Astion Pharma

Døjer du med eksem er produkterne fra Astion Pharma værd at prøve. Alle produkterne er mod eksem, og indeholder ikke hormoner – heller ikke binyrebark. Du kan vælge mellem forskellige produkter, alt efter hvor på kroppen du døjer med eksem. Læs mere om Astion Pharma med indhold af Dermadexin, nederst på denne side.


Hvad er Astion Pharma?

Astion Pharma er produkterne specielt udviklet og fremstillet til behandling og bekæmpelse af eksem. Eksem er ikke bare et hudproblem, men påvirker for rigtigt mange deres livskvalitet. Både fordi det klør, men også fordi eksem ofte ses som mindre eller større røde plamager på huden. 

Siden 1980erne har Astion Pharma været en utroligt populær creme mod eksem – den er desuden fri for binyrebark og er derfor også velegnet til børn. 


Hvordan virker produkterne fra Astion Pharma?

Når huden har været udsat for eksem, sker det ofte at samme hudområde igen rammes. Med produkterne fra Astion Pharma kan du bekæmpe eksem effektivt, og forebygge nye udbrud af eksem. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det slet ikke.

Det aktive stof i Astion Pharma produkterne er Dermadexin. Dermadexin danner et tyndt og beskyttende skjold på huden, hvorefter udefrakommende påvirkninger som infektioner, ikke kan sætte sig i huden. Samtidig holdes huden fugtig, elastisk og kløe lindres hurtigt. 

Virkningen af Dermadexin er klinisk dokumenteret og testet med 400 patienter fordelt i 7 forskellige lande. Alle testpersonerne led af moderat til svær seboroisk eksem. 


Vælg det rette Astion Pharma produkt

Du kan både vælge Astion Pharma produkter til bekæmpelse af eksem, men også til daglig pleje af huden. Hvis du er ramt af eksem og gerne vil behandle det, skal du vælge:


 • Astion Skin Cure
  Bekæmper eksem og lindrer symptomer i forbindelse med eksem. Derudover styrkes hudens naturlige barriere effektivt. Kan bruges på arme, overkrop, ben og ryg. 
 • Astion Hand Cure
  Har du eksem på hænderne? Klør og svider det? Så skal du prøve Astion Hand Cure. Cremen styrker hudens barrierer og bekæmper effektivt eksem.
 • Astion Face Cure
  Har du skæleksem i ansigtet? Måske synes du det ser forfærdeligt ud, samtidig med at det klør og er rødt. Astion Face Cure er perfekt til behandling af eksem i ansigtet, hvor kløe og rødme lindres samtidig med at skæleksem behandles. 


Til daglig pleje af huden så nye udbrud forebygges, skal du vælge: 


 • Astion Scalp Cure
  Kløe i hovedbunden med dertilhørende skæl er ikke spændende. Påfør hårkuren i hovedbunden og oplev hvordan hovedbundirritation mindskes. Desuden forebygges eksem hurtigt og nemt.
 • Astion Daily Repair 70 %
  Brug denne creme til daglig pleje af huden på din krop. Huden tilføres fugt og næring, samtidig med at eksem bekæmpes og forebygges. Cremen har et fedtindhold på hele 70 % og er derfor meget velegnet til svært tør og skællende hud. Vælg mellem 200 og 500 ml.
 • Astion Daily Repair 40 %
  En mindre fedtholdig creme end Daily Repair 70 %, dog med de helt samme egenskaber. Vælg mellem 200 og 500 ml.


Hvad er eksem?

Eksem er en hudlidelse som mange danskere lider af. Både børn og voksne kan få eksem, og eksemen kan opstå mange steder på kroppen, både ben, arme, mave, ryg, hænder, hals, ansigt, hårbund, ører hænder og fødder kan få eksem. Eksem klør og ses i form af rødme, hudafskalning, hævelse, blærer og revner i huden.

Der findes flere former for eksem: atopisk eksem, seboroisk eksem (skæleksem), staseeksem, mønteksem og kontakteksem. Alle disse typer af eksem kan behandles med produkterne fra Astion Pharma. 

Hos børn og babyer starter eksem ofte på kinder, arme og ben, og efterhånden kan det flytte sig til albuebøjninger og knæhaser - altså steder, der bliver varme. Når de berørte områder bliver varme, klør de ofte endnu mere, og det er svært at forklare barnet, at det ikke må klø sig.

For at holde huden fugtig er det vigtigt, at du husker at indsmøre dit barns hud både når eksemen er i udbrud og imellem udbrud, når huden ser fin ud.


Sådan undgår du eksem

Du kan udover at forebygge med Astion Pharma produkterne selv gøre meget for at undgå eksem. Sørg bl.a. for ikke at tage varme bade og brug altid en sæbe og shampoo uden parfume. Efter badet er det en god idé at smøre huden med Astion Pharma Skin Cure.

Undgå kulde og hav derfor altid nok tøj på. Huden kan hurtig blive irriteret når den bliver kold, og det kan få eksemen til at bryde ud. Varme, især fra solen, kan også udtørre huden og gøre den sårbar overfor nye udbrud af eksem. Brug en uparfumeret solcreme og smør huden ind i Astion efterfølgende. 

Generelt bør du undgå produkter af den ene eller anden slags, med indhold af parfume eller andre skrappe ingredienser. 


Værd at vide om Astion Pharma

 • De fleste oplever at der sker en forbedring af deres eksem inden for kun 14 dage
 • Det er helt normalt at huden klør eller svider lidt de første dage, da hudens barriere her stadig er skadet
 • Du kan bruge alle Astion Pharma produkterne selvom du er gravid
 • Astion Pharma kan bruges til børn fra de er to år
 • Ingen af Astion Pharma produkterne indeholder hormoner


Dermadexin består af bl.a. niacinamid og glyceryl caprylate. Niacin, B3-vitamin, bidrager bl.a. til at vedligeholde en normal hud. Glyceryl caprylate bekæmper bakterier og svampe der kan angribe huden når den er skadet af eksem. 

Dermadexin er et patenteret indholdsstof og findes kun i produkterne fra Astion Pharma. 


Køb Astion Pharma på mecindo.dk

På mecindo forhandler vi hele sortimentet af de populære og effektive produkter mod eksem, fra Astion Pharma. Prøv produkterne der intet indhold af hormoner, herunder binyrebark, har. Bekæmp effektivt eksem og lindr tør, rød og kløende hud over hele kroppen. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul