2 Pukka Te | Priser fra kun 30 kr. | Køb Pukka online hos – Mecindo.dk

Pukka


Viser 1 til 24

Pukka

 

Pukka Te er et af de mest populære temærker i Danmark, hvilket nok skyldes deres kompromisløse tilgang til at producere økologisk te af høj kvalitet, som altid er produceret under forhold der lever op til Fairtrade mærkets krav til bæredygtig produktion.

Pukka fører en lang række forskellige te sorter og smagsvarianter. Find din favorit blandt vores udvalg af Pukka Te herunder.
Vi fører også en række andre gode produkter fra Pukka, bl.a. olier, juicer og andre helseprodukter.
Køber du for mere end 599 kroner her i webshoppen, får du din Pukka Te med gratis levering!


Markedets bedste økologiske te

Pukkas økologisk te er med god grund blandt de mest populære i Danmark. Udvalget er stort, med mange forskellige smagsvarianter, og alle teer er produceret af gode, økologiske råvarer. I udvalget herunder finder du både de populære Pukka Detox Te og mange andre smagsvarianter til en god, konkurrencedygtig pris.

Og Pukka er mere end te; vi fører også de gode, økologiske Pukka olier, Pukka Aloe Vera drik og andre økologiske Pukka produkter.


Køb Pukka Te online hos Mecindo

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af helsekost og økologiske produkter i høj kvalitet. Vi fører hele Pukkas store sortiment af økologisk te, og når du køber online her i webshoppen, får du billig fragt og levering i løbet af kun 2-4 hverdage.
Køber du Pukka Te eller andre varer for mindst 599 kr., får du fri fragt!