5 Days Deo

5 Days Deo

Døjer du med svedlugt? Med 5 Days Deo kan du slippe for svedlugt i op til 5 dage. Desuden kan du bruge 5 Days Deo andre steder på kroppen hvor du sveder meget. Det er nemt og virker hurtigt. Læs mere om 5 Days Deo her på siden, og bliv klogere på hvad den indeholder og hvordan den bruges.


5 Days Deo: Neutraliserer svedlugt

I 2008 blev 5 Days Deo udviklet af Claus Greiffenberg, som ønskede at skabe en deodorant der skånsomt og effektivt kunne holde svedlugten væk – selv efter hård træning.
Du kan både som kvinde eller mand finde en 5 Days Deo der passer til lige netop dig. Faktisk er der ingen forskel på indholdet – det er kun emballagen der er forskellig. 

Hvordan virker 5 Days Deo?

Når du bruger en deodorant fra 5 Days Deo, vil du opleve at din sved gøres lugtfri i op til 5 dage. Vidste du, at sved er lugtfri, men lugter når hudens bakterier kommer i kontakt med sveden.
5 Days Deo er uden parfume, og du kan sagtens bruge den sammen med din favorit parfume. Hvis du lider af dårlig svedlugt andre stedet på kroppen, kan du vælge at bruge 5 Days Feet & Body. Denne kan bruges:

  • På fødderne
  • I lysken
  • Under brystet
  • På hænderne
  • På ryggen
  • Direkte på tøjet

Hvad indeholder 5 Days Deo?

Når du køber og bruger en 5 Days Deo, får du en deodorant fri for parabener og parfume. Desuden er 5 Days Deo godkendt af Astma Allergi Danmark, og har fået topkarakter i Forbrugerrådets ”Tænk Kemi”. 

Hvordan virker en antiperspirant deodorant?

En antiperspirant deodorant er fremstillet på en sådan måde, at når den påføres huden, reducerer eller stopper den svedkirtlernes produktion af sved. Det er indholdet aluminiumchlorid der reagerer med vandet i svedkirtlerne og derved danner et lille stik i kirtlen. Dette lille stik forårsager svedkirtlerne til at gå i dvale, og svedproduktionen nedsættes.

Du opnår den bedste virkning af 5 Days Deo, hvis du påfører den om aftenen. Dermed har deodoranten mulighed for at trænge ind i huden.

Køb 5 Days Deo på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du hele udvalget af 5 Days Deo til billige priser. Vælg mellem roll-on til kvinder, roll-on til mænd og den effektive Feet & Body deo til hele kroppen.
Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 
Hvis du har spørgsmål til et produkt, en ordre eller Club Mecindo, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 


Læs mere Skjul