Avivir

AVIVIR 

Aloe Vera og Baobab - Hudpleje og kosttilskud i særklasse

AVIVIR er virksom og effektiv hudpleje - opdelt i to forskellige serier. Én med økologisk kvalitets Aloe Vera, der effektivt genopbygger og plejer din hud - og én med den magiske blødgørende baobab olie med et højt ­indhold af E-vitamin, phytosteroler samt omega 6 og 9.
 


Derudover anbefaler vi AVIVIR Aloe Vera kosttilskud, som sikrer dig skønhed indefra. Aloe Veraen medvirker til at bevare dit immunforsvar samt medvirker til at vedligeholde hud og slimhinder. Et super shot i din morgenjuice eller smoothie.
 

Populære produkter fra Avivir

 

 

Avivir Baobab Virgin Oil

AVIVIR Baobab Virgin Oil er fantastisk som serum til ansigt, hals og bryst, hvor den milde olie, der hurtigt trænger ind, virker nærende og reparerende. Olien kan også anvendes til behandling af tørre pletter, rødme, irritation og ubalancer i huden og kan være med til at reducere udseendet af strækmærker. 

Olien kan anvendes til alle hudtyper - også sensitiv og irriteret hud. Baobabolien, som er en tørolie, har magisk blødgørende effekt. Den er rig på omega 3, 6 og 9 fedtsyrer og booster hudens kollagenproduktion.
 


Hvad er Avivir aloe vera?

Avivir er en dansk producent af plejeprodukter og kosttilskud hvor hovedingrediensen er aloe vera. Avivir blev grundlagt tilbage i 1989 i Danmark, dengang under navnet Aloe Vera Group ApS. Manden bag Avivir er Jesper Hummeluhr der efter en rejse til Australien, stiftede kendskab til aloe vera planten og dens fantastiske egenskaber.

Avivir er spansk og betyder: ”Lad os leve” / ”Nu lever vi”.  

 

Hvad er aloe vera godt for?

Aloe vera er godt for mange ting, og derfor finder du også aloe vera i alle Avivirs produkter – uanset om der er tale om cremer, tandpasta eller drikke. 

Aloe vera planten har været brugt i flere tusind år pga. den egenskaber, og i dag bruges den som sagt stadig i et væld af produkter. Aloe vera planten har mange indholdsstoffer, og det er netop disse der gør planten så brugt. Faktisk finder der mere end 220 indholdsstoffer, herunder vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer.

Et af indholdsstofferne i aloe vera planten er polysakkarider, også kaldet acemannan, og har flere terapeutiske virkninger. Herunder kan du læse mere om hvad du kan bruge aloe vera til:

 

Hudpleje

Aloe vera er fantastisk – det kan du også se her, hvor det er tydeligt at aloe vera kan bruges til nærmest alt inden for hudpleje og hudproblemer. 

  • Solskoldning
  • Rød numse
  • Hudafskrabninger
  • Kløe
  • Sprukne læber
  • Tør hud
  • Efter barbering

Når du bruger Avivir aloe vera virker det lindrende, kølende og genopbyggende på huden. Derfor kan du med fordel vælge Avivir Aloe Vera Gel Spray, Avivir Aloe Vera Lotion, Avivir Aloe Vera Creme, Aloe Vera Gel Repair når du er ramt af en af de ovenstående hudproblemer.

 

Kropspleje

Hele din krop har brug for pleje, og hvorfor ikke bruge Avivirs aloe vera produkterne med deres fugtgivende og plejende egenskaber? 

I badet kan du bruge den eksfolierende Avivir aloe vera bodyscrub der effektivt fjerner døde hudceller, og samtidig lindrer huden med indholdet af aloe vera. Vask resterne af bodyscrubben af med Avivir Aloe Vera Skin Wash, og slut af med en god bodylotion når huden er tør, og giv huden næring og fugt så den holder sig blød og smuk. Brug f.eks. Avivir Aloe Vera Body Lotion der har et højt indhold af aloe vera.

Hvis du fjerner hår med skraber, kan du med fordel bruge Avivirs produkter specielt fremstillet til barbering. Som kvinde kan du anvende Avivir Aloe Vera Woman’s Shave og Avivir Aloe Vera Woman’s After Shave. Er du mand, laver Avivir også Men’s Aftershave med indhold af aloe vera. 

Uanset køn, kan du bruge den effektive Avivir roll-on deodorant. Samtidig med at den virker mod svedlugt, plejer den huden og sørger for, at den ikke bliver irriteret. 

 

Mundhygiejne

Vil du gerne opleve Avivir Aloe Veras egenskaber i munden? Så skal du prøve Avivirs tandpasta uden fluor. Tandpastaen mindsker rødme og irritation med dens indhold af både aloe vera og Q10. Skal du ud og rejse, finder du også tandpastaen i en mindre udgave på 15 ml. – perfekt til tasken.

 

Tørstslukker

Avivir fremstiller flere forskellige aloe vera drikke. Drikkene indeholder aloe vera og findes desuden i en variant med smag af æble. I fremstillingen af aloe vera drik, bruges saften fra plantens blade der ligger lige under bladets overflade. Drikkens smag er mild og frisk og kan nydes af alle.

 

Forskellige typer af aloe vera produkter

Avivir fremstillet mange forskellige produkter med aloe vera, og en del af dem er du allerede blevet præsenteret for. Derudover finder du også kosttilskud med aloe vera, solcreme og aftersun samt lækre kropsolier. 

  • Avivir Aloe Vera kapsler indeholder 15 ml aloe vera pr. kapsel, og kan tages dagligt.
  • Avivir Aloe Vera Sun Lotion / solcreme beskytter din hud mod solens UV-stråler. Du vil stadig blive brun, men du mindsker risikoen for at blive solskoldet. Vælg mellem SPF 15, SPF 30 og Kids SPF 30 til børn. Brug Avivir Aftersun efter solbadning – den både køler, reparerer og beroliger huden. 
  • Avivir Aloe Vera Heat er perfekt til ømme muskler og overbelastede led. Varmer og lindre ømhed effektivt. 
 

De mest populære Avivir produkter på mecindo.dk er:

Avivir Aloe Vera Heat 70 %

En dybdevarmende lotion med indhold af 70% økologisk aloe vera. Lotionen er perfekt til massage i forbindelse med sport, træning og andre fysiske aktiviteter hvor muskler og led bliver ømme. Heat lotionen trænger hurtigt ind i huden og giver omgående en varmende og afslappende virkning. 

Udover aloe vera indeholder Heat lotionen også eukalyptus, mentol, kamfer og spansk peber. Hvis du ønsker en mindre varmende effekt, kan du blande Heat lotionen med en neutral aloe vera lotion. 

Avivir Aloe Vera Drik Natural

En lækker, frisk og smagfuld aloe vera drik. 

Avivir Aloe Vera Drik med æble

Aloe vera drik med smag af æble. Perfekt hvis du ikke bryder dig om aloe vera plantens naturlige smag.

Avivir Aloe Vera Aftersun

Aftersun lotion med aloe vera der effektivt understøtter hudens naturlige barriere. Huden barriere kan tage skade i forbindelse med solbadning og ophold i solen, og derfor er det vigtigt at pleje den. Avivir Aloe Vera Aftersun plejer, genopbygger og mindsker rødme i huden. Desuden virker den kølende og sørger for, at farven holder længere samtidig med at solrynker forebygges.

 

Køb Avivir på Mecindo.dk

Vælg de Avivir aloe vera produkter du har brug for, og få dem leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.