Beaute Pacifique

Beaute Pacifique

Beaute Pacifique er dansk hudpleje med indhold af bl.a. A-vitamin. Få en sund, stærk og smuk hud med de skønne plejeprodukter til både krop og ansigt. Flere af ansigtscremerne har en anti-age og anti-rynke effekt, og reducerer fine linjer og rynker i huden. Læs mere om Beaute Pacifique og bestil allerede i dag.

Læs mere Skjul

viser 1 til 48 af 66 (2 sider )

Hvad er Beaute Pacifique?

Beaute Pacifique er en dansk producent af hudpleje, der siden 1997 har udviklet og fremstillet utroligt skønne og effektive hudplejeprodukter til kvinder i alle aldre. Det hele begyndte med Beaute Pacifiques første A-vitamin creme, der som det eneste hudplejeprodukt havde en dokumenteret effekt i forhold til at kunne forynge huden.

I dag er Beaute Pacifique et internationalt anerkendt mærke, og produkternes virkning er videnskabeligt dokumenteret. Du kan både se virkningen i spejlet, men også via ultralydsscanninger.

Hudplejeprodukterne fra Beaute Pacifique er udviklet på en måde, så de fungerer som en blanding mellem kosmetik og lægemiddel. Dette resulterer i, at de er perfekte til behandling af mange forskellige hudlidelser i både ansigt og på krop.


Alt inden for dansk hudpleje

Når du ser udvalget af hudplejeprodukter fra Beaute Pacifique, finder du produkter til både ansigt og krop. Udvalget af ansigtsplejeprodukter er stort, og består af bl.a:

 • Rensemælk
  Renser skånsomt din hud og fjerner makeup rester, døde hudceller og snavs. Renseprodukterne fra Beaute Pacifique giver en ren og blød hud. Derudover giver du din hud de optimale betingelser for at absorbere dine andre hudplejeprodukter mere effektivt.

 • Skintonic
  Efter en effektiv rensning af din hud, kan du vælge at bruge en skintonic. Skintonicen fjerner overskydende sæberester og lukker porerne, så snavs ikke kan trænge ind i huden. Samtidig tilføres huden fugt og næring.

 • Scrub
  En gang i mellem trænger huden til en ekstra dybdegående rens. Her er en ansigtsmaske, scrub eller eksfoliering det rigtige valg. Når du eksfolierer din hud, fjernes det øverste lag af døde hudceller, snavs og bakterier. Ved at eksfoliere stimulerer du også huden, så nye hudceller dannes. En eksfoliering efterlader huden blød, glat og ren.

 • Anti-age og anti-rynke cremer
  Fra du fylder 25 år, begynder din hud at ældes – og det kan ikke undgås. Fine linjer og rynker begynder at komme frem i huden, men der findes noget du kan gøre for at reducere synligheden. Brug en effektiv anti-age creme eller anti-rynke creme der mindsker synligheden af de fine linjer og rynker.

 • Fugtighedscreme
  Når du har renset og plejet din hud i ansigtet, kræver huden en god og nærende pleje. Med en fugtighedscreme fugter du huden, og styrker dermed hudens naturlige barriere. Barrieren beskytter mod bakterier, vind og vejr, og jo stærkere og sundere den er, jo mindre er risikoen for at få irriteret, kløende og uren hud. 

 • Bodylotion
  Med indhold af A-vitamin sikrer du din hud på kroppen en optimal pleje og fugt. Slip for tør hud og få i stedet en blød, glat og fugtig hud over hele kroppen. Nogle bodylotions kan anvendes i forbindelse med bl.a. psoriasis. 

 • Body oil
  En olie kan påføres som en lotion, eller masseres ind i huden hvorefter den efterlader huden silkeblød. Indeholder ligesom Beaute Pacifique bodylotions, A-vitamin.

 • Hænder og fødder
  Mange glemmer at pleje hænder og fødder. Fødderne kan med fordel smøres om aftenen inden sengetid, hvor cremen dermed kan virke hele natten. En håndcreme kan bruges gennem hele dagen. Kom tørre og revnede hænder til livs.

Udover de ovenstående kategorier, finder du også Beaute Pacifique produkter som serum, solcreme og plejeprodukter til mænd.


Populære produkter fra Beaute Pacifique

På mecindo.dk er nogle af de mest populære produkter følgende:


Hvorfor er hudpleje vigtigt?

Huden er kroppens største organ, og derfor er det ekstra relevant at passer godt på den. Hvis huden bliver beskadiget, tør eller irriteret, har udefrakommende bakterier nemmere ved at trænge gennem huden og gøre skade. En sund, stærk og fugtig hud er mest modstandsdygtig, men kommer desværre ikke altid af sig selv. En sund og varieret kost kan gøre underværker, men med de rette hudplejeprodukter giver du huden de bedste betingelser for at opretholde sin sundhed og styrke. 

Morgen: Om natten regenererer din hud, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at rense din hud om morgenen. Ved at rense huden fjerner du døde hudceller, snavs og fedt. Huden får de bedste betingelser for at kunne ånde frit, og du undgår at huden bliver irriteret og rød. Efter rensning kan du med fordel bruge en god ansigtscreme. Vælg en creme der passer til din hudtype, alt efter om den er tør, fedtet, sensitiv eller noget fjerde.

Aften: Inden sengetid bør du igen rense huden. I løbet af dagen udsættes huden for bakterier, stress og forurening. Når du renser huden, fjernes alt dette effektivt. Slut evt. af med en natcreme der giver huden fugt og næring, så den kan regenerere sig selv om natten. 

Hele dagen: Hvis du på nogle områder af kroppen døjer ekstra meget med f.eks. tør hud, kan du i løbet af dagen påføre creme, gel eller lotion på de berørte områder.


Køb Beaute Pacifique på mecindo.dk

Find et stort og spændende udvalg plejeprodukter fra danske Beaute Pacifique. Vælg mellem plejeprodukter til både ansigt og krop, og få en sund, stærk og glat hud. Du kan bestille online i dag og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

 

Læs mere Skjul