NDS - kosttilskud, probiotika og collagen

 

NDS

 Unikke kosttilskud, probiotika og collagen til dig


NDS har i samarbejde med terapeuter i Danmark og Norge udviklet 3 unikke produktserier, der er anerkendt af førende terapeuter i Skandinavien, for at give de bedste produkter til dig. Hos NDS finder du et bredt udvalg af vitaminer, mineraler, probiotika og collagen.
 


NDS Food State serien har været på det skandinaviske marked i mere end 25 år. Vitamin og mineral produkterne består udelukkende af aktive Food State ingredienser. Food State metoden kopierer naturens måde at producere næringsstoffer på, så du får den bedste optagelse. 
 

Populære NDS produkter lige nu:

 

 

NDS Probiotic serien er en komplet serie af mælkesyreprodukter, der består af 15 forskellige blandinger, så du kan vælge den type, der passer dig. Hvert produkt består af op til 15 forskellige bakteriestammer med op til 20 milliarder mælkesyrebakterier pr. dagsdosis.
 

 

viser 1 til 48 af 50 (2 sider )

NDS: Kompromisløshed og høj kvalitet

Supplér din kost med B-vitaminer fra NDS. Læs om B-vitamin og hvad det er godt for her.

Food state kosttilskud af høj kvalitet til voksne og børn fra 11 år. Læs mere om foodstate kosttilskud her.

Hvad er collagen og hvilke produkter findes i sortimentet fra NDS? Læs mere om collagen fra NDS her.

NDS fremstiller probiotika kosttilskud til ethvert behov og alle aldre. Læs mere om probiotika fra NDS her.

 

Hvem er NDS?

Engholm NDS Nutrition ApS, ofte nævnt som NDS, blev grundlagt tilbage i 1997. NDS er en forkortelse af Nutrient Delivery System, op dansk: Naturens eget leveringssystem. Grunden til navnet er, at produkterne fra NDS indeholder naturlige ingredienser og bakterier. Kvaliteten er i top og produkterne er ikke tilsat syntetiske tilsætningsstoffer. 

 

NDS produkter

NDS producerer forskellige serier af kosttilskud. Det betyder for dig, at du kan vælge mellem fantastiske produkter inden for både mælkesyrebakterier, vitaminer, mineraler osv. Vil du gerne blive klogere på de forskellige kategorier af NDS kosttilskud? Så læs med herunder:

 

NDS Probiotika

Probiotic produkterne er en samling af mælkesyrebakterier, der alle sammen bidrager til en sund og normal tarmflora. Når din tarmflora er normal, fungerer din fordøjelse optimalt og du vil føle dig bedre tilpas.

Alle NDS Probiotic produkter er i pulverform. Derfor skal de røres ud i et glas vand, hvorefter de indtages dagligt. Mængden af bakteriestammer varierer fra produkt til produkt, og du finder probiotic produkter med alt fra 5-10 udvalgte bakteriestammer. 

Her på Mecindo har vi utroligt mange forskellige probitic kosttilskud fra NDS. Det kan måske være svært at finde hoved og hale i, og derfor kan du se alle probiotic produkterne her: Alle NDS Probiotic produkter.

 

NDS Vitaminer

Få dækket dit daglige behov af vitaminer. Vitaminer indgår i kroppens funktioner, og får du ikke nok, kan du i sidste ende få vitaminmangel. Produkterne er sammensat på en måde så du optager vitaminerne bedst muligt. Du kan vælge mellem både kapsler og tabletter. Du finder bl.a. D-vitamin, B-vitamin, E-vitamin, C-vitamin og mange andre.

 

NDS Mineraler

Ligesom vitaminer har du og din krop også brug for en daglig dosis mineraler. Der findes mange mineraler, og ikke alle findes i lige store mængder i den kost vi spiser. Derfor er kosttilskud med mineraler ideelle, når du ønsker at indtage de rette mængder mineral. Vælg bl.a. mellem magnesium, jern, zink og chrom. 

 

NDS Collagen

Collagen (på dansk, kollagen) er et protein der udgør over 30% af kroppens proteinindhold. Kollagen bruges af kroppen i opbygning og vedligeholdelse af muskler, knogler og hud. Kroppen kan selv producere kollagen, men jo ældre vi bliver, jo mindre kollagen producerer kroppen. Dette er én af grundende til, at huden ældes. Især kvinder oplever en hurtigt faldende kollagen-produktion når overgangsalderen rammer dem. 

NDS Collagen produkterne indeholder peptider, og det er netop disse der indgår i produktionen af kollagen. Derfor kan du mindske mindre rynker i huden, hvis altså du går i gang inden rynkerne for alvor er kommet frem. 

Indtager du f.eks. kosttilskuddet NDS Multi Collagen Total, tilfører du dagligt kroppen hele 7500 mg kollagen peptider.  

 

Specialister i probiotika

Probiotika består af levende organismer, oftest kaldet mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier indeholder ikke mælk, selvom tanken godt kunne falde en ind, når nu ”mælk” findes i navnet. Grunden til at de kaldes mælkesyrebakterier er, at bakterien omsætter laktose, og når dette sker, produceres der mælkesyre. 

Probiotika virker kun hvis de formår at sætte sig fast til de eksisterende celler i tarmene. Ifølge Sundhed.dk, er brugen af probiotiske undersøgt og afprøvet i forskellige sammenhænge. Disse forsøg har vist sig, at probiotika har, eller kan have, en gavnlig effekt ved:
 

  • Akut infektionsdiarré hos spædbørn
  • Forebyggelse af rejsediaré
  • Irritabel tarm
  • Genoprettelse af tarmfloraen efter antibiotikabehandling
     

De mest kendte og anvendte mælkesyrebakterier er bifido og lactobaciller, og det er dem du bl.a. finder i yoghurt – og selvfølgelig finder du dem også i mange af NDS’ probiotika produkter.

Find dit probiotikum her på Mecindo, og mærk forskellen.

 

Populære NDS produkter

Du har sikkert set at udvalget af NDS produkter er enormt. Ikke desto mindre er der nogle produkter som er mere populære end andre. De følgende produkter er de som er solgt mest her på Mecindo:
 

NDS Probiotic Leaky-G indeholder nøje udvalgte mælkesyrebakterier, samt kollagen peptider. 

NDS Probiotic S-60 består bl.a. af mælkesyrebakterierne B. bifidum, B. infantis, B. lactis og L. lactis.

NDS Ulmus rubra er lavet af pulveriseret rød elm.

NDS Probiotic Panda 2 indeholder et stor mængde virksomme mælkesyrebakterier.

 

Køb dine NDS produkter hos Mecindo

På Mecindo.dk finder du mange spændende produkter fra NDS. Alle produkter er af høj kvalitet, og du kan købe dem online – billigt! Bestil i dag og modtag dine varer om 2-4 hverdage. Gør noget godt for din tarmflora, eller få dækket dit vitamin- og mineral behov. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail.