende og uren hud. 
 • Bodylotion
  Med indhold af A-vitamin sikrer du din hud på kroppen en optimal pleje og fugt. Slip for tør hud og få i stedet en blød, glat og fugtig hud over hele kroppen. Nogle bodylotions kan anvendes i forbindelse med bl.a. psoriasis. 
 • Body oil
  En olie kan påføres som en lotion, eller masseres ind i huden hvorefter den efterlader huden silkeblød. Indeholder ligesom Beaute Pacifique bodylotions, A-vitamin.
 • Hænder og fødder
  Mange glemmer at pleje hænder og fødder. Fødderne kan med fordel smøres om aftenen inden sengetid, hvor cremen dermed kan virke hele natten. En håndcreme kan bruges gennem hele dagen. Kom tørre og revnede hænder til livs.

Udover de ovenstående kategorier, finder du også Beaute Pacifique produkter som serum, solcreme og plejeprodukter til mænd.
 

Beauté Pacifique Paradoxe-serien

Vil du gerne have et yderst effektivt anti-age produkt, er det produkterne fra Paradoxe-serien du skal vælge. Serien består af serum, creme, kropsolie, natcreme og øjencreme. Du kan derfor opleve Paradoxe virkningen over hele kroppen. Men hvad er det særlige ved Paradoxe produkterne?

Beaute Pacifique Paradoxe indeholder særligt udvalgte ingredienser, som er yderst virksomme på huden. Ingredienserne har en effektiv anti-age effekt og reducerer poser- og mørke rander under øjnene. Pigmentforskelle udjævnes blidt og huden beskyttes mod frie radikaler. De frie radikaler øges bl.a. når huden udsættes for forurening, sol eller usund kost. Jo flere frie radikaler der er, jo flere celler nedbrydes. De ingredienser som bl.a. reducerer frie radikaler er E-vitamin og A-vitamin.
 

Populære produkter fra Beauté Pacifique

Det kan nogle gange være svært at vælge et produkt – især hvis det er første gang man skal bruge mærket. Derfor kan du herunder læse mere om de mest populære Beauté Pacifique produkter. Måske et eller flere kan dække dit behov?

 • Beaute Pacifique Anti-Age A-vitamin Crème
  Anti-age A-vitamin cremen fra Beauté Pacifique er gennemtestet og utroligt populær. A-vitamin cremen er udviklet til 25+ årige og deres hud, hvor den både mindsker og forebygger aldringstegn som fine linjer, rynker og pigmentpletter. Cremen absorberes hurtigt og fedter ikke, men efterlader i stedet huden glat, blød og velplejet. 
 • Beaute Pacifique A-vitamin Øjencreme
  Fugter huden omkring øjnene, og modvirker mørke rander, rynker og fine linjer. Den tynde hud omkring øjnene styrkes da den langsomt genopbygges. Det anbefales at du bruger øjencremen hver anden dag de første 14 dage – herefter kan den påføres dagligt. 
 • Beaute Pacifique Creme Paradoxe
  Paradoxe cremen fra Beauté Pacifique er en anti-age dagcreme, som er baseret på de aktive stoffer procyanidin og reveratrol. Cremen kan anvendes af alle hudtyper og reparerer solskader som rødme, samtidig med at den virker karsammentrækkende. Din hud efterlades sund og robust og gør din hud utroligt glat over tid. 
 • Beaute Pacifique Super 3 Booster
  Super 3 Booster er en ekstra stærkt virkende anti-age booster, som ved af A-vitamin gendanner den naturlige collagenstruktur. Super 3 Booster cremen reducerer effektivt rynker og reparerer solskader. Super 3 Booster fra Beaute Pacifique kan bl.a. bruges til bekæmpelse af bumser og minimering af hudens fedtstofproduktion. Din hud efterlades blød, glat og velplejet.
 • Beaute Pacifique Pigment Equalizer
  Beauté Pacifique Tyrostase, Brown Pigment Equalizer er en lotion med lysnende virkning på huden. Brug Tyrostase til lokale hyperpigmenteringer, eller til en systematisk behanlding. Lotionen indeholder bl.a. planteekstrakter og C-vitamin. Den er perfekt til brug ved uensartet pigmentering hvor den udjævner farveforskellene. Lotionen kan bruges i både ansigt og på krop – også under øjnene. 
   

Få smuk hud med Beauté Pacifique

Jo bedre du passer på din hud, jo flottere vil den holde sig – også når du bliver ældre. Hudpleje er ikke kun cremer og lotions, men også sund kost og rigeligt med væske. Hvis du har styr på din kost og dit væskeindtag, er det tid til at få en optimal hudplejerutine som du kan udføre dagligt. Måske har du allerede en god rutine, men hvis ikke, kan du få nogle gode råd her:

En sund, stærk og velplejet hud er mest modstandsdygtig, men kommer desværre ikke altid af sig selv. En sund og varieret kost kan gøre underværker, men med de rette hudplejeprodukter giver du huden de bedste betingelser for at opretholde sin sundhed og styrke. 

Begynd din morgen med at rense huden. Efter natten er huden ofte blevet fedtet og skinnende, hvilket skyldes, at det er om natten huden regenererer. Derfor lægger overskydende hudfedt og sved sig på huden, som kan resultere i uren og irriteret hud. Brug Beauté Pacifique Cleansing & Moisturizing Water – en rensevand der skånsom, men effektivt fjerner overskydende hudfedt, snavs og makeuprester fra ansigtets hud. Huden efterlades fri for snavs som kan tilstoppe porerne. Slut af med en god dagcreme, f.eks. Beauté Pacifique SuperFruit dagcreme som har fugtgivende og anti-age virkende egenskaber. Vælg en creme der passer til din hudtype, alt efter om den er tør, fedtet, sensitiv eller noget fjerde.

Til aften – inden sengetid bør huden renses igen. Igennem dagen er huden blevet udsat for mange påvirkninger, som støv, snavs og forurening, men også ved og overskydende hudfedt. Rens huden med samme renseprodukt som om morgenen, eller brug et andet – det er helt op til dig. Påfør derefter en natcreme som giver huden næring og dermed de bedste betingelser for nattens regenerering. Brug eksempelvis Beauté Pacifique SuperFruit natcreme der øger hudens fugtniveau og samtidig har en anti-age virkning. 

I løbet af dagen kan du, hvis du på nogle områder af kroppen døjer ekstra meget med f.eks. tør hud, påføre creme, gel eller lotion på de berørte områder. Du kan også gøre brug af et serum som virker intensivt på forskellige hudproblemer. Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe øger hudens elasticitet og giver masser af fugt. 
 

Køb Beaute Pacifiqué på mecindo.dk

Vi forhandler et stort udvalg af Beauté Pacifique produkter på mecindo.dk. Hudpleje til ansigt, øjne og krop efterlader huden smuk og velplejet – hver eneste dag. Vælg det Beauté Pacifique produkt der passer til dit behov og din hudtype her.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.